Şimdi Ara

Star Wars: Episode IX: The Rise of Skywalker (2019) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
10
Favori
15.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Palp seriyi kurtarmak için geldi heralde biraz da gişe ekler güzel taktik

• Yeni tanıtım
  • Yok artık
    rey maulun maulun kılıcından tutuyor umarım rey karanlık tarafa geçer. Hatta bu olay iyi işlenirse üçlemenin zor da olsa kurtarılabileceğini düşünüyorum.
    Fragmandan yine bir sürü saçma şey izleyeceğimiz hissine kapıldım ama reyin son sahnesi ve palpatine'in sesi heyecan uyandırdı.
    Çok beklentim olmadan izleyeceğim ama en büyük beklentim kylo'nun düzgün bir şekilde işlenmesi ve harcanmaması.
    Yeni serideki iyi işlenen karakter sayısı bir elin parmak sayısını geçmez ama kylo gayet iyi işlenmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 26 Ağustos 2019; 16:51:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dark Rey teorisi konuşulan ve açıkçası benimd e istediğim bir şeydi ama fragmanda gösterilmesini sevmedim bu fragmandan sonra Rey dark side'a geçecek Kylo Ren doğru yolu bulup Rey'e karşı durup onu yenecek ve 'Rise Of Skywalker' olacak senaryosu çok tahmin edilebilir olur böyle olmamalı

Darth Vader nefes sesi ise tam bir zehirli ok her seferinde deli gibi heyecanlandırmaya yetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 26 Ağustos 2019; 17:16:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewe34

Dark Rey teorisi konuşulan ve açıkçası benimd e istediğim bir şeydi ama fragmanda gösterilmesini sevmedim bu fragmandan sonra Rey dark side'a geçecek Kylo Ren doğru yolu bulup Rey'e karşı durup onu yenecek ve 'Rise Of Skywalker' olacak senaryosu çok tahmin edilebilir olur böyle olmamalı

Darth Vader nefes sesi ise tam bir zehirli ok her seferinde deli gibi heyecanlandırmaya yetiyor

Yalnız fragmana bakarsak Kylo Ren ile Rey kapışırken Kylo Ren siyah kıyafetliyken Rey her zamanki kıyafetini giymiş. Sonrasında kırmızı kılış ve siyah kıyafet giyor. Ayrıca Kylo Ren Rise of Skwalker olursa çok büyük hayal kırıklığı olur çünkü çoğunluk Rey'in Rise OF Skywalker olmasını bekliyor. İlk tanıtım sonunda öyle bir beklenti oluşmuştu. Bu arada sağlam bir ters köşe yoksa fragmanda Rey'in kırmızı ışın kılıcı ve o kıyafetle gösterilmesi ciddi bir hata çünkü baya spoir vermiş olacaklar.

• Feci hype yaptı bende

Son kez Skywalker izleyeceğiz, sinemada büyük ihtimal ağlarım
  • Bak bu fragman feci heyecanlandırdı işin zor disney.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Hayal kırıklığı olmaz çünkü kylo genel olarak reyden daha çok seviliyor. Hatta sequel üçlemesinde en iyi denilen karakter kylo ren. Bunu çoğu yerde görebilirsin.
    Benim yakın çevremde bile çoğunluk reyi sevmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 26 Ağustos 2019; 19:35:30 >
  • Film kaç saat olacak acaba? Son Skywalker filmi yapıyorlarsa tadını çıkara çıkara izleyelim bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen96

Yok artık
    rey maulun maulun kılıcından tutuyor umarım rey karanlık tarafa geçer. Hatta bu olay iyi işlenirse üçlemenin zor da olsa kurtarılabileceğini düşünüyorum.
    Fragmandan yine bir sürü saçma şey izleyeceğimiz hissine kapıldım ama reyin son sahnesi ve palpatine'in sesi heyecan uyandırdı.
    Çok beklentim olmadan izleyeceğim ama en büyük beklentim kylo'nun düzgün bir şekilde işlenmesi ve harcanmaması.
    Yeni serideki iyi işlenen karakter sayısı bir elin parmak sayısını geçmez ama kylo gayet iyi işlenmişti.
    Fragmana koymazlardı öyle olsaydı eğer.Bu kadar önemli şeyi fragman sahnesinde gösterecek kadar amatörlük yapmazlar

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Bence de koymamalılardı ama yeni üçlemenin önceki fragmanlarında da çok spoiler vermişlerdi. Özellikle the last jedi fragmanlarında bunu yapmışlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 26 Ağustos 2019; 20:56:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence rey degobah'taki mağarada bir öngörü görecek. eski karakterleri harcadıkları yetmiyormuş gibi, fragman ve postere göre, millennium falcon'u ergenlerin oyun sahasına çevirecekler. darth sidious bile disney'in yanında melek kalır.

• Palpatine'in gözükmesinden sonra ben bu filmin sonunun 6. filmin sonu gibi olacağını düşünüyorum. Bu sefer Palpatine'i Darth Vader yerine Kylo Ren öldürüp rise of skywalker olacak. Ben Rey'in Skywalker olduğuna inanmıyorum. O kırmızı ışın kılıcıyla olan görüntüsü de şaşırtmak amacıyla yapılmış gibi gözüküyor belki de 8. filmdeki bazı şeylerle bağlantılı olabilir Rey'in karanlık tarafa geçeceğine de inanmıyorum. Çünkü böyle bir şeyi George Lucas bile yapmadı(Luke Skywalker aslında 6. filmin sonunda babası öldükten sonra karanlık tarafa geçmesi düşünülmüş fakat Lucas bunu çocuklar da izliyor diyip vazgeçmiş.)

Bu filmin her türlü 8. filmden daha iyi olacağını düşünüyorum. Bir daha da Rian Johnson'a Star Wars vermezler herhalde diye düşünüyorum/ümit ediyorum.

• quote:

Hayal kırıklığı olmaz çünkü kylo genel olarak reyden daha çok seviliyor. Hatta sequel üçlemesinde en iyi denilen karakter kylo ren. Bunu çoğu yerde görebilirsin.
    Benim yakın çevremde bile çoğunluk reyi sevmiyor.
    Hocam o biz Türkler için geçerli. Yabancı fanlar bizlerin aksine Rey'i seviyor. Etkinlikler de Rey'i oynayan kız ne zaman ortaya çıksa kıyamet topuyor. Pek çok fanın evlerinde otururken tanıtımları izlerken ki videolarında da Reyin sahnelerinde çok olumlu tepkiler var.

Amerikalı fanlar bizlerin aksine kızı seviyor.
  • Avengers'dan bile daha fazla hype hali var şu anda...

20 Aralık için geri sayım başlasın...
    Ben de aslında birkaç yabancı siteye bakarak söylemiştim ama fanlar öyle tepki veriyorsa dediğin gibidir. Çok büyük spoiler verdiler bakalım ne çıkacak.Öngörü sahnesi bile çıkabilir. Bir yandan o kadar büyük olayı vermezler diyorum ama bir yandan da kaybedilen ilgiyi geri toplamak için yapabilirler gibi.

• quote:

Ben de aslında birkaç yabancı siteye bakarak söylemiştim ama fanlar öyle tepki veriyorsa dediğin gibidir. Çok büyük spoiler verdiler bakalım ne çıkacak.Öngörü sahnesi bile çıkabilir. Bir yandan o kadar büyük olayı vermezler diyorum ama bir yandan da kaybedilen ilgiyi geri toplamak için yapabilirler gibi.

Bu arada Fragram da gördüğümüz kişi Rey olmayabilir. Bazı teorilere göre Rey klonlanmış olabilir ve o görünen Rey'in bir klonu olabilir diyenler var. Benim aklıma gelen başka bir teori daha var.

Star Wars'un gecen senelerde çıkan bir oyunun tanıtımında ikiz kız çocuğu gösterilmişti. Jeday eğitimi alıyorlar videoda ve devamında bir savaş çıkıyor ve bir jeday çocuklardan sadece birini alıp kaçabiliyor. Devamında çocuklar büyüyor biri iyi taraf biri kötü taraf oluyor. Sonunda videonun bu iki kızın büyümüş olarak birbirleriyle savaşırken görüyoruz. Belki disney oyundan esinlenip yeni serinin son filmine böyle bir şey eklemiş olabilirler.

• Sonda kızın ikizi sith olarak çıkıyor demekki

• Rey'in Luke'un kopan elinden klonlandığına dair teoriler var
    Alakası yok. Herkes Rey'den nefret ediyor. Star Wars filmlerinde en gereksiz, saçma ve nefret edilen karakterlerde Rey 1 numara şu an.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.