Şimdi Ara

stanley 1.9 litre termos fırsatı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
19
Favori
46.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaptım bende bir tane umarım hasarsız sorunsuz şekilde elimize ulaşır.
  • dayanamadım verdim siparişi. daha enpara dan çekmemiş. ağustosa sarkmaz umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de dayanamadım aldım bir tane, kaç gün içinde parayı çekiyorlar acaba? Enpara kampanyası güme gitmesin
  • Türkiye'de 1 litresi mi ne 200 TL civarı, alacağım ama contigo mug kullanıyorum acaba bunu hangi alanlarda kullanabiliriz diye düşünüyorum?
    Ustalar rahat olan kullanım alanlarını söylerse sevinirim.
  • Verdim bi sipariş bakalım. 114tl gibi tuttu.
    Kargo için yazıştım. Müşteri temsilcisi kargoyu kaldırdım dedi bekliyorum.
    Paranın tamamını çekip sonramı iade edecekler yoksa kargo ücreti olmadanmı çekecekler bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerzami

Verdim bi sipariş bakalım. 114tl gibi tuttu.
    Kargo için yazıştım. Müşteri temsilcisi kargoyu kaldırdım dedi bekliyorum.
    Paranın tamamını çekip sonramı iade edecekler yoksa kargo ücreti olmadanmı çekecekler bakalım.

Ne dediniz kaldırılması için?

• chat den kaldırdılar benim kargoyu da. süperler valla.

• Kargoya verildi diye mail geldi 47 tl ye gelmiş oldu benimkide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Sadece ürünün kargosu benim için çok yüksek, yardımcı olabilir misiniz dedim. 3 ayrı siparişimde de kargoyu kaldırdılar.
    Helal olsun adamlara. Sadece ürürünün amazonun kendi pazarladığı ürün olması gerektiğini söylediler.
    Şuan sipariş detayım şu şekilde

Item(s) Subtotal: TRY 71,65
    Shipping & Handling: TRY 0,00
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerzami

Sadece ürünün kargosu benim için çok yüksek, yardımcı olabilir misiniz dedim. 3 ayrı siparişimde de kargoyu kaldırdılar.
    Helal olsun adamlara. Sadece ürürünün amazonun kendi pazarladığı ürün olması gerektiğini söylediler.
    Şuan sipariş detayım şu şekilde

Item(s) Subtotal: TRY 71,65
    Shipping & Handling: TRY 0,00

hallettim dostum bende. helal olsun adamlara.

Order Summary
    Item(s) Subtotal: $27.47
    Shipping & Handling: $0.00
    Total before tax: $27.47
    Estimated tax to be collected: $0.00
    Grand Total: $27.47

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 28 Temmuz 2017; 15:24:43 >
  • Nuh dedi peygamber demedi düşürmedi kargoyu.

quote:

I am so sorry , we do not have the option to waive it. That the delivery fee system provided
    Dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 28 Temmuz 2017; 15:59:12 >
  • Kargo sildirmekle ugrasmadim, 2 kendime, 2 kardeslerime toplam 4 tane aldim, ayri siparis gectim, herbiri 30.41usd, paylasim icin tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladex -- 28 Temmuz 2017; 16:16:54 >
  • Bende başaramadım kargoyu 11$ dan yazdılar

• kargo ups ile gönderilmiş. Tahmini kaç güne gelir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: datebir

Türkiye'de 1 litresi mi ne 200 TL civarı, alacağım ama contigo mug kullanıyorum acaba bunu hangi alanlarda kullanabiliriz diye düşünüyorum?

Ürünün boyutları gerçekten çok büyük. Arabada filan sıcak su olsun diye bile kullanması zor olacaktır. Ben sahilde 3-4 kişi çay içmek için kullanmayı düşünüyorum.
  • quote:

Türkiye'de 1 litresi mi ne 200 TL civarı, alacağım ama contigo mug kullanıyorum acaba bunu hangi alanlarda kullanabiliriz diye düşünüyorum?

özellikle kamp ve gezilerde kullanılır. ya da çayı çok içiyorsan çayını yapıp götürebilirsin işyerine. contigo mug orta ya da büyük boy kullanıyorsan pek bir fark olmaz.
  • 19 dolarında altına düşmüş.
  • kargoyu düştüler sadece 1 kez olabilir demişler. eski bir müşterimiz de olduğunuz için diye not düşmüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: drilldozer

quote:

özellikle kamp ve gezilerde kullanılır. ya da çayı çok içiyorsan çayını yapıp götürebilirsin işyerine. contigo mug orta ya da büyük boy kullanıyorsan pek bir fark olmaz.

Onu düşünmüştüm hocam kamp yapmanın yanında evde bile kullanırım ben 32 saat soğuk tutuyormuş en az günde 2 litre içecek içen ben için çok harika bir özellik.

Ayrıca kargoyu bende de düşürdüler ama çok rica ettim açıkçası, kargo dahil bile çok ucuz TR'de 300 TL.

• aslan_kıral A kullanıcısına yanıt
    Selamlar bazen bazı temsilcileri yapmiyorlar. Kapatıp tekrar chat başlatıyorum kabul ediyorlar. Bugün 2 tane ayrı arkadaş için aldım. İkisinde de kargoyu sildiler.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.