Şimdi Ara

Star Wars Battlefront II (2017) [PC ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
21
Favori
29.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.yamayla birlikte, sevdigim iki seyin icine ettiler. Leia'nin topuzu. Ne gerek vardi bu guzelligi katletmeye ?

Digeri de Rey'in insight yeteneginin olusturdugu mavi etki. Hadi Leia'nin yeni sac stili biraz hos duruyor yine de ama Rey'in o yeteneginin etkisini oldukca azaltmislar ki harbiden sinir oldum.

• trojana T kullanıcısına yanıt
    Oynayacaksanız light side da çoğunlukla kaybetmeyi göze alacaksanız.Dark side takımı kolsuz ise kazanabiliyorsunuz.Heleki bu kolsuzlar ile aynı takımda iseniz ve gidip Darth Vader alıp sonuncu oluyorlarsa olay daha da sinir bozucu oluyor.GA da canı az class kullanıyorsanız şansa atılmış bir bomba tarafından ölmeyi göze alacaksınız.Special ın yanına bomba düşse bile yaşamıyor(bomba ile ölünce çıldırıyorum).Tek atan karakter tek yer her yerde.Special tek atamıyor ama tek yiyor :)))) .Palpatinenin ezici üstünlüğünü kabul edeceksiniz. Moba oyunlara bakınca mesela her karakter eşit avantaj ve dezavatajlara sahip.Kim daha iyiyse kazanıyor.Bu oyun moba değil elbet ama balance mantığı benzer olmalıyken burada böyle bir mantık yok.Dark side oyuna 3-0 önde başlıyor.Favori karakterlerim Darth Vader Kylo Ren ve Rey. Vader bile op birçok karaktere göre.Bu kadar kötülüyoruz ama oynuyoruz işte.Çünkü Star Warsı seviyoruz ve daha iyi bir Star Wars oyunu da yok.Umarım oyuncuların istediklerine önem veren bir değişime giderler ve bir şeyler düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr07 -- 28 Mart 2018; 18:14:51 >

• cnr07 kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açılmadı yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecroCyber-777

akşam eve gidince eklicem hocam çok karambolden ölüyorum.tdm modu gibi bir mod var 1 kaç kez onu oynadımda silahlar güzel ben mi alışamadım bilmiyorum.

karambole ölüm oluyor çokça ama oynadıkça alışılıyor hocam. ben hero vs. villian oynuyorum genellikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jedi Mind Tricks

quote:

Orijinalden alıntı: NecroCyber-777

akşam eve gidince eklicem hocam çok karambolden ölüyorum.tdm modu gibi bir mod var 1 kaç kez onu oynadımda silahlar güzel ben mi alışamadım bilmiyorum.

karambole ölüm oluyor çokça ama oynadıkça alışılıyor hocam. ben hero vs. villian oynuyorum genellikle.

hocam ekledim sizi Hellbrother nicki ile

• Oyunda clan gibi bir şey varmı yoksa cs deki gibi lobi üzerinden mi kuruluyor
  • NecroCyber-777 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende sizi ekledim oynarız beraber insallah :)

Xxbom
  • Neden bilmiyorum ama Nvidia 391.35 surumu grafik surucusunu kurdugumdan beri bu oyundan 10 FPS kaybettim. Hatta o aralar patch 2.0 yayinlanmis ve Bespin haritasi falan eklenmisti. O yama ve Nvidia 391.35 resmen icine etti oyundan aldigim zevkin. Keza DotA 2'de de bir o kadar frame kaybi yasadim. Ancak onda texture ve shadow quality'yi orta ayara dusurunce sorun hallediliyor. Gelgelelim bu oyunu zaten zar zor 30 FPS'de oynuyordum ve ancak akici oluyordu. Simdi 15-20 FPS'lerde surunuyorum.

Res. scale'i 100'den 90'a indirip, grafik kalitesi ve ona bagli diger ayarlari da ortadan en dusuk'e cekince bile ciddi bir iyilesme olmadi.Adamlar resmen oyunun o guzel optimizasyonun icine etti. Hani belki surucuyu 388.71'e indirgeyince bir cozum olur mu dedim ama alabildigim maksimumda 5 FPS fazla idi. O da ne yazik ki oynanabilir yapmiyor.

8 GB RAM ile oynayamiyorum oyunu. Yuh ya!

Tek care olarak 8 GB RAM'imi en az 12 GB'a cikarmakta goruyorum. Sizce 15-20 FPS kazanir miyim?

Sistemim solda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 1 Mayıs 2018; 13:48:54 >

• Son filmde oldugu gibi han soloda da indirim olur mu sizce?

• originde şuanda 24 euro (kore vpn ile 91 tl)

sizce almaya değer mi? oyuncu durumu nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: .SlimShady

originde şuanda 24 euro (kore vpn ile 91 tl)

sizce almaya değer mi? oyuncu durumu nasıl
    Sürekli oynanacak bir oyun değil,bir kaç hafta oynadım sonra sildim.
  • .SlimShady kullanıcısına yanıt
    Almaya değer bir oyun her açıdan.Oyuncu sayısı öyle ahım şahım değil bazen bekletiyor oyuncu bulmakta ama genel olarak doluyor takımlar.Tek Sıkıntısı lig rank olmaması buda belli süre sonra amaçsız hissettiriyor.İlk çıktığında aldım şuan 2 -3 güne bir giriyorum oynuyorum.Sw sever olarak oynamaya devam edeceğim.Tercih meselesi karar senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr07

Almaya değer bir oyun her açıdan.Oyuncu sayısı öyle ahım şahım değil bazen bekletiyor oyuncu bulmakta ama genel olarak doluyor takımlar.Tek Sıkıntısı lig rank olmaması buda belli süre sonra amaçsız hissettiriyor.İlk çıktığında aldım şuan 2 -3 güne bir giriyorum oynuyorum.Sw sever olarak oynamaya devam edeceğim.Tercih meselesi karar senin.
    Aldim zaten hocam da bu kart isi sıkıntıymış biraz, ortada keklik gibi dolaniyorum

Birde bu kartlari acarken hepsini acabilecek miyiz yoksa bir yerde tikanacak mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .SlimShady -- 24 Mayıs 2018; 21:40:18 >
  • quote:

Aldim zaten hocam da bu kart isi sıkıntıymış biraz, ortada keklik gibi dolaniyorum

Birde bu kartlari acarken hepsini acabilecek miyiz yoksa bir yerde tikanacak mi

Alıntıları Göster
    Oynadığın herolar level aldıkça skill point gelecek onlarla yükselteceksin kartları tek tek.Eskiden kasa açıp kart ediniliyordu.Crafting sistem vardı.Şuan mmo benzeri bir sistem var.Her sınıfı ayrı ayrı kasman lazım.Vader den başla elin yatkınsa takımı taşırsın ilerde.

• Tam benlik oyun ve origin accesste varsa oynamayı düşündüğüm oyundur kendileri :) Kesinlikle Star Wars hayranı olarak kesin seveceğimi düşünüyorum :)
    Yakın zamanda indirmeye baslarım keske türkçe olsaymıs :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr07

Oynadığın herolar level aldıkça skill point gelecek onlarla yükselteceksin kartları tek tek.Eskiden kasa açıp kart ediniliyordu.Crafting sistem vardı.Şuan mmo benzeri bir sistem var.Her sınıfı ayrı ayrı kasman lazım.Vader den başla elin yatkınsa takımı taşırsın ilerde.

Alıntıları Göster
    kartları rastgele açarsam ilerde sorun yaşar mıyım onu bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: animalmtr

Tam benlik oyun ve origin accesste varsa oynamayı düşündüğüm oyundur kendileri :) Kesinlikle Star Wars hayranı olarak kesin seveceğimi düşünüyorum :)
    Yakın zamanda indirmeye baslarım keske türkçe olsaymıs :)
    kore vpn ile alırsan 96 tl oluyor istersen bir bak
  • quote:

kartları rastgele açarsam ilerde sorun yaşar mıyım onu bilemiyorum

Alıntıları Göster
    Rastgele açma.Youtube da kart buildleri var her hero için.Eskiye göre daha dengeli durumda oyun şuan.Light side çok ezikti şuan iyileşti az da olsa.(yada oyuncu kitlesi kemik kadro ve tecrübeleri arttı bilemiyorum son güncellemeleri okumadım).Ama iyi şuan sinir krizi daha aza iniyor :))

• Arkadaşlar bir kaç güne almayı planlıyorum insallah ...
    Sorum ise level atlama olayı var değil mi ?
    Heroes vs. Villains modu dısında jedi sith savası yapabiliyormuyuz ?
    Pvp sistemi var mı ? Mesela biriyle pvp yapmak istiyorum ? :)
    Bilmediğim icin sorayım dedim.
    Teşekkürler.
    Son olarak su kart olayı oyun baslarken kartlar mı seciyoruz ? :)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.