Şimdi Ara

Stanley Klasik Vakumlu Termos, Siyah, 1.9 L =558TL PRİME ÖZEL YANIYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.359
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kimlanbunlar K kullanıcısına yanıt
    aynısını diyordum, hatta alanlara sert çıkıyordum. geçen yıl termosum yine akıtmaya başladı gittim 270’e aldım 1.3 lt’sini. ve şu ana kadar termos kullanmamışın dedim. bambaşka bir deneyim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pet_Bardak kullanıcısına yanıt
    Amazon'un son yorumlarında ürünlerin darbeli geldiği yazılmış hep olumsuz yorum var yoksa ben de almayı düşünüyordum

Termosun boyuna göre 2 gune kadar sıcak ve soğuk tutma garantisi veriyor. Ayrıca 2 yıl değil ömür boyu garantili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jagenhagar kullanıcısına yanıt
    Ben fiyat 600 ken 10 gün önce aldım, ürün sıfır hatasız çiziksiz, olması gerektiği gibi ulaştı

• Pet_Bardak kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam bilemiyorum, son yorumlarda hep 1 yıldız ve taban kısmında darbe olduğunu yazmışlar, eldeki darbeli ürünleri ucuz fiyattan el çıkarıldığı falan yazılmış

• guvven kullanıcısına yanıt

çevrenizdeki şok marketleri gezin birçoğunda ben gördüm 199 dan bim de ise 219 dan satılıyor

• Fiyatı uygun mu bilmiyorum ama 11 Şubatta bime gelecekmiş 1 Litre

• Stanley Klasik Vakumlu Termos, Siyah, 1.9 L =558TL PRİME ÖZEL YANIYOR

• 150 TL değil miydi bu termos?

• Termosu almayı düşünen arkadaşlar varsa bence kaçırmasın bu döviz kuruyla bence kaçmaz. Dev gibi bir termos :D

• konuyla alakasiz bir soru soracagim: termos gercekten kocaman.. sizce bu termosu kabin bagajina alirlar mi? bir arkadasa hediye aldim kabin valiz avr sadece... silah yerine gecer derler mi? cunku bildiginiz gibi bizim guvenlikler biraz mal oluyor, en son gul sabunu aldim bir arkadasa, kati sabun... kati sabun yasak diye almadilar(yanlislikla el cantasinda unutmustum hediyeyi).. ulan sivi sabun yasak diyorum, 1 saat tartistim ( parasindan degil, bu kadar mal olmalarindan dolayi ) en son bu kadar mal ve cahillige dayanamayip biraktim gittim. dunyanin her havalimanina alirsiniz ve ankara'daki mal guvenlik kabine almadi kati sabunu...

onumdeki kadinin kucucuk fidanini aldilar guvenlige aykiri diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 8 Şubat 2022; 12:5:46 >
  • voodoo child kullanıcısına yanıt

kutusu varken ve haliyle boşken sorun olmaz sanırım. saçma bir anımı anlatayım. birgün şehirdışı iş toplantısından uçakla dönüyorum, elimde sadece laptop çantası var. çocuğa köpük çıkartan renkli her yeri şeffaf oyuncak bir tabanca aldım yolda denk geldi. koydum laptop çantasına. güvenlik dediki bununla binemezsin. ya kardeşim rengarenk içi dışı şeffaf oyuncak olduğu besbelli falan anlatamadım, illa bagaja vereceksin ya da atacaksın diyince. laptop u çıkartıp oyuncak tabancayı laptop çantasıyla bagaja verdim, elimde laptop tin tin uçağa bindim:). sonuç eve geldim oyuncak çalışmadı:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 8 Şubat 2022; 12:22:15 >
  • Decathlon da satılan termosu almış bizimkiler. Gayet de güzel bir termos üstelik yarı fiyatına. Alacaksınız decathlon ürünü de değerlendirilir.

• ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

cidden toplumun bir kisminin dusunme yetenegi eksik... her konudaki fanatiklik, ayrisma da bundan geliyor...

hatirliyorum gecen seneki haberlerden.. haberde polis covid denetimi yapiyordu dolmuslarda... annesinin kucaginda oturan kucucuk cocugu ayirmislardi covid bulasir, bu sekilde binemezsiniz diye... cocuk muhtemelen annesi ile uyuyor 7 24 birlikte, bulasmiyor ama dolmusta birlikte oturunca bulasiyor...

kutusu etrafinda beyaz kagitlar, etiketleri, kagitlari var ( buyuk hepsiburada kutusunda gondermislerdi).. ama simdi kabine sokarsam kesin guenlik siz bununla birini oldurebilirsiniz diyecek... o yuzden alamayiz diyecek... ama termos almama gibi bir kural da yok tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 8 Şubat 2022; 13:42:58 >
  • Sizce contigo 1.2 L mi (220TL)? Stanley 1L mi (330 TL)?

• sahmelik S kullanıcısına yanıt
    Bence eski kalitesi yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    nick/sorulacak soru uyumu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.