Alex aldı gidiyor alex sıyrıldı [ bu sırada rıdvan ; GOL OLUR O !!! ] alex 3'üncüsünüde geçti pasını verdi semih o da bir çalım şut ve goool !
ee ne zevk aldım ben bundan adam görebiliyor sürekli gol olur ama ilker yasinden iyidir bu arada GS'liyim ama olsun izlerken sıkıcı oluyorlar
ne yorumcu nede spiker olmasın...sadece tribünlerin sesi ve görüntü yeter bize..
İngiliz kanallarını açıp izleyeceksiniz abi. sıkoooorrrrss vanistılrrrooooy
Ordan vurmaz, vurursa barajı geçmez,barajı geçse gol olmaz ilahi mustafa hoca, adam nerdeyse 90'a takıyordu
quote:
Orjinalden alıntı: bianconera
Ordan vurmaz, vurursa barajı geçmez,barajı geçse gol olmaz ilahi mustafa hoca, adam nerdeyse 90'a takıyordu
Valla babam bile anladı İlker Yasin'in ne mal olduğunu, pek maçlarla arası yoktur ama Türk takımlarının Avrupa maçlarını ve Türkiye'nin maçlarını hiç kaçırmaz..
İlker yasin aptal aptal konuşuyordu yine maç dışı gevezelik yapıyordu Babam "Bu s.lak kim nerden getirmişler bu herifi" dedi. Koptum o ara "Baba bu İlker Yasin, üye olduğum forumun popüler yorumcusu" dedim..
quote:
Orjinalden alıntı: THESHUCK
Valla babam bile anladı İlker Yasin'in ne mal olduğunu, pek maçlarla arası yoktur ama Türk takımlarının Avrupa maçlarını ve Türkiye'nin maçlarını hiç kaçırmaz..
İlker yasin aptal aptal konuşuyordu yine maç dışı gevezelik yapıyordu Babam "Bu s.lak kim nerden getirmişler bu herifi" dedi. Koptum o ara "Baba bu İlker Yasin, üye olduğum forumun popüler yorumcusu" dedim..
Kişiye hakaret etmeden tepkini dile getirseydin iyi olurdu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme