Şimdi Ara

Star Command ile soluksuz bir uzay macerası 'Çok Yakında' başlayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•   

War Ballon Games iOS, Android, PC ve Mac platformları için geliştirdiği "Star Command" adlı uzay simülasyonuna ait yeni ekran görüntüleri yayınlayarak, merakla beklenen yapımın çıkış tarihi hakkında ufak bir bilgi verdi.

Bir Kickstarter projesi olarak hayata geçen yapım, ilk olarak geçtiğimiz yılın ilkbahar aylarında karşımıza çıkmış ve sonrasında ise oynanış videosuyla uzunca bir süre bizi baş başa bırakmıştı. Daha öncede belirttiğimiz üzere oldukça detaylı ve uzun soluklu bir oyunla karşımıza çıkmayı planlayan War Ballon Games, piksel sanatını kullandığı Star Command'da görsellikten çok; RPG ve strateji unsurlarıyla harmanlanmış derin yapısı ve soluksuz bir uzay macerası ile akıllarda kalacak gibi görünüyor.

War Ballon Games'in Star Command'ın blog sayfası üzerinden yayınlamış olduğu yeni ekran görüntülerine baktığımız da uzay gemisi, mürettebatın mücadele anlarında ve yükseltme ekranından görüntüler bizleri karşılarken, geliştiricinin görsellerin altına düştüğü kısa bir not dikkatleri üzerine çekiyor. Söz konusu notta yapımın kesin çıkış tarihi paylaşılmış olmasa da "Çok Yakında" ibaresi içimizi rahatlatmaya yetiyor.  

Aslında ilk duyurusu mobil platformlar için yapılan sonrasında ise, Kickstarter üzerinden yeterli bağışın toplanabilmesi için PC ve Mac platformlarına da geliştirilmeye başlanan Star Command'ın Ocak 2013'te mobil oyuncularla buluşması planlanıyordu. Ancak, yeterli bağışı toplamak için yapılan PC ve Mac hamlesinin yapımın çıkış tarihini şubat ayı içerisine itelediği düşünülüyor. Merakla beklediğimiz yapımlar arasında yer alan Star Command'ın beklenildiği gibi kaliteli bir oyun deneyimi sunup sunamayacağını yakın bir zamanda göreceğiz.   

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Star Command'dan yeni ekran görüntüleri

• Sen al bağışı sonra nostalji yapıyorum diye atari kalitesinde pixelleri saydır millete sonrada simulasyon de sat oyunu at parayı cebe. Bağış olayı verilen bazı emekler için gerekli olabilsede bunu size oyun yapıcaz sonrada size satacaz ama oyunu yapmak içinde para lazım hadi bağışa olmamalı. Pixel sanatı denmiş ama nedir bu pixel sanatı, şimdi denir ki olay grafikten ibaret değil konuya içeriğede bakmak lazım. Hayır içerik, konu çok önemli ama bahsi geçen içerik simule edilirken bunlar güzel görüntülerle sunulmalı, pixel sanatı deyip kolaylarına gelen yolla para kaldırmaya çalışılmamalı. son zamanlarda çok yapmaya başladılar. Pixel sanatıymış.!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

Sen al bağışı sonra nostalji yapıyorum diye atari kalitesinde pixelleri saydır millete sonrada simulasyon de sat oyunu at parayı cebe. Bağış olayı verilen bazı emekler için gerekli olabilsede bunu size oyun yapıcaz sonrada size satacaz ama oyunu yapmak içinde para lazım hadi bağışa olmamalı. Pixel sanatı denmiş ama nedir bu pixel sanatı, şimdi denir ki olay grafikten ibaret değil konuya içeriğede bakmak lazım. Hayır içerik, konu çok önemli ama bahsi geçen içerik simule edilirken bunlar güzel görüntülerle sunulmalı, pixel sanatı deyip kolaylarına gelen yolla para kaldırmaya çalışılmamalı. son zamanlarda çok yapmaya başladılar. Pixel sanatıymış.!!!

Sana hak vermemek elde değil.Saçma sapan bi oyun için 1 kuruş vermem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sen al bağışı sonra nostalji yapıyorum diye atari kalitesinde pixelleri saydır millete sonrada simulasyon de sat oyunu at parayı cebe. Bağış olayı verilen bazı emekler için gerekli olabilsede bunu size oyun yapıcaz sonrada size satacaz ama oyunu yapmak içinde para lazım hadi bağışa olmamalı. Pixel sanatı denmiş ama nedir bu pixel sanatı, şimdi denir ki olay grafikten ibaret değil konuya içeriğede bakmak lazım. Hayır içerik, konu çok önemli ama bahsi geçen içerik simule edilirken bunlar güzel görüntülerle sunulmalı, pixel sanatı deyip kolaylarına gelen yolla para kaldırmaya çalışılmamalı. son zamanlarda çok yapmaya başladılar. Pixel sanatıymış.!!!

Merhaba, Kickstarter projelerinde öncelikli olarak ortaya bir ürün konulduğunu ve kişilerin bu ürünü görerek kendi istekleriyle bağış yaptıklarını belirtmek isterim. Ayrıca, yaptığınız bağış miktarlarına göre geliştiricinin belirttiği hediyeleri alabiliyorsunuz. Para konusuna değinecek olursak, proje sonuçlanmadığı taktirde ödenen ücretler bağışçılara geri dönmekte.

Pikseller doğru bir şekilde kullanıldığında oldukça başarılı işlerin yapılabildiğine inanıyorum. Unutmamak lazım ki bağımsız geliştiriciler grafik harikalarını yaratan büyük geliştiricilerin bol sıfırlı bütçelerine sahip değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAVİT -- 26 Ocak 2013; 4:19:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

quote:

Merhaba, Kickstarter projelerinde öncelikli olarak ortaya bir ürün konulduğunu ve kişilerin bu ürünü görerek kendi istekleriyle bağış yaptıklarını belirtmek isterim. Ayrıca, yaptığınız bağış miktarlarına göre geliştiricinin belirttiği hediyeleri alabiliyorsunuz. Para konusuna değinecek olursak, proje sonuçlanmadığı taktirde ödenen ücretler bağışçılara geri dönmekte.

Pikseller doğru bir şekilde kullanıldığında oldukça başarılı işlerin yapılabildiğine inanıyorum. Unutmamak lazım ki bağımsız geliştiriciler grafik harikalarını yaratan büyük geliştiricilerin bol sıfırlı bütçelerine sahip değiller.

Bu açıdan bakıp hak vermemek elde değil
    Bütçesi düşük geliştiriciden grafik kalitesi yerine oyunda oynanma ve kurgu kalitesine dikkat etmek daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Parayı veren ve verecek insanlar bu hoşlanmadığınız "piksel sanatı"nın farkındalar.

• eglenceli bir oyuna benziyor grafiklere cok takilmamak lazim.temple run denen uyduruk oyunu milyonlar oynuyoken bence boyle guzel bi hikayeye sahip oyunlar daha cok olmali..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herşey tamamda o videodaki elemanın tuvalette oyun oynaması tuhaf olmuş :D

• Herşey tamamda o videodaki elemanın tuvalette oyun oynaması tuhaf olmuş :D

• Piksellere kızamıyorum. Hele ki minecraft gibi bir oyun (bu günün grafik teknolojisine rağmen) en popüler oyunlardan biriyse...
  • İşin kolayına kaçmak pixel sanatı olmuş, iğrenç
  • Ben böyle grafiklerden daha çok hoşlanıyorum. Özellikle senaryosu sağlam RPG oyunlarında grafiğin hiç önemi olduğunu düşünmüyorum. Tabii bu benim zevkim. Sizi de anlamıyor değilim. Ama her oyunun hitap ettiği bir oyuncu kitlesi vardır. Bu oyun da sizin için değil benim için yapılmış mesela demekki.
  • Resmi görüp geldim karşıma ne çıktı tövbe yarabbimmm

• Bence gereksiz bi oyun üzerinde pek emek harcanmışa benzemiyor

• Pikselcilik diyorlar ama bunlarda oyundan oyuna fark var. Minecraft ile bunu aynı kefeye koyamazsın.

Sonra da aynı grup altında farklı başarılar(!)

• Biraz FTL benzetmesi gibi olmuş ama bu tarz bir oyunun telefonlar gelmesi çok iyi. FTL'i duymayanlar steamden baksın, kesin tavsiyedir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.