Şimdi Ara

STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
634
Cevap
19
Favori
28.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hong Kong Endonezya psn lerde beta bedava degil mi

• Ön Sipariş edenler PlayStation 4 üzerinden PSN Store >> Arama >> BETA aratıp sağda çıkan listeden indirebilir.

STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102

2 ekimde ön sipariş verdim şansa bak

indiremiyormusun?
  • Smoch kullanıcısına yanıt
    İndiriyorum store de arayınca çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102

İndiriyorum store de arayınca çıktı

Hani 1 ekim sondu o zaman bende şimdi sipariş edeyim belki açılır bende de kapalı beta?
    Bilemiyorum 4 ekime kadardı diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

1 Ekim'e kadar ön sipariş verenler betaya katılıyor, boşuna vermeyin o yüzden.

Yanlış bilgi 2 Ekim'de ön sipariş verenler de kapalı betaya katılabildi!
    Bunun üstüne bir başka değişiklik yaşandı ve 2 Ekim siparişleri de dahil edildiyse onu bilemiyorum -ki yaşansa PS onu da duyururdu- ancak kaynağı bizzat PlayStation o yanlış bilginin!

EA'e sorsanız onlar da sadece 1 Ekim'den önce ön sipariş verenlerin betaya katılabildiğini söylüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 4 Ekim 2017; 15:30:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

Bu detayı şimdi öğrendim. Resmi sitesinde 1 Ekim'e kadar verenler yarın yani 4 Ekimde betaya başlıyor, 6 Ekimden itibaren de herkes.
    Böyle saçmalık da şahaneymiş cidden. 5 gün beta oynayacağım diye bugün aldım. 3 gün beta için almazdım.

var mı gelişme
  • var mı oynayan? yorum alalım...
  • PS4 PRO da oynuyorum ama öyle 4K veya 1440p'lik görüntü yok. Zaten Digitalfoundry 1080p görüntü var diyordu PRO için. Burada da durum öyle sanırım. Şimdilik FPS neredeyse stabil 60fps. Kaymak gibi :) Bu arada oyunda HDR da var.

Oyuna gelirsek 5 mode dan 3 tanesini oynayabiliyoruz. Benim en çok hoşuma giden uzay savaşları oldu, diğer battlefront'a göre çok gelişmiş. Bunu beğendim. Normal mode da ise, Darth Maul'u oynamak zaten süper :) Tek problem hızlı bir şekilde 5000 puan yapmak. Bunu da objective'leri yaparak (500 puan her yapmada) hızlı şekilde alabilirsiniz. Oyunun şu haliyle ben şahsen çok beğendim, ama PRO da biraz daha grafiklerin gelişmesini isterdim açıkçası. Mesela ilerlerken sizle beraber yerdeki yaprakların birden ortaya çıkması biraz da olsa insanın canını sıkmıyor değil :)
  • Fazla code olan var mıdır acaba?

• İlk oyunu oynamamıştım betayı Strike modunu denedim güzel eğlenceli bir oyun tps olması falan ve star wars elementleri içermesi farklı oluyor tabi.Yarım saat denedim kapadım uzun süre oynayınca sıkar mı emin değilim
  • Beta Code almanın yolu ben az önce PC için bir tane aldım iniyor şuan yöntem işe yarıyor yani Neogaf'tan alıntı. Preorder yapmanıza bile gerek yok 5 dakika içinde code elinizde.

1. Click here:https://help.ea.com/en/contact-us/?p...e=invalid-code

It should select Battlefront II for PS4 with "Invalid code" issue. Change platform to PC or XB1 if that's what you desire.

MAKE SURE IT SAYS "INVALID CODE". That's the only way I can guarantee they'll give you instant code. Also make sure you're picking the correct region (e.g. North America, Europe, etc).

2. Login with PSN/XBL/Origin

3. Whatever email address you see is the one it'll send the email to. Doesn't matter if you change it. Check your EA account email, first and foremost.

4. Send a generic email about beta key. Here's mine:

"Subject: Star Wars Battlefront II early access key

Hi there,

I pre-ordered Star Wars Battlefront II, may I be granted the beta key? Thanks!"

• Bütün gün oyun esir etti. %30'nu oynuyoruz herhalde, şu haliyle dört dörtlük. Galaktik savaş bölümünden çıkamadım. Birebir filmlerin aynısı ortama, seslere, efektlere mi şaşıralım, ultra dengeli netcode'a mı? Sıfır gecikmeli, oynayarak kazanılan multiyi özlemişiz.

Grafikler her taraftan döktürüyor. Her detay için geçerliği olduğu gibi filmlerdeki boyutlandırma, çizim kalitesi oyunda da var. Biriyle savaşırken ekranı çeviriyorsun öküz kadar Star Destroyer karşında dikiliyor, gamepad birbirine karışıyor.

Ben oyuna bayıldım, yorumu yazıp başına geçiyorum. Gece modlardan, gameplayden bahsederim.

Bir kaç SS,

• İlk oyunun grafikleride çok güzeldi, eminim buda üzmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sh4dy_081991

Beta Code almanın yolu ben az önce PC için bir tane aldım iniyor şuan yöntem işe yarıyor yani Neogaf'tan alıntı. Preorder yapmanıza bile gerek yok 5 dakika içinde code elinizde.

1. Click here:https://help.ea.com/en/contact-us/?p...e=invalid-code

It should select Battlefront II for PS4 with "Invalid code" issue. Change platform to PC or XB1 if that's what you desire.

MAKE SURE IT SAYS "INVALID CODE". That's the only way I can guarantee they'll give you instant code. Also make sure you're picking the correct region (e.g. North America, Europe, etc).

2. Login with PSN/XBL/Origin

3. Whatever email address you see is the one it'll send the email to. Doesn't matter if you change it. Check your EA account email, first and foremost.

4. Send a generic email about beta key. Here's mine:

"Subject: Star Wars Battlefront II early access key

Hi there,

I pre-ordered Star Wars Battlefront II, may I be granted the beta key? Thanks!"

Bilgi için teşekkürler. Bu yöntemle kodumu aldım. Maili attıktan 1 dk sonra kod gönderildi. Aktif hale getirdim ve indirmeye başladım. Paylaşım için tekrar teşekkür ederim.

• İlk oyuna küfrettiğim kadar başka bir oyuna küfretmemişimdir. Çoğu açıdan eksik ve saçma sapan bir oyundu. Ama bu oyundan umudum var. Umarım bu sefer oyun 1080p çözünürlükte 60'a yakın bir frame oranında güzel bir netcode ile çalışır. Deneyince göreceğim artık.
  • Görüntüler normal PS4'ten mi yoksa Pro'dan mı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.