Şimdi Ara

Star HD teledünya'ya gelir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
6.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seko_88

Türkiye'de yayıncılık yapanlar, HD izlemek istiyorsan para vereceksin diyorlar. Bildiğimiz paralı tv ler (Discovery, Eurosport vs)in aksine normal ulusal kanallarımız da saçma bir şekilde paralı.
    Üstelik para verip d-smart alırsak sadece kanal d ve star tv yi hd izleyebiliyoruz. Digiturk alırsak sadece show ve ntv sporu izleyebiliyoruz.

Bir ulusal kanalın hd sinyali varken para istenmesi çok saçma. Bizler binlerce lira yatırım yaparak evimize hd cihazlar alıyoruz. HD uydu alıcıları alıyoruz ama ulusal kanalları bedava izleyemiyoruz.

Ayrıca az miktar da olsa bedava yayın yapan hd kanalların izlenme oranları artmakta. İnsan kanal d nin çamur gibi görüntüsü yerine atv nin hd görüntüsünü tercih eder. Bu da göz önüne alınmalıdır.

Kısacası ulusal kanallarımızın hd yayınları digital platformların tekelinden çıkmalıdır.

Dostum evet haklısında ;basketbolu -voleybolu bile bu ülkede poşete sokup satan/satmaya çalışan zihniyetten HD yayınları ücretsize döndürmelerini beklemek bence hayalden öteye geçemez.Bu böyle biline.

• Semerkand HD gelmiş. Artık bol bol onu izleriz. :)
  • Star, Kanal D ve Show TV gibi kanalların HD'sinin gelmesinden vaz geçtim bari 16:9 yayına geçsinler artık. Bu ne biçim yayıncılıktır anlayamadım. Yıl 2012 olmuş hala 4:3 yayın yapıyorlar.
  • Star TV HD, Teledünya temel pakette yayında.

Frekansı: 394000 MHz 256 QAM
  • Konuyu açalı 2 yıl olmuş. Konuyu açtığımı bile unutmuştum

2 yıllık gecikmeyle de olsa Star HD'nin gelmesi güzel oldu. Darısı diğer kanalların (Show TV HD, Kanal D HD, CNN Türk HD vs) başına.
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Bu tahminimde yanılmışım. 2 yılda sadece birkaç tane ulusal kanal HD yayına geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Bu tahminimde yanılmışım. 2 yılda sadece birkaç tane ulusal kanal HD yayına geçti.

ben de sizin gibi düşünmüşüm o zaman. anlaşması da 2 yıllıkmış demek ki. bitince digiturk'e de bize de geldi.
  • 2014 yılı içinde ücretsiz HD yayına başlayacak kanallar Anten A.Ş. tarafından açıklanmıştı. (www.antenas.com.tr)

Haber Türk HD, TV8 HD, NTV HD, Samanyolu HD, 360 HD, 24 HD v.b.

Bu kanallarda muhtemelen yayına başladıkları gibi Teledünya'ya gelirler.
  • CNN Türk HD de var mı bu kanallar arasında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

CNN Türk HD de var mı bu kanallar arasında?

CNN Türk yok. CNN Türk D-smart dışına çıkmıyor, karasal ücretsiz yayın başladığında da SD yayın verecek diye biliyorum. Tabi zaman neyi gösterir bilemem. Yeni Turksat uydusu ile belki işler tümden değişebilir.
  • gelir gelir anlaşması bitsin hele
  • Bugün baktım teledünyada star hd yoktu fakat şu an var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KFCTAVUGU kullanıcısına yanıt
    Evet bu hafta gelmiş.
    Şampiyonlar Ligini HD seyredebileceğiz.
  • kaçıncı kanal peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

kaçıncı kanal peki?

11
  • Startv HD'nin Teledünya'ya gelmesi iyi oldu, bir de Kanald HD gelse tamam olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 12 Eylül 2014; 7:54:46 >
  • d smart varken kanal d hd biraz zor gelir.kendi platformuna üye çekmek için izledikleri bir politikaolabilir bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybursa

d smart varken kanal d hd biraz zor gelir.kendi platformuna üye çekmek için izledikleri bir politikaolabilir bu

d smart diyorsunda 2 gün önce digitürkte kanald hd oldu :)
  • arkadaşlar tele dünya star hd yayını kesildi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eryaman

arkadaşlar tele dünya star hd yayını kesildi mi?

star HD artık teledünyada olmayacak .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.