Şimdi Ara

Star Trek: Section 31 filminin yayın tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Star Trek: Section 31 filminin yayın tarihi açıklandı
    Star Trek'in 2016 yılından beri atıl durumda olan film serisi beyazperdeye dönmekten en az birkaç yıl uzakta olsa da bu arada en azından Paramount+ platformunda bir Star Trek filmi izleme şansı yakalayacağız. Star Trek: Discovery dizisinin spin-off filmi Star Trek: Section 31, önümüzdeki yılın başında izleyici ile buluşacak. Paramount, bugün New York Comic Con'da bir açıklama yaparak, Section 31'in 24 Ocak 2025'te yayınlanacağını duyurdu.

Ayrıca Bkz.HBO'nun Dune: Prophecy dizisinden yeni fragman yayınlandı

Star Trek: Section 31, Philippa Georgiou Karakterine Odaklanıyor

Star Trek: Section 31, Michelle Yeoh'un hayat verdiği Philippa Georgiou karakterine odaklanıyor. Federasyon'un gizli kapaklı işlerini yaptırdığı Section 31 adlı departmana katılan Phillipa Georgiou, bir yandan Federasyon'u korumak için tehlikeli bir göreve atılırken, diğer yandan karanlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalıyor. Filmin temmuz ayında yayınlanan ilk fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Star Trek: Discovery'nin yönetmenlerinden Olatunde Osunsanmi'nin yönettiği Section 31'in oyuncu kadrosunda Michelle Yeoh'a Omari Hardwick, Kacey Rohl, Sam Richardson, Sven Ruygrok, Robert Kazinsky, Humberly Gonzalez ve James Hiroyuki Liao eşlik ediyor.

Kaynak:https://deadline.com/2024/10/star-trek-section-31-premiere-date-paramount-plus-trailer-teaser-1236120885/

• Netflix'e gelmiyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaprak gibi açacak film.

• Mylevi M kullanıcısına yanıt
    Dizisi öyle olmuştu çünkülüm..

• İnşallah batar da şu karıdan kurtuluruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Michelle Yeoh'u action filmlerinden everek seyrederdim ama Star Trek macerası olmuyor, neden zorluyorlar anlamıyorum. Political correctness ters tepmeye başladı, insanlar daha fazla irite oluyor.

• Selamahali kullanıcısına yanıt
    Bu konuda size katılmıyorum, discovery'nin 2.sezonunda aramıza katılan bu karakter bence diziyi farklı bir boyuta çıkarmıştı, bulunduğu sahneler çok iyiydi. Bu film iyi olur mu bilemem ama benim gibi düşünen çok kişi olmalı ki ilgili sezonun bölümleri en yüksek puanı alan bölümlerden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • korozyon kullanıcısına yanıt
    Philippa karakteri vasat ama genel olarak Discovery en başarısız Star Trek dizisidir, maalesef Star Trek'e özgü hikaye anlatımından sapılarak aşırı dramatik hale getirildi. Yine Star Trek'in en fazla 2 bölümde çözüme ulaştırılan anlatı tarzından sapılarak sürekli gizem pompalanan ve sonunda doğru dürüst sonuca ulaşmayan kervanı yolda dizme tarzıyla hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Star Trek parodisi Orville bile daha Star trek kalıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.