Şimdi Ara

star wars

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar star wars filmlerini izlemedim klon savaslarini izledim star wars filmlerinin sirasi nasil bastan izlemek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çıkış tarihlerine göre izle

• Star Wars izlemek istiyorsan 3 adet sıralama vardır.

İlk sıralama düz sıralamadır. 1'den, 6'ye kadar dümdüz gidersin. Ancak minimum zevk alırsın.

İkinci sıralama 4-5-6-1-2-3 şeklinde gider. Çekim tarihi en eskiden başlar, en yeniye doğru gidersin. Yayınlanma şekli de böyledir. Büyük heyecan yaşarsın ancak 6'dan sonra 1-2-3 kısmına geçince pek heyecan kalmaz.

Benim klasik önerim ise üçüncü sıralamadır. İlk defa izleyenlere de hep bu şekilde tavsiye ederim zira tüm şokları, tüm heyecanı yerli yerinde ve dorukta yaşarsın. O da 4-1-2-5-3-6 şeklinde gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerueger -- 4 Aralık 2014; 12:27:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerueger

Star Wars izlemek istiyorsan 3 adet sıralama vardır.

İlk sıralama düz sıralamadır. 1'den, 6'ye kadar dümdüz gidersin. Ancak minimum zevk alırsın.

İkinci sıralama 4-5-6-1-2-3 şeklinde gider. Çekim tarihi en eskiden başlar, en yeniye doğru gidersin. Yayınlanma şekli de böyledir. Büyük heyecan yaşarsın ancak 6'dan sonra 1-2-3 kısmına geçince pek heyecan kalmaz.

Benim klasik önerim ise üçüncü sıralamadır. İlk defa izleyenlere de hep bu şekilde tavsiye ederim zira tüm şokları, tüm heyecanı yerli yerinde ve dorukta yaşarsın. O da 4-1-2-5-3-5 şeklinde gidiyor.

Hocam klon savaslari kaca kadar oda karisik yoksa sıraya göremi

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerueger

Star Wars izlemek istiyorsan 3 adet sıralama vardır.

Benim klasik önerim ise üçüncü sıralamadır. İlk defa izleyenlere de hep bu şekilde tavsiye ederim zira tüm şokları, tüm heyecanı yerli yerinde ve dorukta yaşarsın. O da 4-1-2-5-3-5 şeklinde gidiyor.

Hocam 2 tane 5 yazmissiniz

• Klon savaşları, Attack of The Clones ve Revenge of The Sith filmleri arasında geçiyor.

Tavsiye Ettiğimiz İzleme Şekli:
    1. Star Wars: Episode IV - A New Hope (1977)
    2. Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980)
    3. Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983)
    4. Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999)
    5. Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)
    6. Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005)

Kronolojik Sıralaması:

1. Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999)
    2. Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)
    3. Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005)
    4. Star Wars: Episode IV - A New Hope (1977)
    5. Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980)
    6. Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983)
  • Mesajı editledim, kontrol edebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Star Wars Jedi Survivor Kod
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yayin sirasina gore izle yoksa star warsin en can alici repligi sana bildigin bir seymis gibi gelir.

• Bir arkadaş kafasına göre sıralama uydurup, filmleri düğüm yapmış ama elbette öyle bir hataya düşüp de serinin içine etme. Genelin tavsiye ettiği şekilde yayın sırasına göre izle, yani 4-5-6-1-2-3.
  • yeni izleyecek olanlar için hangi sırayla izlerlerse ne olur onunla ilgili bir açıklama yapim. tekrar izleyenler için bir sürpriz kalmadığı için 1-2-3-4-5-6 şeklinde izlenebilir ama ilk defa izleyecek olanlar 4-5-6-1-2-3 şeklinde izlemeli. yoksa 4-5-6daki sürprzler heyecanlar kaçar

1-2-3-4-5-6 bu sırada izleyenlerde 2 sıkıntı olur. 1.si yeni teknoloji 1-2-3 izledinizmi, eski teknoloji olan seride 4. filim biraz zevksiz geçebilir ama 5.de alışırsınız. 2.si önce 123 izlerseniz bazı konular sizin için sürpriz olmaz. yani değişebilir bir konu yerine filimin konularını ve sonunu önceden tahmin edeceğiniz bir filim izlemiş olursunuz. filimde işlenen 4-5 konu varsa 1-2 tanesi sizin için cazibesini yitirebilir.

eğer 6 filim aynı devirde çıkmış olsaydı ve 1-2-3-4-5-6 şeklinde çıkmış olsaydı, 1-2-3-4-5-6 diye izlenmesini tavsiye ederdim. ancak 4-5-6yı önce izlemenizi tavsiye ederim ki 5 ve 6 da bazı sürprizlerle karşılaşıyorsunuz özellikle filimde 2 büyük sürpriz var kişiler ile alakalı 1-2-3ü önce izlerseniz bu sürpriz kaçar.

ancak hobbit ve lotr aynı devirde çıktığı için ve hobbitte konu olarak, lotr serisinin konusunu bozacak hiçbirşey yok. önce hobbit 1-2-3 sonra lotr 1-2-3 izlenebilir. ancak lotr 1-2-3 daha hayran bıraktıran bir filim. hobbit hikayesi ile lotr hikayesi neredeyse aynı olmasına rağmen lotr filiminin içindeki konular daha fazla ve çeşitli karakterler daha fazla o yüzden hobbiti önce izlerseniz, sonra lotr basit gelir gözünüze. önce lotr izlemek daha heyecanlı olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.