Şimdi Ara

Star Wars Battlefront II (2017) [PC ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
21
Favori
29.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünkü fps düşmeleri bugün yok galiba server kaynak bir sorunmuş, dün serverler laglı ve kötüydü bugün daha iyi.
  • Garip bir sey farkettim islemci kullanimi %100 e cikinca gpu kullanimi %99lardan %60lara dusuyor.

Ayni sekilde oyun sonunda kazandigim creditleri yazarken saniselik takilma oluyor aynisi kutu vs. acarkende gecerli.

Sacma bir sekilde kimi zaman mapin ilk 10sn sinde saniselik takilmalar oluyor ondan sonra mapin sonuna kadar hicbir problem olmuyor.

Ayarlarimda soyle

hdr off
    dynamic res. off
    dx12 off
    vsync off
    filmic eff. off
    film grain off
    lens dist. off
    blur %0

post process medium
    anti alasing taa low
    ambient occlusion off

gerisi high da

daha da fps 65 altina dusmedi genelde 75-90 arasinda oynuyorum.
  • sınıflara güzel kartlar düşürmem için hangi kutuyu açmam lazım acaba en çok kullanılan shealt survivor gördüm,bir de silaha parçalar takabilmek için görevleri mi yapmak lazım?
  • İçinde bu oyununda olduğu origin hesabımı satıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/satilik-origin-hesap--130395350

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 19 Aralık 2017; 2:44:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukum

sınıflara güzel kartlar düşürmem için hangi kutuyu açmam lazım acaba en çok kullanılan shealt survivor gördüm,bir de silaha parçalar takabilmek için görevleri mi yapmak lazım?

Evet görev yapman lazım kit ler için.Kutu olarak adını unuttum şimdi en üstteki olan olması lazım.

• tavukum kullanıcısına yanıt
    3 kutu var en üstteki oyunda ki normal sınıflar ikinci kutu hava araçları için sonuncu ise hero kahramanlar için

• Su uzay araclarini kullanmayi cozemedim ben :-D devamli bi yerlere cakiliyorum. Millet yukardan asagi tarayarak gelip kesiyor bizi ben piyadeyken. Uzay araci kullanim icin puf noktalar nelerdir??

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Su uzay araclarini kullanmayi cozemedim ben :-D devamli bi yerlere cakiliyorum. Millet yukardan asagi tarayarak gelip kesiyor bizi ben piyadeyken. Uzay araci kullanim icin puf noktalar nelerdir??

Birinin peşine düşmek istiyorsan ve sürekli kolay isabet almak istiyorsan yavaşlat uzay aracını sonuna kadar öyle sık arkasından, Eğer peşine birisi düştü ise hızlan ve sürekli manevra yap

• arkadaşlar en düşük fiyat nerede şuan yılbaşı indirimlerine kaç gün kaldı originde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frobisher

arkadaşlar en düşük fiyat nerede şuan yılbaşı indirimlerine kaç gün kaldı originde?

Birkaç gün önce Playstore'da 62 liraya indi. Bir daha o kadar ineceğini zannetmiyorum.
  • Frobisher kullanıcısına yanıt
    Yılbaşı indirimlerinde güney kore origin de uygun fiyatlara düşebilir VPN ile rahatlıkla alabilirsiniz. Takip edin şuana kadar en düşük fiyatı playstore üstünde gördü ama yılbaşında tekrar bir şeyler olabilir.
  • Arkadaşlar oyunda aşırı derecede fps drop yaşıyorum sistemim iyi olmasına rağmen 580 ve 7500 ile ultrada 100 fps almama rağmen bir anda gpu kullanımı 20 lere düşüyor be drop başlıyor ve sadece bu oyunda başıma geldi böyle bişey bu neden kaynaklanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cemodinho1

Arkadaşlar oyunda aşırı derecede fps drop yaşıyorum sistemim iyi olmasına rağmen 580 ve 7500 ile ultrada 100 fps almama rağmen bir anda gpu kullanımı 20 lere düşüyor be drop başlıyor ve sadece bu oyunda başıma geldi böyle bişey bu neden kaynaklanıyor

hocam oyundan kaynaklı veya serverlardan bende de arada sırada oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemodinho1

Arkadaşlar oyunda aşırı derecede fps drop yaşıyorum sistemim iyi olmasına rağmen 580 ve 7500 ile ultrada 100 fps almama rağmen bir anda gpu kullanımı 20 lere düşüyor be drop başlıyor ve sadece bu oyunda başıma geldi böyle bişey bu neden kaynaklanıyor

Bende yeni yükledim 5-10 dakka deneme için açtım, çok fps drop oldu, hatta bazen 3-5 sn donuyor oyun. İlk başlarken cutscenes lerde bile var bu takılma problemi. Sistemim güncel ve yeterli bende anlamadım.
  • cemodinho1 kullanıcısına yanıt
    AMD en yeni driverında iyileştirmeler bölümünde direkt Battlefront 2 ile ilgili iyileştirme var yüklemediyseniz bir bakın derim. 17.12.2 WHQL sürümü.
  • Ekran kartım Nvidia benim
  • Büyük ihtimal yeni amd sürücüsü bu sorunu halletmiştir akşam eve geçince deneyeceğim

• 17.12.2 Sürücüsünde FPS drop sorunu devam ediyor. Çözdüklerini söyleyen shadow sorunu da devam etmekte.
  • Zeiden kullanıcısına yanıt
    Az önce sayfalara bakarken gördüm içim cız etti şans işte denk gelemedik. Son filmin çıkış yaptığı gün olduğu için o güne özel olmuş indirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakın gibi görünüyor indirimler originde çok az zaman kaldı çünkü. Teşekkürler bilgilendirme için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.