Şimdi Ara

Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
45
Favori
94.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bende 2013-2014 dönemi almıştım, aldığımda 150 TL falandı diye hatırlıyorum.

2013 ile 2016 arası sadece motoru yazmak ve AR-GE ile geçti. Ondan sonra bir şeyler gelmeye başladı. Object Container, Server side OCS, 64 bit positining... O kadar çok şey var ki. Server Meshing temeli 2017'de atıldı. Neredeyse 6 yıl oldu. Seneye çıkar diye düşünüyorum tabi ilk versiyon. Bu ilk versiyon Statik olacak, ondan sonra Dinamik Server Meshing gelecek. Bu geldikten sonra zaten daha engel kalmamış olacak, o zaman BETA aşamasına geçilebilir artık.

• Rory Paytonyoutube
    Quantum Travel & Quantum Boost VFX (work in progress)
    https://www.youtube.com/watch?si=zA8Z0m1pnuRJMG8D&v=1XTWYIFP97E&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 11 Aralık 2023; 0:42:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FreeFly etkinliğiyle hiç bir para vermeden Star Citizen'ı bir hafta deneyebilirsiniz.

Oyunda yeni olanlar merak ettikleri veya sormak istediği bir şey varsa Discordid: "tanil"

• Sonunda beklenen şeyi yaptılar. Server Meshing ile Pyro ve Stanton sistemleri birbirlerine bağlandı. Ayrıca server kapasitesi 400 kişi olarak denemeler yapılıyor. 2-3 ay içinde umarım başarılı olur.

• sniper23 kullanıcısına yanıt

ne kadar evocati testi de olsa becerdiler gibi. umarim ellerine yuzlerine bulastirmazlar malum CIG seviyor bazi seyleri bozmayi

• Onvious kullanıcısına yanıt

Bence bu sefer iyi görünüyor. Şimdi Stanton için birden fazla sunucu testi olacakmış.

• heyecanla bekliyoruz efendim.

• Server Meshing testlerine girdim. Sorunların çoğu çözülüyor. Oyun artık normal bir MMO gibi davranıyor kısacası. 4.0 için testler başladı. Citizencon sonra PTU herkese açılır.

Epey büyük şeyler olacak gibi görünüyor.

• squadron 42 2026 da çıkacakmış. o zamana nvidia 5000 serisi iyi fiyatlara düşer sistemi o zaman kurarız Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] 

• ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    Ne sistemler kurdum bu oyun için. Son olarak 4080 kurdum gene yetişemedim oyuna. Hesabım sattim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hafta sonu yapılan Citizencon2954 ten sonra heycanlanayımmı yoksa umutsuzluğamı kapılayım anlamadım...

Yahu daha kargo görevlerini bile doğru düzgün yapamadığımız şu dönemde orada bahsedilen onca şey nasıl olacak acaba...

Ama yinede yenildim hislerime ve bir umutla gemimi yükselttim Starlancer MAX'e...

Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.