Şimdi Ara

Star Cep Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu starcepde biliyosunuz hattı açık falan muhabbetleri var şimdi ben bu hattı alsam hiç telsim müşteri hizmetlerini aramama falan gerek varmı????

• Yok.
  • peki bu hat mycepin aynısı dimi bi farkı yok,tarifeler falan aynı
  • hayır farklı sakın alma.
    hiçbir özelliği yok. sadece mesaj çekebiliyon.
    git 17.500.000 e mycep al.
    dsaha sonra faturalıya beleş geçebilirsin.
  • unhappy haklı 17,500e al sonra bir iki ay içinde faturalıya gecir ve gprsde kullan.
  • mycep ten faturalıya geçiş beleş mi m?????
  • beleş olsa bile ilk vergiler ne olacak ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv plus kullanımı hakkında.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar faturasızdan faturalıya geçtiğinizde ilk ay vergilerini ödemezsiniz.yani ilk ay sadece 10 milyon gprs actırma+5 milyon gprs ücreti ödersiniz.evet sıfır hat almak isteyen arkadaslara bu önerilir ama su var mycep aldıgınızda en az bir ay kullanmanız gerekiyor yani ikinci ay gecişi yapabiliyorsunuz.ben beklerim diyenler varsa öyle yapsınlar.
  • Ben almaya gittim 30 milyon dedi bana içinde 200 kontör varmış.
  • gprs için yeni faturalı hat alınca ilk vergiler 26 milyon + 10 tesis + 5 sabit toplam 41 milyon tabi diğer vergiler hariç.

oysa içinde 100 kontor olan mycep 17,500,000. bunun zaten 10 milyonu kontor. alırken cepflash paketinden aç derseniz bu paketle telsimden telsime 100 dk konuşursunuz. 1 ay sonra faturalıya ücretsiz geçiyorsunuz.

faturalı: 26+15=41
    mycep= 7,5+15=22,5

arada bu kadar fark var tercih sizin
  • birde merak ettiğim ceptransferde starcepi aramakta bir sorun yok değil mi?
  • Merhaba corleonr kardeşim. Çoktandır yoktun. Ben bu soruyu Telsim'e sormuştum daha önce, Starcep CepTransfer kapsamında ücretsiz aranabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.