Şimdi Ara

Star Wars Battlefront II (2017) [PC ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
21
Favori
29.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Ben açıkçası AMD de uzun zamandır güncel sürücü yüklemeyi bıraktım performansını sevdiğim sürücü çıkınca hiçbir zaman güncellemiyorum sorun yaşayana dek. Bu oyun için de güncelleyecektim ancak dedim önce bir deneyeyim hali hazırda kullandığım 17.7.1 Sürücüsünü kullanarak girdim hiçbir problemle karşılaşmadan high ayarlarda 70+ fps ile 1080p de akıcı oynuyorum. O yüzden hiç bulaşmadım bende güncellemeye öyle bıraktım sürücüyü.

Sistemim R9 380 2GB- İ5 6500 - 8GB DDR4 RAM. Oyuna girmeden önce Asusun Gpu Tweek programından arkada çalışan herşeyi kapatıp oyuna giriyorum. Bu işlemi yapıp girdikten sonra oyunda sıfır donma drop hiçbir şey yok çok akıcı oynatıyor en yoğun sahnelerde bile fps düşmesi görmedim. Sorun yaşayan arkadaşlar isterlerse DDU ile driverlarını silip 17.7.1 AMD sitesinden indirip bir denesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experto Crede -- 20 Aralık 2017; 13:34:19 >

• Oyunun grafikleri harika gerçekten de.

Hikaye modu da çok iyi gidiyor. Görsel şölen var resmen

https://imgur.com/a/y14tH
  • Bir tek bu oyunu oynasam yaparım fakat 17.6.2'den sonra çıkan tüm sürücüler Overwatch'da crash veriyordu. 17.12.1'e kadar. Bu yüzden ya günceli yada 17.6.2'yi kullanabilirim. İşin kötü tarafıysa Star Wars'da 17.6.2'de çalışmıyor yani elim kolum bağlı.
  • Kafayı yemek üzereyim, oyunu ilk aldığımda hiçbir sıkıntı olmadan 3-4 gündür oynayarak ciddi zaman geçirdim. Son bir kaç gündür oyuna sanki birşey oldu, düşmanı silahım hararet yapana kadar vursam da öldüremez oldum. Heavy ile oynarken kafayı yiyorum. Düşmanı 5-6 kere kafasından vursam da fayda etmiyor. Fakat düşman beni en saçma silahla bile kısa sürede öldürüyor. Bu neyin kafasıdır anlayamadım. Bir bağlantı sorunuda görünmüyor. Yanlış anlaşılmasın oyunu bilmeden biri değilim, enerji boostları filan onlardan bahsetmiyorum. Normal bir düşmanı dahi öldüremez oldum. Keskin nişancı tüfeğiyle 3 kere kafadan peş peşe vurulan adam ölmez mi yahu. Bu nasıl bir sıkıntı?
  • zibartan kullanıcısına yanıt
    BF1 de vardı bu problem DICE olduğu için iki oyunu da yapan dediğiniz olay bu oyunda da görülebilir. Hitreg problemi oluyor bahsettiğiniz mevzu internet bağlantınız kötü olabilir serverlarla ilgili bir problem olabilir onun dışında Hitreg olarak aratırsanız belki derdinize başka bir derman da bulabilirsiniz.
  • Hocam hiç hitreg gibi de hissettirmiyor namussuz. Gayet geçiriyorum adama patır patır vuruyorum. Ne bileyim kafayı yiyeceğim. 2/1 olan k/d skoru tersine döndü adam öldürememekten.
  • Frobisher kullanıcısına yanıt
    Başlamış Origin indirimleri VPN ile bir bakın Kore fiyatlarına isterseniz bizde 35 Euroya düşmüş.
  • hocam teşekkürler baktım ancak hola vpn ile kore seçmeme rağmen usd fiyatlar görünüyor vpndemi sorun var daha önce olmazdı bende en düşük bildiğim birde hong kong denedim orda fiyatlar değişti. sizden bir isteğim olacakta eğer güney kore vpn ile ürün sayfasına girip adres satırını yollarmısınız belki o şekilde girebilirim.

örnek olması açısından şunu gösterim "https://www.origin.com/hkg/en-us/store/star-wars/star-wars-battlefront-2/standard-edition " mesela bu hong kong store'dan girişteki sayfa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 21 Aralık 2017; 1:4:19 >

• Frobisher kullanıcısına yanıt
    Buyrun hocamhttps://www.origin.com/gbr/en-us/store/star-wars/star-wars-battlefront-2/standard-edition
    Ancak anlamadım fiyatları sterlin cinsinden gösteriyor daha 2 hafta önce baktığımda wuan cinsindendi vpn i mi tanıdılar acaba farklı bir vpn ile deneyin derim uyanmışlar sanırım.
  • zenvpn ile denedim açabildim sonunda. standart sürüm: 31860 krw-113 TL, elite trooper: 46200 krw-164 TL ediyor. bende birde daha önceden origin indirim kodu vardı %15 onu uygulayınca dahada uyguna geldi normali 95 TL, elite sürümde 140 TL. elit almayı düşünüyorum sw fanıyım tam olsun herşey umarım sorun çıkmaz satın alımdan sonrada bu şekilde alarak oynayanlar varsa görüşlerini alabilirim??
  • Elite trooper daki içerikleri normal versiyonda açabiliyormuyuz?
  • EA veya Origin Access'e düşmesini bekleyeceğim artık
  • halikarnas1970 kullanıcısına yanıt
    Evet okudum şimdi her sınıfa 1 er tane epic kart veriyor ve silahı açık başlatıyor sanırım . Normal oyunda da açabiliyorsunuz silahlar oynanarak açılıyor kill sayısı vb ile ancak kartlar sadece kutulardan düşüyor.

Her kartın 4 seviyesi var epic en üst seviye. Sınıflar level atlamıyor kart leveli var sadece kartlarını açtıkça veya craft malzemesi ile imal ettikçe o sınıfın leveli yükseliyor bu sayede elinizde ki kartları upgrade edebiliyorsunuz. Ancak craft malzemesi bazı görevlerden ve kutulardan düşüyor sadece hani sürekli kart imal edeyim derseniz yetmez. Kutuları oyun içi kredi ile açıyorsunuz onuda maç oynayarak veya görevleri yaparak elde ediyorsunuz az da gelmiyor 300-450 arası her maç kredi veriyor. Bir de her gün 1 tane kutu ücretsiz veriliyor. Standart versiyon alabilirsiniz diğeri sadece zaman olarak sanırım sizi biraz öne geçiriyor.

Oynanış kısmı çok güzel tavsiye ederim alın oynayın ben açıkcası BF1 den bu kadar keyif almamıştım. Her sınıf birbirinden keyifli normalde ben bir sınıfa takılır devam ederim bunda hepsini oynuyorum skilleri var her birinin kendisine has. Yalnız bütün sınıfların ilk silahları klasik bir DICE oyununda olduğu gibi pek tatmin etmiyor illa en azından sınıfın 2.silahını açmak istiyorsunuz.

• 62 tl ye alanlar ses çıkarmayın :) oyun 62 tl civarını en az 1,5 2 sene sonra görür.
  • 30 saat sonunda izlenimlerim. Officer sınıfını iyi oynayan oyunu tek başına domine ediyor. 30 saat oynamışım gördüğüm en etkili sınıf diyebilirim, S-5 silahı mobil sniper gibi.

Wookie Warrior da tam bir katliam makinesi bombası ve silahı çok kuvvetli.

Bir de dark side da ki ismini hatırlayamadığım sürüngen kafalı karakter inanılmaz alan hasarına sahip şuana kadar gördüğüm en çok alan hasarı bu heroda var boğuyor rakibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • voidu yılbaşı çekilişini kaçırmayın.
  • Beraber oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir; Origin LikeabossXCIV

Daha önce buradan ekleyen arkadaşlar ya bıraktı oynamayı ya da hiç denk gelmiyoruz.
  • Forumda bir arkadastan uygun tutara Elite Trooper olani satin aldim. Dun kuracaktim ama vazgectim. Bugun bir bakayim dedim Origin'i acip indirme boyutuna. 63.72 GB'i gorunce afalladim resmen. 55 falan bekliyordum da bu da beni mahvedecek tipki GTA V'i indirdigim zamandaki gibi. O ustelik Steam'deydi. Origin'de indirme hizi ne durumda olur bilmiyorum.

Isin kotusu DSL 16 Mbps teorik indirme hizim var. Malum kota endisesi yuzunden merak ediyorum acaba oyunu indirirken nerede gumleyecegim diye.

bu da kaniti :

Gecen ay AKK sinirini ay sonuna dek asmamistim belki de ilkti ama bu sefer patlayacagim. Degse bari!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 27 Aralık 2017; 19:45:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpertr35

Evet okudum şimdi her sınıfa 1 er tane epic kart veriyor ve silahı açık başlatıyor sanırım . Normal oyunda da açabiliyorsunuz silahlar oynanarak açılıyor kill sayısı vb ile ancak kartlar sadece kutulardan düşüyor.

Her kartın 4 seviyesi var epic en üst seviye. Sınıflar level atlamıyor kart leveli var sadece kartlarını açtıkça veya craft malzemesi ile imal ettikçe o sınıfın leveli yükseliyor bu sayede elinizde ki kartları upgrade edebiliyorsunuz. Ancak craft malzemesi bazı görevlerden ve kutulardan düşüyor sadece hani sürekli kart imal edeyim derseniz yetmez. Kutuları oyun içi kredi ile açıyorsunuz onuda maç oynayarak veya görevleri yaparak elde ediyorsunuz az da gelmiyor 300-450 arası her maç kredi veriyor. Bir de her gün 1 tane kutu ücretsiz veriliyor. Standart versiyon alabilirsiniz diğeri sadece zaman olarak sanırım sizi biraz öne geçiriyor.

Oynanış kısmı çok güzel tavsiye ederim alın oynayın ben açıkcası BF1 den bu kadar keyif almamıştım. Her sınıf birbirinden keyifli normalde ben bir sınıfa takılır devam ederim bunda hepsini oynuyorum skilleri var her birinin kendisine has. Yalnız bütün sınıfların ilk silahları klasik bir DICE oyununda olduğu gibi pek tatmin etmiyor illa en azından sınıfın 2.silahını açmak istiyorsunuz.

Kendimiz açıyorsak elite sınıf almanın hiçbir anlamı yok.O zaman bende standart versiyona odaklanim.Arkadaşlar multide kişi sayısı nasıl? Sorunlar düzeldimi?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.