Şimdi Ara

StaR Haber-Kanal D Haber? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Star ve KAnal D başka kanal izlemem zaten bide ara sıra show a bakarım ilginç haberler oluyor
  • saat 22 de baslayan fox haber kardeşim,sunan hatunsa tam dehsetül-afet
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wasell

quote:

Orjinalden alıntı: hexflood

TRT 1

devlet kanalı olduğu için en tarafsız haberi vermesi gereken kanal.

aynen.. diğerleri beş para etmez... birine bakıyorum bi haberi karşı taraftan gösteriyoalr diğer yerde aynı haberi örn: saldırdılar! gibi gösteriyolar... bu habercilere güven olmaz...

Trt 1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

quote:

Orjinalden alıntı: enl600

İki kanalda aydın doğanın farketmez.Uğur dündar sabetaymış.(sabatay sevi=yahudi olup sonradan müslüman türk taklidi yapan)
    http://www.sabetay.50g.com/Liste/liste.html

Yahudimi varmı kanıtı?Pislik at izi kalsın mantığı.Kanıtla sana ülker marka çokonat verecem
    Yahudi olsa bile türk olsun yeterki ümmetçilik yapmayın.

Bu nasıl bir cümledir ya... "Yahudi" olsa bile "Türk" olsun yeter.

• mehmet ali birand nekadar kekelesede severim..tepkisini aynen gösterir kim olursa olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

İkiside Doğanın ne değişiyor ki

• FOX-ON..

Eskiden ne güzel çoğu kanal tarafsız haber yapardı.. Şimdi malesef yok gibi bişey..

EK: O değil de birşey dikkatimi çekti.. Kanal 7 ve Samanyolu'nun haber çizgisini zaten biliyoruz da, arkadaş bu kadar mı taraflı olur bi kanal.. Deniz feneri haberlerinden zırnık yok, zam haberleri 2dk, Yeni vergi haberleri 1.5dk, başbakanın partisini öven açıklamaları 15dk, fettuşun "sözde" vaazları 25 dk. İnsan utanır sıkılır ya, en azından tarafsız olmaya ÇALIŞIN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLyyy -- 3 Aralık 2008; 9:34:42 >
  • HAMDOLSUN STAR HABER

uğur dündarın yorumları hoşuma gidiyor ve tarafsız olduğunu düşünüyorum
  • HaberTürk iyi gidiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Tlg.RBTR

HAMDOLSUN STAR HABER

Yahu iyice abarttınız şu '' Hamdolsun lafını '' nedir bu anlamış değilim. Herşeye Hamdolsun deniyor. Arkadaşlar Tayyip ile alay etmek istiyorsanız bu seçimlerde onu seçmezsiniz olur biter. Bu kadarda olmaz ki ama . . .

- Peki '' Hamdolsun '' anlamını biliyormusun. Ne demek ?
  • Uğur dündar star a geçene kadar tarafsızdı ve saydığım bir insandı. Şİmdi Aydın Doğan'ın ve para'nın tarafında. Gözümde zerre kadar değeri kalmadı.Bide star haberi izleyip tarafsızlıktan bahsedenlere gülüyorum.Tarafsızlık anlayışınızı açsanızda bizde faydalansak.
  • Ben hiç birisini beğenmiyorum. Eskiden haberler güzeldi şimdi ise reyting peşinde televole haberleri gibi oldu. Ciddiyet pek kalmadı. Ama genelde show ve star haberi seyrediyorum. Onlarıda 20 dk yı geçmiyor.
  • Küfür edeceğim zaman Star, gülerek küfür edeceğim zaman Kanal D, hararetli küfür edeceğim zaman Kanal 1, tezahürat yapacağım zaman Ses TV, kasfam diri olursa Kanal a, kafam bulanık olursa TRT 1.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crackbaba

quote:

Orjinalden alıntı: Pileyboy

Uğur dündar çok iyi star haber..

Evet evet yalanlarıyla 10 numara ne farkedersin iki kanalın sahibi aynı kişiye ait al birini vur ötekisine.... :)

• atv. Doğan Yayın'ın kanallarına pek bakmıyorum....
  • haber izlemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

quote:

Orjinalden alıntı: Tlg.RBTR

HAMDOLSUN STAR HABER

Yahu iyice abarttınız şu '' Hamdolsun lafını '' nedir bu anlamış değilim. Herşeye Hamdolsun deniyor. Arkadaşlar Tayyip ile alay etmek istiyorsanız bu seçimlerde onu seçmezsiniz olur biter. Bu kadarda olmaz ki ama . . .

- Peki '' Hamdolsun '' anlamını biliyormusun. Ne demek ?

• quote:

Orjinalden alıntı: schumacher01

Doğan Yayın'ın kanallarına pek bakmıyorum....

+1. Parayı kim veriyorsa onun lehine haber yapıyorlar. NTV, TRT1 bence en tarafsız olanları.
  • aydın doğandan kaynaklı bu iki kanalı da izlememeye özen gösteriyorum.atv yi tercih ediyorum genellikle.
  • en tarafsızı engin jurnal.

diğerleri gaymış öyle diyorlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.