Şimdi Ara

Star Wars: Episode IX'un ilk fragmanı ve ismi yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Am@deus

Starwars rafa kaldırılıyor hocam uzunca zaman dokunmayacaklar. Senin dediğin gibi solo tarzında devam edecekler, dizide gündemde. Komik olan bir film çekeceğiz diye üçleme yapmaları.

Alıntıları Göster
    Ben çok mu şey istiyorum bilmiyorum ama Sith Lordlarına ait bir film çekmeleri gerektiğine inanıyorum. Onların nasıl var oldukları ve nasıl yok edildiklerini gösteren bir film serisi gelmedi.

Star Wars evreninin en başından başlangıcı anlatılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Ben çok mu şey istiyorum bilmiyorum ama Sith Lordlarına ait bir film çekmeleri gerektiğine inanıyorum. Onların nasıl var oldukları ve nasıl yok edildiklerini gösteren bir film serisi gelmedi.

Star Wars evreninin en başından başlangıcı anlatılmalı.

Alıntıları Göster
    Hocam sith işi çok uzun süreç üçleme bile yetmeye bilir. Benim hatırladığım ilk varoluş korriban gezegeninde başlıyor evrende ara ara kesilmeler olsada bir devamlılık söz konusu. Sırf exar kun ruhu 4000 yıl boyunca yaşamış falan filan. Bana kalırsa yapmaları gereken proje old republıc.

• Skywalkerla olan alakası ne bu filmin ? Skywalker mı kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Hocam sith işi çok uzun süreç üçleme bile yetmeye bilir. Benim hatırladığım ilk varoluş korriban gezegeninde başlıyor evrende ara ara kesilmeler olsada bir devamlılık söz konusu. Sırf exar kun ruhu 4000 yıl boyunca yaşamış falan filan. Bana kalırsa yapmaları gereken proje old republıc.

Alıntıları Göster
    Anladım. Bu arada Disney seriyi kötü hale getirdi diye kızıyoruz ama beni en azından bir konuda mutlu ediyorlar filmin başında sadece Lucas yazısı çıkması. Kalkıp Disney logosu da koyabilirlerdi. Keşke filmlerden birinde bir sahnede kısada olsa Lucas gözükse güzel olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Skywalkerla olan alakası ne bu filmin ? Skywalker mı kaldı
    Torun var ya kötü karakter olarak. Birde yeni seride yer alan iyi tarafı temsil eden kızın gerçek ailesi kim onuda hala bilmiyoruz belki o kızda bir Skywalker dır.

Ailesi onu bir gezegende bırakıp gitti ama o aile galiba gerçek ailesi bile değil. Son filmde yanlış hatırlamıyorsam öyle bir muhabbet olmuştu. Anakin Skywalker yani Darth Vader'ın babası hakkında da hiç bilgi sahibi olmadık. Lucas tarafından çekilen solu film serisinin ilken de Annesine babası kim diye sorulduğunda kadın hiç cevap vermedi. Bir teoriye göre babası yok ama disney belki o konuda farklı bir davranış sergileyecek olabilir. Belki de Anakin'in hiç bilmediğimiz bir babası vardır. O babanın başka çocukları da olduysa ve o çocuklardan biri bir şekilde belki de Rey ile bağlantılı olabilir. Yani Rey karakteri de bir şekilde Skywalker ailesi ile bağlantılı bir karakter çıkabilir.

Kızın adı Rey ama soyadını hiç duymadık ve karakterin adı her yerde sadece Rey diye geçiyor. Oysa seride her bir karakterin normalde soyadı vardır. Bu kızın ise bir soyadı yok.

Yeni seride Rey'in ana karakter olduğunu düşünürsek ve son filmin adınında Skywalker'ın yükselişi olduğunu öğrendiğimize göre bu kızın bir şekilde Skywalker çıkma olasılığı baya yüksek bir olasılık.

• Rey, Palpatine'den eğitim almış sonra başka bir gezene fırlatılmış bir kız. Luke, Rey'in içinde gücü bu kadar yoğun bu yüzden hissetti. Rey'de hem Dark hem de Light Side bulunuyor.

Şöyle bir teori geldi aklıma. Umuyorum ki Rey, Palpatine'in eski öğrencisi falan çıkar da film izlenebilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.