Şimdi Ara

Stanley Parable Türkçe Dublajlı Yama (Yayımlandı!) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
12
Favori
41.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dublaj, oyunun yeni çıkan ultra deluxe versiyonuna uyarlanacak mı? Tekrardan teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atessivas -- 28 Nisan 2022; 3:49:33 >
  • Altyazı lazım :(

• ben ne yaptıysam türkçe seslendirme olmadı lütfen yardımcı olurmusunuz dosyayı indirdim dediğiniz yere kurdum ama yine de oyun türkçe seslendirme olmadı 1 haftadır uğraşıyorum ama yapamadım lütfen yardım edin

• Oyun yapimcilarina resmi turkce destegi konusunda resmi discord sunucularinda soru yonlendirdim.

Ilgili gelistirici arkadasin ifadesi kendisinin planlanmis bir resmi turkce destegi eklenecegi konusunda bilgisinin olmadigi yonunde oldu.

Ayrica kendisine resmi olmayan yerellestirme ve dublaj calismalari konusundaki fikrini sordugumda , bu tur calismalardan

cok hosnut olduklarini ve hatta ileride soz vermemekle birlikte resmi mod imkani tanima ihtimalleri oldugunu bununda

bu turden dublaj ve benzer benzeri calismalarin zamanla resmi sekle donmesini kolaylastiracagina inandigindan bahsetti.

Soz arasinda sizlerin calismalarinizin youtube clibini de araya sokusturarak ilgili elemana bir nevi ufak teaser yapmaya calistim :)

Stanley Parable Türkçe Dublajlı Yama (Yayımlandı!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerusta -- 5 Aralık 2022; 12:48:3 >

• Kurulumsuz versiyonu düzenledim. Bin klasörünü sildim ve Epic Games başarımları için eklenen yeni metinleri txt dosyalara ekledim. Bu hali ile Steam ve Epic Games versiyonlarında çalıştığını da bugün (20.09.2024) doğruladım. Link konudakiyle aynı. Yani eğer sıkıntı yaşadıysanız tekrar indirip kurulum yaparak büyük kısmını çözebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.