Şimdi Ara

Star Trek Fleet Command gerçek zamanlı galaksi mücadelesini getiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sinema ve televizyon dünyasının eskimeyen ismi Star Trek yeni yapımlara konu olmaya devam ediyor. Mobil platformlar için yayınlanan Star Trek Fleet Command galaksiler arasında gerçek zamanlı bir mücadeleyi getiriyor.

Star Trek Fleet Command neler sunuyor?

Star Trek Fleet Command, 3 boyutlu aksiyon yapımlarından ziyade Dark Orbit benzeri tepeden yönetilen bir strateji ve savaş oyunu olarak kendisini gösteriyor. En iyi filonuzu ve kaptanlarınızı alarak galaksiler arası denge kurmaya çalışıyorsunuz.

Oyuna ilk geminizi alarak başlıyorsunuz ve gerek kendi galaksinizde gerekse de diğer galaksilerde yeni gezegenler keşfederek düşman unsurları etkisiz hale getiriyorsunuz. Savaşın yanında diplomasi de bilinmeyen unsurlara karşı kullanılabiliyor.

Ayrıca Bkz.Toshiba 3.5 inçlik HDD serilerine 12TB ve 14TB seçenekleri ekledi

Federasyon, Klingon ve Romulan ırklarından filolar oluşturabilirken Enterprise, Romulan Warbird ve Klingon Bird gemilerini de ilerleyen bölümlerde kullanabiliyorsunuz. Filoların etkisi başına Kirk, Spock ve Nero gibi kaptanlar koymanıza bağlı oluyor.

Oyunda kendi filonuzla çeşitli galaksilere gidiyor ve bilinmeyen unsurlarla mücadele ediyorsunuz. Dilerseniz klanlara katılarak zorlu görevlere birlikte gidiyorsunuz. Veya PvP tarzında oyuncularla kapışabiliyorsunuz.

Yaptığınız mücadelelerde elde ettiğiniz paralar ve bileşenler gemilerinizi güçlendirmek için kullanılıyor. Ayrıca hediye sandıklarından yeni karakterler ve mevcut karakterler için seviye yükseltme kartları çıkıyor.

Yine arka planda kendinize ait bir üs kuruyorsunuz. Gemilerinize entegre ettiğiniz teknolojiler ve bileşenler inşa ettiğiniz fabrikalar tarafından üretiliyor veya güçlendiriliyor.

Sunucuların oldukça kalabalık olduğu gözlemlenen Star Trek Fleet Command oyunu biraz daha türün meraklılarına hitap ediyor diyebiliriz. Aksiyon ve hareketlilik bekleyenler bir süre sonra sıkılabilir.

Star Trek Fleet Command: Google Play II App Store

• Mobil oyunlarda maksimum para kazanabilme mekanizmasını kurmaya çalışmaları oyunların zevkini yok ediyor. Oyun içi satın almayı kim icat ettiyse oyun zevkinin içine etti. O yüzden bütün oyunlar maskeleri farklı olsa da birbirine benziyor. Bir kere satın alma ve ek paket mantığında, sadece oyuna odaklanıyordu hem yapımcı hem oyuncu ve her şey daha güzeldi.

• yıldızları aşabilecek teknolojiye ulaşmış medeniyetler ;
    maddeyi yeniden şekillendire bilecek teknolojiye ulaşmış anlamına taşırlar !

bu açıdan kaynak sömürgesi için uzayda sömürgeleştirecek evrimleşmemiş alt gezegen seviyeleri aramazlar ! anca yıldızlar arası geçiş teknolojisine yeni geçmiş ama eski sömürgecilik düzeninden kurtulamamış yani yıldızlar arası nizamı boza bilecek olanlarla sürtüşme yaşaya bilirler !

• 1hafta oldu başlayalı ve sıkıldım bırakmak uzereyim. Oyun pay to win adamlar almış gitmiş oynun oynatmıyorlar

• oyun ici satin alimlarin oldugu, sozde bedava cop...
  • İstasyonda 41. seviyeye geldim.Uzun zamandır oynuyorum ama şu "Warp Range"'i bir türlü artıramıyorum.Hala 76 warp range de sayıyorum. Diğer oyunculara baktım 1156 olan var.Scotty v.b. haricinde warp range'i nasıl artırabilirim? Gemileri geliştirsem bile bu kadar da kaldım?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.