Şimdi Ara

Star Wars Battlefront II (2017) [PC ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
21
Favori
29.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpertr35

İsmen hatırlamıyorum kartın adını ancak kart olmadığı zamanda da sanırım direkt o var e ye basınca önünde ki huni içinde kalan takım arkadaşlarına ve kendine ek olarak kısa bir süre için ek can veriyor, can basmıyor . Kartların üstüne geldiğinizde böyle + işareti falan olacak sembolü o skillin bir bakarsınız.

Classların Kart seviyesi iki şekilde artıyor. Birincisi o classa ait sizde açık olmayan bir kartı kutudan düşürdüğünüzde veya craft malzemesi ile imal ettiğinizde kart seviyeniz artıyor. İkincisi sizde hali hazırda açık olan o classın kartını upgrade ederek kart leveliniz artıyor. Oyunun başında ilk yöntemi açıkçası çok tavsiye etmiyorum credi biriktirdikçe kutu açın bir de her sınıfın 150 dk oynadığınız takdirde içinden üst seviye kartından düşürebileceğiniz 1 kutusunu oyun size veriyor onu açın zaten baya bir seviye size verecek o kutudan çıkan kart. Çünkü craft malzemesini bence sınıflarda elzem gördüğünüz kartları upgrade etmek için kullanmak daha mantıklı görünüyor.

Cevap için teşekkür ederim.

Son birşey daha sormak istiyorum; Bu kartlar upgrade yapıldığında sadece kullanım zamanları azalıyor gösteriyor.

Başka bir olayı yok mu bu upgrade işinin? Sadece zaman mı azalıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuSaT28 -- 8 Ocak 2018; 23:51:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun hileci kaynıyor. Şimdide tek atışla öldürme tarzında bir hile var. Lanet olsun EA'yada hilecilerede. Oyunu satın almayın. Benden artık EA'ya tek kuruş para yok. İstediği ücretsiz dlc'yi ve oyunu yapsın. Bu tembelleri fazlasıyla ve gereksiz yere besledik.
  • Hocam PC de hilesiz FPS oyunu varsa söyleyin onu oynayalım. BF1 de ve Battlefront da çıkıyorum serverdan başka servera giriyorum oluyor bitiyor rekabetçi bir durum yok ortada. Yıllardır her popüler FPS oyununa giriyorum hemen hemen hepsinde hile ile karşılaştım, hilesiz oyun için PS4 veya Xbox almanızı öneririm ben bile sırf bu yüzden düşünmüyor değilim.

Para ile hile satan site dolu bf1 ve Battlefront gibi bir oyunda hileye para verip ne tatmini yaşıyorlar anlamak mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experto Crede -- 10 Ocak 2018; 14:4:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun grafikleri muazzam, ses efektleri seslendirmeler, haritalar falan 10 numara. Optimizasyonu da cok cok iyi. Bu konuda bircok ayar denedim ki en son olarak 1024*768 cozunurluk, 100% cozunurluk olcegi ve grafik kalitesi orta seviyede kamera problemi hedef alma problemi yasatmadan akiyor geri kalmis asiri gucsuz grafik kartli dizustumde bile.

Ancak halen anlamsiz buldugum seyler de yok degil.

Onlardan aklima gelenler;

1) Dusman size yuruyerek/kosarak ates aciyor, dibinize kadar giriyor. bu cok sacma olmus.

2) Rey'in yetenekleri neden cok kisitli? Force Push/Pull yok. Sonra, trooper falan yerde yuvarlanabilirken Rey resmen Sub Zero gibi kayiyor onun yerine. Saka mi bu?

3) Palpi nicin isin kilici kullanamiyor. Bu da tuhaf.

4) Obi, Padmé ve Anakin de oynanabilir karakter olarak oyuna dahil edilmeliydi.

5) 1v1 duello olmamasi anlamsiz.

6) Filmlerde bile rastladigimiz bazi hareketler yine eklenmemis oyuna. Ornegin isin kiliclari kesismiyor! Darth Maul'un havada yatay taklasi yok yine. Parende zaten yok. Bunun gibi onemli ayrintilar bence oyundan alinacak zevki ve heyecani olumsuz etkiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 14 Ocak 2018; 15:29:39 >

• LivingDeads69 kullanıcısına yanıt
    Palpatine'nin kılıç kullanmaması sorun değil olay aşırı OP olması oyunun resmen en OP herosu. Nerf gerekiyor. Boba fett de çok güçlü bu ikisi çok can sıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experto Crede -- 14 Ocak 2018; 18:35:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpertr35

Palpatine'nin kılıç kullanmaması sorun değil olay aşırı OP olması oyunun resmen en OP herosu. Nerf gerekiyor. Boba fett de çok güçlü bu ikisi çok can sıkıyor.

Keşke sadece o olsa. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama Chewbecca aşırı güçlü. Adam shockladıktan sonra patır patır vuruyor.Daha da sinir edici olan şey adam a yaklaşamıyorsun.Yuvarlanıp kaçıyor.Kylo rensen eğer freeze süresi kısa olduğu için adamı öldürmek imkansız.Tamam ranged karakterin yüksek vurması doğal da bu adamın açığı yok ki.Saçma sapan dengesiz bir sistem var adam jediden güçlü.Bobanın da target olması ayrı bir olay adam yükseğe çıkıp bekliyor.Her oyun sonunda 1. Ranged karakterlerden biri oluyor buda açıklıyor oyundaki saçma denge sistemini.Karanlık tarafta en güçlü Vader bana göre canı yüksek birde can kartını upgrade yapınca tadından yenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr07 -- 15 Ocak 2018; 19:59:35 >

• ben bıraktım pc yi geçtim ps4 e kafam rahat.ne hile ne argo ne küfür.oynayamam diyorsa joystick le alırsın bir hori tac sabah lar olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallofday

ben bıraktım pc yi geçtim ps4 e kafam rahat.ne hile ne argo ne küfür.oynayamam diyorsa joystick le alırsın bir hori tac sabah lar olmasın

Konsol pc den beter niye beter sen alırsın joysticki eline ama karşı taraf bağlamıştır klavye fareyi terör estirir sende bunlar nasıl oyuncu diye hayıflanıp durursun çok daha kötü bir durum.
  • Konsollar için klavye fare desteği yok ki.
  • cato16 kullanıcısına yanıt
    sana bi ara özel mesaj atayım ben klavye mouse dan iyi olanları bile var şahsen kullandığım hori tac
  • hocam sadece su siteyi incele
    http://stores.horiusa.com/tactical-assault-commander-pro-tac-pro/ sony lisanslı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cato16

Konsollar için klavye fare desteği yok ki.

Var hemde nasıl var arkadaşın attığı linkteki ürünler pc mouselarından güzel
  • bugüne dek görsel anlamda rastladığım en gerçekçi atmosfere sahip oyun. ses efektleri, karakter seslendirmeleri muazzam. en çarpıcı yanı ise optimizasyonu benim için.

elbette sinir bozan yanları da yok değil. örneğin ışın kılıcı ile yapabildiğiniz manevralar kısıtlı. yerde ya da havada takla atmak, ışın kılıçlarının kesişmesi gibi birçok ayrıntının eksikliği oyunu baltalıyor gibi. ama yine de oyunun oynanabilirliğini bitirmiyor. hala zevk alabiliyorum. tekme atabilmek, sıçrayabilmek güzel ama yumruk da eklenebilirdi.

dövüşler daha renkli ve heyecanlı olabilirdi. arcade modundaki haritalar daha çeşitli olabilirdi. obi, anakin ve padmé eklenebilirdi.

tüm bunları söylerken birçok kişinin sıkıcı ve çekilmez nitelendirdiği çoklu oyuncu moduna adım atmadığımı da belirtmeliyim. hatta hikaye modunu da oynamadım. arcade o kadar zevkli ki, sürekli rey ya da prenses leia'yı seçip ortalığı dağıtmak hoşuma gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 30 Ocak 2018; 13:51:35 >

• Update gelmis oyuna. Nerf buff filan varmi. Detayini bulamadm guncellemenin

• Arkadaşlar PC için almayı düşünüyorum, Battlefront 1 oynamıştım, ikisinide oynayan arkadaşlardan kıyas bekliyorum, bir de en uygun olarak nereden alabilirim? Online oynamak için season pass falan gibi bir şey var mı?
  • Beyler oyun bulmada sıkıntı yaşayanınız varmı? Oyunda oyuncu mu yok server da mı sorun var anlayamadım. Kimi zaman lobi kuruyor kimi zaman tak diye giriyor. Varmı bunu yaşayan?

• cnr07 kullanıcısına yanıt
    Bu dediğini sadece hafta içi sabah 9-10 gibi falan girmeyi denediğimde yaşıyorum onun dışında 10 saniye içinde hep oyunda oluyorum. Oyun çok güzel tek sıkıntım istediğim haritayı oynayamamam sürekli bahtıma ne gelirse durumu beni sıkmaya başladı.
  • Aynen kardeşim o olay sıkıntı.Mesela en sevdiğim bölüm Tatooine ama çok nadir denk geliyorum.Onun dışında hero dengesizlikleri olmasa tadından yenmiyor. Bu yeni Dlc ile değişiklik olur tahminen.Dlc ile gelecek herolar kredi ile açılabilecekmi bilgin varmı?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.