Şimdi Ara

StaR Haber-Kanal D Haber? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Show TV ve ATV izliyorum. Aydın Doğan'ın kanallarını hayatta izlemem
  • haberci kılıklı tetikçiler onlar,
    cine 5 haber,hem sömürü yok,hem taraf yok,izleyin derim...
  • Geçen gün Star' da orman işçisi haberi vardı. Epey sunturlu küfür ettim.

Haber şöyleydi yaklaşık olarak...

Orman işçisi alım mülakatı insanda acı bir tebessüm yarattı.

Görüntülere bakınca şnav çekme balta, kazma kullanımı görüntüleri geçiyor. Şimdi bu kişiler iş yapacak. Yeri geldiğinde yangın sönürmeye gidecekler, ilkyardım yapacaklar, ağaç bile kesecekler. Bu insanların kondisyonu kötü olup Allah korusun bir yangında ölse haber değişip nerede bu devlet ayağına gelecek. Bu tür çelişkileri barındıran haberlerin müzik eşliğinde ciddiymiş gibi yapılması beni sinirlendiren olaydır.

Bir küfür de Ali Kırca' ya gitmişti zaten. Muhabir yardım haberi yaparken belediye görevlisi de muhabiri el kamerasına alıyor. Muhabir çirkefiğe getirip haber yapıyor.
    Çelişkilere gelince takip olayını sanki bir engelleme gibi haber yapması. Eğer muhabir kendine güveniyorsa bu takipten kesinlikle rahatsız olmaz. Yaptığı haber yalan olursa kanıt olarak kullanılabileceği için rahatsız olduğunu düşünüyorum. Muhabirin kapıya dayanıp ısrarla röportaj yapma isteğine gelince yardım alan kişiler zaten topluma çıkma cesareti gösterse Büyükşehir' den değil Çankaya Belediyesi' nin onur marketinden yardım alırlardı. Sahibinden izinsiz paketleri yırtarak içini göstermesi. Kutuda zaten içindekiler listesi olduğu halde yırtmak etik bir davranış değildir. Zaten kutuda eksik veya fazladan birşey çıksa kutuyu da göstererek uzun uzun haber yaparlardı. Sonuç olarak karakola gittiler. Show muhabiri şikayetçi olmadığını söyledi. Sadece göstermelik bir suç duyurusunda bulunup kuyruğu dik tuttular.

• quote:

Orjinalden alıntı: recep41

aydın doğandan kaynaklı bu iki kanalı da izlememeye özen gösteriyorum.atv yi tercih ediyorum genellikle.

Bkz. Recep'in tavuğu

• Atv çalık grubunun ve çalık grubunun başkanıda tayyibin damadı kanald ve star tarafsız diyenlere burdan bunları söylüyorum ... Fakat kanald , star , atv bunların hiçbiri tarafsız değil bence...

Star haberi izlerim ben ama ntv ve trt1 tarafsızdır
  • ntv suya sabuna pek dokunmaz başına iş almamak için. trt 1 tarafsız değil.genelde eften püften uyutucu haberler veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc92001

Uğur dündar star a geçene kadar tarafsızdı ve saydığım bir insandı. Şİmdi Aydın Doğan'ın ve para'nın tarafında. Gözümde zerre kadar değeri kalmadı.Bide star haberi izleyip tarafsızlıktan bahsedenlere gülüyorum.Tarafsızlık anlayışınızı açsanızda bizde faydalansak.

"aydın doğan aslında iyi adam, o da anadolu çocuğu. ama o medyasındaki büyük adamlar yok mu, onları zaptedemiyor işte." diyordu birileri bizamanlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

quote:

aydın doğandan kaynaklı bu iki kanalı da izlememeye özen gösteriyorum.atv yi tercih ediyorum genellikle.

Bkz. Recep'in tavuğu

espri mi yaptın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fLaX[Ly]´#

haber izlemiyorum

rtl izlerim 15 dakkada bitiriyorlar olayı...hafiften almanca da var..
  • En güzeli Deutsche Welle TV. Sabah 10:30 gibi Kanal a' da gösteriyorlar. Hem teknoloji, hem de AB hakkında güzel şeyler işliyorlar.
  • Sırf Uğur Dündar sunduğu için star da izliyorum haberi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

quote:

Bkz. Recep'in tavuğu

espri mi yaptın.

http://haber.vatanim.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=187800&Categoryid=1

• yılmaz özdil in enfes mizah anlayışıyla yaptığı katkılarla ve uğur dündar ın dürüst tavrı ve haber sunumuyla star haber diğerlerinden çok ayrı biyerde bence.atv diyen arkadaşlar olmuş.doğrudur onların haberciliği.atv ye kalsa ülkede ekonomik kriz namına hiçbişe yok ortalık güllük gülistanlık.kısaca 'kriz bizi teğet geçer' modundalar.. ha doğan grubu sütten çıkmış ak kaşıkmı? tabiki deil ama onlarda olmasa türlü yolsuzluklar,milletin sırtından nemalananlar iyice gizli saklı kalacaktı.
  • Samanyolu haber
  • FLASH TV . VE GÖKHAN KIRDAR . TEK GEÇERİM . .
  • Ntv izliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

FLASH TV . VE GÖKHAN KIRDAR . TEK GEÇERİM . .

Bir haberde bulunan kareyi en az 8-10 defa göstermeden diğer habere geçmiyor

Hiç sevmiyorum.Hele birde kare yada yuvarlak içine almıyormu adamı ayar ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

Evet Star haber tarafsız...
    Ne de olsa Uğur Dündar var temiz bir geçmişi ve hayatı vede onurlu bir spiker.Bütün ülkeye karşı yapılan insanlara karşı yapılan pisliğin takipcisi...

Star Haber tarafsız öylemi?.tarafsız ise şurdan kendimi aşağı atarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafakilic

al birine vur ötekine...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KARDELEN_

quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

FLASH TV . VE GÖKHAN KIRDAR . TEK GEÇERİM . .

Bir haberde bulunan kareyi en az 8-10 defa göstermeden diğer habere geçmiyor

Hiç sevmiyorum.Hele birde kare yada yuvarlak içine almıyormu adamı ayar ediyor

biraz makara sunuluyor orda bir kare içine almaları benim aksine hoşuma gidiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 3 Aralık 2008; 14:37:10 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.