Herkese merhaba. Bir önceki konumda star citizen oyuncuları için sosyal medya sayfası hazırlandığını belirtmiştim. Geliştirici ekibin bir Türk olduğunu düşündüğümü belirtmiştim. Sitelerine bir kaç aydır kayıt olup gelişmeleri takip ediyordum. Bugün bir gelişme gördüm oyunu oynayan arkadaşlara paylaşmak istedim. Sosyal medyanın android ve masaüstü uygulama sürümlerinin çıktığını ve discord tarzı bir sohbet uygulamasınında betada olduğunu gördüm. Sohbet uygulamasına girdiğimde bugün betada olduğu için şuan kimse olmasada biraz kurcalama fırsatım oldu. Resimde gördüğünüz gibi karşılama ekranı gelmekte. Yönetim tarafından grup kategorisi oluştuğunu görmekteyim. Deneme olarak bir grup açtığımda özelliklerinin güzel olduğunu gördüm. Gördüğüm bazı noktalar: Grup oluşturma, grup oluştururken şifre koyma (sanırım yabancı kişiler girmemesi için yapılmış) ve grubu gizleme (sanırım tamamen herkesten gizliyor ve url adresini arkadaşınıza gönderdiğinizde onlar katılabiliyor kimse göremiyor) sesli sohbet özelliği, görüntülü sohbet ve discord gibi ekran paylaşımı mevcut. İzlenimlerim ise sitede pek aktif kullanıcı olmasada geliştirici ben kayıt olduğumdan beri geliştirmeye devam ediyor. Oyunu oynayan arkadaşlarımız bir göz atmak isterlerse paylaşmak istedim. Site linki: https://starcitizensocial.com/ |
Bildirim