Şimdi Ara

Star HD teledünya'ya gelir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
6.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    gece bir anda kesilince müşteri hizmetlerini aradım.verdikleri cevap ;sözleşme bitti tekrar nezaman açılır hiç bir bilgi veremiyoruz.ilerleyen tarihlerde netleşecektir dediler ve kapattılar
  • mabovski kullanıcısına yanıt
    kesin bilgi mi? teledünya bunu bırakacağını sanmıyorum sonuçta paralı platform.normal uydu da son durum nedir acaba star hd için? şansa bak teledünya yada yeni geçmiştim,böyle kayıplar vereceklerse yandık
  • parayı veren düdüğü çalar derler ama....hadi uyududa şifreli olması normalde platfromlar paralı olduğu halde oralarda da gidiyorsa yayınlar o zaman para vermemizin ne anlamı kalıyor kuralıp bir çanak bahtımıza ne çıkarsa bekleyelim!!
  • yoldagezen kullanıcısına yanıt
    normal uyduda şifreli oldu. digiturk'ten de gidecek söylentileri var. dsmartta yalnızca olacak zannederim. dsmart yalnız biz de ol diye iyi para verdi zannederim.
  • STAR HD Teledünyadan gitmiş onun yerine SHOW HD yi ve FOX HD yi eklerler. Hatırlarsanız geçen ay Türksatta Star HD şifreli olmuştu aynı şekilde Kanal D HD ve Samanyolu HD de. STAR TV yalancı ve paragöz kanal olduğunu anlamış olduk. 18 Eylülde HD yayınımızı şifresiz izleyebilirsiniz demişti ne oldu 2 Ekimde şifreli yaptı. Bu kanal resmen izleyiciyi kandırdı. Türkiyenin ilk özel TV kanalına hiç yakışmıyor. İlk HD yayını Türksatta şifrele ondan sonra HD yayını Teledünyadan çıkart. Bu yalancı kanaldan herşey beklenir.
  • Aynı şekilde dün gece kesilince bende nette araştırıyordum sorun nedir diye. Daha dün geçmiştim Teledünya ya halbuki, böyle işin ya. İnşallah bir şekilde hallederler. :)
  • vay arkadaş olaya bak normal çanak antenle HD izlenen kanallar paralı platform Teledünyada yok. Enayi olmak lazım bunlara para vermek için.
  • Böyle saçmalık olurmu anlamış degılım,her yayıncı kafasına göre platformlara kayacaksa işimiz var demek.buna bir çözüm veya standart koyulması lazım aslında.koskoca TÜRKSAT bile başa cıkamıyor,bunlar dansöz gibi oynarlarşa bir anlamı kalmıyor,o gitsin a platformuna bu gelsin b platformuna,tıcaretınde bir adabı usulü vardır,ulusal kanallarda bunları yapmamaları lazım.diğer kanallar için artık bir şey diyemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka gelişmiş ülkeler 4K teknolojisi altında yayınlarını geliştirme ve halka sunma çabalarında iken bizimkilerin uc beş tane HD yayın veriyoruz diye hemen kendilerini bir şey sanmaya başlamaları beni deli ediyor.200 tane kanal var toplasan 15 tanesi HD zor ediyor kaldıkı coguda kurukalabalık.bukadar ac gözlüluk ve riyakarlık olmaz.bunlara standart koyulması lazım yoksa ilerde hepimizin evinde her platformu barındırmak zorunda kalacağız cep telefonu misali

• dsmart hergün cebime mesaj gönderiyor modem bedava uydu alıcı bedava diye standart kanal a şifre koyuyor sinema kanalı olsa resmen saçmalık beklesin üye olurm dsmarta
  • quote:

Orijinalden alıntı: eobrooklyn

dsmart hergün cebime mesaj gönderiyor modem bedava uydu alıcı bedava diye standart kanal a şifre koyuyor sinema kanalı olsa resmen saçmalık beklesin üye olurm dsmarta

bakın kendi platfromunuzda kanallar iptal ediliyor hadi hepiniz bana gelin tıpış tıpış demeye getiriyorlar resmen!!..oldu bekle geliriz!!
  • Star HD teledünya dam çıktı mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canmania

Star HD teledünya dam çıktı mı?

evet çıktı
  • Yerlilerden bi işe yarayan o vardı zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulanya bnde hobbiti ozlemek icin star hd ariyom ne boktan bise bu uydunet

• Tekrar Umarım Teledunya'ya Start tv hd gelir.
    tabi show tv hd fox hd kanalturk hd gıbi .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.