|
Bildirim
|
George Lucas dünya premierine katılmamış adam kendi yarattığı evrenin son filminin galasına gitmiyor
|
|
Bir sonraki üçlemede gezegenlere, yıldızlara hatta galaksilere yıldırım atarak patlatırlar artık. Yara iyileştirmek ne ki dr manhattan gibi hepsi tanrı olur güce yatkın kişilerin titans vs gods izleriz.
Dr manhattan da bile öncekinin penisi kol kadardı alın bak bu bacak kadar ''DAHA BÜYÜK'' ve ZENCİ !!!! diye sundular adamı. Zenci, gay, asya kökenli bir süperman gelebilir. Zenci gay Jedi ile beyaz asyalı bir Sith lodrdunun imkansız aşklarının güce meydan okuması vuuuuuuuvvv... Tutar bu. |
Filmden yeni çıktım ve şunu iyice anladım bu evrende sek sek oynasalar izletiyor kendini arkadaş. Sağına soluna bakmadan keyif alarak izledim.
|
Ve Şopar'ın kariyeri biter.
|
predatorun içine etttiler
terminatorun içine ettiler alienin içinee etttiler star warsın içine ettiler ghostbustersın içine ettiler. bunları yazanları yönettenleri yakalayıp tebrik etmek gerekir. |
Az önce izledim rezaletti. 2:30 saat sadece aksiyon vardi kafam şişti. Senaryo çok kötü ya . Finalde nasil Anakini göstermezler???
Disney'in yaptigi en iyi sey ROGUE ONE . |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|