Şimdi Ara

STAR TV MAÇA LÜTFEN YORUMCU KOYMA !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• aynen valla
    o son maçta mustafa denizli çıldırttı beni.
    bide yorumcu dediğin arada bir konuşur bu adam spikerden çok konuştu.

spikerler de bi acayip oldu yok samuel in üvey babasının ismi neymiş anlamı neymiş
    teyze oğlu ağaçtan düşmüş kediyi ezmiş bisürü gereksiz bilgi
  • quote:

Orjinalden alıntı: axuburak

aynen valla

spikerler de bi acayip oldu yok samuel in üvey babasının ismi neymiş anlamı neymiş

koptum hacu küçükken kaç yaşındaymış onu söylemedi ama

• quote:

Orjinalden alıntı: @vonalı

quote:

Orjinalden alıntı: axuburak

aynen valla

koptum hacu küçükken kaç yaşındaymış onu söylemedi ama

onu da mustafa denizlinin söylemesini bekledi düet hesabı ama onu bile yorumlayamadı Denizli.

ya benim anlamadığım bu TD lerin hepsi çıkıp yorum yapıyolar ya ulen sen görev başında uygulasana okadar çok biliyosan bunları.konuşmak kolay işte!!

• türkiyede maçı adam gibi anlatıcak bi adam yok hakketen koymasınlar yorumcu istemiyoruz
  • tvnin sesini kısıp radyo klasi dinlemek lazim
  • bence rıdvan dilmen olsun...
    o hepsınden iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nikolas39

bence rıdvan dilmen olsun...
    o hepsınden iyi

Alex aldı gidiyor alex sıyrıldı [ bu sırada rıdvan ; GOL OLUR O !!! ] alex 3'üncüsünüde geçti pasını verdi semih o da bir çalım şut ve goool !

ee ne zevk aldım ben bundan adam görebiliyor sürekli gol olur ama ilker yasinden iyidir bu arada GS'liyim ama olsun izlerken sıkıcı oluyorlar
  • ne yorumcu nede spiker olmasın...sadece tribünlerin sesi ve görüntü yeter bize..
  • İngiliz kanallarını açıp izleyeceksiniz abi. sıkoooorrrrss vanistılrrrooooy
  • Ordan vurmaz, vurursa barajı geçmez,barajı geçse gol olmaz ilahi mustafa hoca, adam nerdeyse 90'a takıyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: bianconera

Ordan vurmaz, vurursa barajı geçmez,barajı geçse gol olmaz ilahi mustafa hoca, adam nerdeyse 90'a takıyordu

• Valla babam bile anladı İlker Yasin'in ne mal olduğunu, pek maçlarla arası yoktur ama Türk takımlarının Avrupa maçlarını ve Türkiye'nin maçlarını hiç kaçırmaz..

İlker yasin aptal aptal konuşuyordu yine maç dışı gevezelik yapıyordu Babam "Bu s.lak kim nerden getirmişler bu herifi" dedi. Koptum o ara "Baba bu İlker Yasin, üye olduğum forumun popüler yorumcusu" dedim..

• quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

Valla babam bile anladı İlker Yasin'in ne mal olduğunu, pek maçlarla arası yoktur ama Türk takımlarının Avrupa maçlarını ve Türkiye'nin maçlarını hiç kaçırmaz..

İlker yasin aptal aptal konuşuyordu yine maç dışı gevezelik yapıyordu Babam "Bu s.lak kim nerden getirmişler bu herifi" dedi. Koptum o ara "Baba bu İlker Yasin, üye olduğum forumun popüler yorumcusu" dedim..

Kişiye hakaret etmeden tepkini dile getirseydin iyi olurdu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.