Şimdi Ara

Stanley Klasik Vakumlu Termos, Siyah, 1.9 L =558TL PRİME ÖZEL YANIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.359
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

zaman zaman daha ucuza satılsa da abd fiyatı ortalama 40 usd. 13,5 ile bile 540 tl yapar. ihtiyacı olan 500 tl lere görürse alsın bence. uzun yolda yol kenarındaki leş yerlerde uyduruk çaya 5 tl vermek yerine benim gibi bir oturuşta 7-8 bardak içiyorsanız ve hijyene takıksanız çok memnun kalırsınız.

• kimlanbunlar K kullanıcısına yanıt
    Stanley Klasik Vakumlu Termos, Siyah, 1.9 L =558TL PRİME ÖZEL YANIYORNasuh Bektaşyoutube
    Süleyman Soylu"Görecekseniz Temmuz ayından itibaren Türkiye ekonomisi öyle bir atağa kalkacak,öyle bir sıçrayacak ve büyüyecek ki Almanya'sı,İngiltere'si,ABD'si çatlayacak,patlayacak." 19 yıl niye beklediniz ??? Elektiriğe %15 zam Doğalgaza %12 zam LPG'ye 30 kuruş civarı zam Facebook: nasuhbektas Twitter: nasuhbektas İnstagram: nasuhbektas Youtube: nasuhbektas Tiktok: nasuhbektas2
    https://www.youtube.com/watch?v=Zd_0gMoUaFI
  • Bu termosu bu fiyata buldunuz ve almadıysanız yazık olmuş gerçekten. Şu an fiyat artmış görünüyor maalesef. Adam 500 liraya termos alamıyorum neden acaba diye düşünmüyor da 500 liraya termos mu olur diyor. Pardon kardeşim anlamadım adam 40 dolara satıyor ne yapsın bedava mı versin dünyanın en kaliteli termosunu sana. Bizatihi kullanan biri olarak söylüyorum 100-200 ucuzunu alacağınıza alın ömür boyu torunlarınıza kadar kullanın. Eğer doğa yürüyüşleri ya da sabahtan akşama kadar süren piknik tarzı etkinliklere katılıyorsanız ve ya uzun seyahatlere çıkıyorsanız seyahatin sonunda hala sıcaktan ağzınız yansın ya da buz gibi soğuk bişeyler içmeyi arzu ediyorsanız hiç düşünmeden alabilirsiniz.

Şöyle anlatayım siz anlayın; şu an bu termosun 500lira olması mercedes E 300 d 4MATIC AMG bir aracın 500 bin lira olması gibidir. Bu araç 500 bin liraya verilse insanlar birbirlerini kör satırla doğrar almak için. Neden böyle diye düşünmek siZe kalmış.

Mercedes Yeni E 300 d 4MATIC AMG; 2.423.000 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bimden almıştım stanley termosu ve içinde paslanma belirtileri vardi. İlginç bir sekilde. Uretim hatalıydi sanırsam

• Perşembe a101 e geliyor, 650 tl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Stanley Klasik Vakumlu Termos, Siyah, 1.9 L =558TL PRİME ÖZEL YANIYOR

• Bu forumdan öğrendiğim değerli bilgi :Stanley termostur ..Stanley pahalıdır ..gerisi boştur ..😁 vereceğiniz ücret =sıcaklık tutma zamanı / saat formül basit .

• bayguru B kullanıcısına yanıt

aslında ydışında benzer fiyatlardaki Thermos ve Zojirushi markalı ürünler de çok kaliteli (hatta Stanleyden iyi olanları da çoktur) ama ülkemize pek gelmiyor, biraz da stanley dış kaplama daha dayanıklı ondan seviliyor galiba..

• A101 de satılacak olanlar Kutupayısı garantili olmayabilir.

Alınacaksa bu detaya dikkat etmek gerekiyor.

• Bu fiyatlar bana çok yüksek geldiğine göre ,demek ki bu dünyada kendim bizzat kutup ayısı garantiliyim onu anladım ..

• 5 6 çeşit ürününe sahibim, büyüklere de gözüm kaymaya başladı. Şuan memleketteki a101 lere gelme ihtimali yok, kutup ayısı da indirime gitmiş, havale ile de biraz daha indirim şansınız oluyor. a101 deki 479 luk ürün 503 lira oluyor. Benim durumumda olup isteği rengi almak isteyenler bakabilir.
    ekleme: amazon boş durmamış birkaç ürüne cazip indirimler yapmış
    Stanley Klasik Vakumlu Paslanmaz Çelik Termos, Lacivert, 0.75 Lt
    https://www.amazon.com.tr/dp/B083F6VFX9/

Stanley Klasik Vakumlu Çelik Termos, Lacivert, 1,4 Lt
    amazon
    Stanley Klasik Vakumlu Çelik Termos, Lacivert, 1,4 Lt
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07T486FZ2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 26 Ocak 2022; 15:7:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Rahmetli babamın ben çok küçükken aldığı 32 senelik Stanley Alaaddin termos var.. Maşallah diyeyim, contası bile bozulmadı, plastiğinde çatlak bile oluşmadı. sıcak soğuk tutma oranında bir değişme de yok. Halen kullanırım baba yadigarı diye. :)

Klasik tipte retro üretim yapsalar alırım da yeni üretimler bana biraz değişik geliyor sapları falan.

• Hepsiburada 600e 100 indirim var 1.4 lt stanley 458e geliyor. 50 lira da wp var. Hepsiburadada contigo 1.2lt ise 250 lira satılıyor kararsız kaldım çok fiyat farkı var

• Termos 580 TL güzel fırsat 🖐️

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Stanley Alaaddin Stanley'in en kaliteli üretimidir ve üretim tekniği olarak şimdiki Stanley lere göre farklıdır. Kıymetini bilin.

• xweser X kullanıcısına yanıt

Sağol hocam, vallahi maşallahı var ufak tefek boyasındaki hasar dışında bir problem olmadı. TR Distribütörüne mail atmıştım bir ara boyası yenilenebiliyor mu diye. Benden fotolarını istediler ama sonra geri dönüş yapmamışlardı. Gerçi kargo ile yollamaya kıyamam ya. Noktasal pas olan yerlere kendim bir şey düşüneceğim :D

Şokta da contigo var 199'a 1,2 litre sanırım. Acaba değer mi bilemedim. Stanley'i oraya buraya götürüp ziyan etmek istemiyorum normal kullanımda iş görürse alsam mı diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 28 Ocak 2022; 17:49:23 >
  • guvven kullanıcısına yanıt

Hocam 600/100 hangi kampanya?

• seeder kullanıcısına yanıt
    Bitti hocam kampanya Outdoor ürünlerinde vardı ama almadım ben de contigo ile çok fark diye

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Sokta contigo 199 nerde var link verebilir misiniz ya da foto

• guvven kullanıcısına yanıt

Eskişehir'de gördüm hocam.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.