Şimdi Ara

Star Wars™ Galaxy of Heroes Oynayan Var mı? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
14
Favori
33.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben yeni başladım oyuna tam darkside rebel takımı yapmaya başladım güncelleme geldi 5-6 saat önce şimdi en mantıklı manga hangisi olur acaba ona göre kasmaya çalışayım.

Yeni başlıyorsanız oyunu bırakmayın arenada feci dayak yersiniz ben en başlarda bakmıyordum şimdi arenada 700den yukarı çıkamıyorum.

Birde yüksek level arkadaşlar varsa ekleyebilirler mi yardımcı olmaları açısından çok önemli çoğu senaryo müttefik olmadan geçilmiyor : 515-165-178
  • Ulasates tesekkurler dostum muttefik istegin icin.

49 level olmak uzereyim. Tam gaz devam. Lando'yu acmama 2 kart kaldi. Ona yuklenerek Mace Vindu'yu devre disi birakmayi planliyorum.

Bunun yani sira Biggs acildi ama Wedge olmadan pek bir ise yaramiyor sanirim. O guzden Wedge gelene kadar gelistirmeyecegim kendisini.

Konsolos, Qui gon ve luminara kartlari toplamaya devam ediyorum her gun zor gorevlerden, kantinden galaktik savaştan falan.

Karanlik taraf karakterlerini komple biraktim, yurumuyorum ordan.

Neleri yanlis yapiyorum, ekstra neler yapmam gerekiyor? Tavsiyelere acigim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmhungrydude kullanıcısına yanıt
    Öncelikle asileri tamamla. Mart ayında palpatine etkinliği olacak. En azından 5 yıldız palpatine için 5 tane 5 yıldız asi olması gerekiyor. 7 yıldız için de 5 tane 7 yıldız asi aynı şekilde. Karanlık tarafı da boşlama meta şu an karanlık tarafa doğru kayıyor

• 2 gun once basladim, 31 leveldayim.

Chew-konsolos-luke-klon cavus-direnis pilotu 5lemesiyle bayag ilerledim. Kafama gore takiliyorum, bayag zor gorevleri taktik yaparak gectim. Bos anlarda auto fightla kasiyorum.

Eklemek isteyen olursa

884-543-627

Konsolos ve Lumi seni biryere kadar götürecek sonra Çok işine yaramayacak. Landoyu kasmaya devam et. Rebelleri (asiler) kasmayı ihmal etme wedge i de almaya bak. Qui gon jin ömür boyu oynayabileceğin bir karakter devam et. Yıldızdan çok donanımı yani gear önemli karakterin donanımlarını toplamaya bak.

Arena puanlarıyla sthan

Kantin den Boba fett kesin al

Anakin süper arenada da iş yapar.

Karanlık tarafı da boşlama sakın büyük hata olur. Arenada ilk 20 lerde karanlık taraf hüküm sürüyor genelde. Credit heisst etkinlikleri oluyor ve scoundrel (serseriler oluyır sanırım) takımın olması gerekiyor çünkü ileride kredi sıkıntısı çekeceğin aşikar.

• Jatha kullanıcısına yanıt
    OneMoreChance kullanıcısına yanıt
    Tavsiyele için teşekkürler. 50. Level oldum. Arenada 300-400 arasina şimdilik tutundum.

Elimde olan ve kullandigim ana karakterler; Konsolos, luminara, qui gon, lando. Tamaminin gear seviyesi levelime gore full. Keza skillerini de fulledim denilebilir.

Anladigim kadariyla qui gon ve lando haric digerleri icin cok ekstra caba harcamadan rutin devam etmeliyim. Kantinden bu ikisini kasmaya devam ediyorum.

Sizin tavsiyeleriniz uzerine asileri açmaya calisiyorum. İlk asamada arenadan kolaylikla açabilecegim leia ve firtina askeri han var. Bunlar iş gorur mu yoksa başka karakterleri denemem daha mi faydali olur?

Biliyorum çok soru soruyorum ama son bir tane daha gelsin

İkinizden de karanlik tarafi boslama tavsiyesi geldi. Şu anki levelime gore acabileceklerim ve yuklenebileceklerim arasindan en mantiklilari hangisi olur?

Karanlık tarafı kasmak biraz zor. Kantinden boba fett olmazsa olmaz. Vader'ı oyun kendisi veriyor başarımlarla. Palpatine'in özel etkinliği var. Tie fighter pilotu kantinden bi aşamadan zar zor kasılıyor. Royal guard için kantinde 77 levelde açılıyor vs. Ig86 88 ve phasma en kolay kasılanları sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneMoreChance -- 30 Ocak 2017; 13:35:20 >
  • Önerisi olan varsa dinlerim arkadaşlar. Random takılıyorum şuan.

Nick Kalın Kablo, ekledim bir çok kişiyi sağolun.

Star Wars™ Galaxy of Heroes Oynayan Var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerros -- 30 Ocak 2017; 22:52:47 >
  • 6 aydan uzun süredir oynuyorum oyunu birçok karakteri açıp 5 yıldıza yükselttim oyun baya keyifli 84 levelim ,bugün itibariyle kendi loncamı kurdum katılmak isteyen arkadaşım varsa loncama davet edebilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: please44

6 aydan uzun süredir oynuyorum oyunu birçok karakteri açıp 5 yıldıza yükselttim oyun baya keyifli 84 levelim ,bugün itibariyle kendi loncamı kurdum katılmak isteyen arkadaşım varsa loncama davet edebilirim

Ben gelmek isterim. Uygunsa bulunduğum loncadan ayrılayım.

Seviyem 38

ID 884-543-627

• quote:

Orijinalden alıntı: cordor

quote:

6 aydan uzun süredir oynuyorum oyunu birçok karakteri açıp 5 yıldıza yükselttim oyun baya keyifli 84 levelim ,bugün itibariyle kendi loncamı kurdum katılmak isteyen arkadaşım varsa loncama davet edebilirim

Ben gelmek isterim. Uygunsa bulunduğum loncadan ayrılayım.

Seviyem 38

ID 884-543-627

Hocam seviye önemli değil türkiyeden oynayan yada türkçe konuşan herkez katılabilir loncanızdan ayrılırsanız davet göndereyim şuan başka bir loncada kayıtlı olduğunuz için davet edemiyorum

• Ayrıldım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: cordor

Ayrıldım hocam

davet ettim hocam

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sadece türkiyeden oynayan arkadaşlar için lonca kurdum müttefik kodum 732971649 loncaya girmek isteyenler eklesin davet ederim

• meta imparatorluğa doğru kayıyor asilerin sonu ne zaman gelecek acaba
  • quote:

arkadaşlar sadece türkiyeden oynayan arkadaşlar için lonca kurdum müttefik kodum 732971649 loncaya girmek isteyenler eklesin davet ederim

akın olarak ne yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

quote:

arkadaşlar sadece türkiyeden oynayan arkadaşlar için lonca kurdum müttefik kodum 732971649 loncaya girmek isteyenler eklesin davet ederim

akın olarak ne yapıyorsunuz?

lonca daha yeni hocam sayı artında üye potansiyeline göre 5 veya 6 seviye akın başlatacağım

• Merhabalar.

Loncamıza yeni oyuncular arıyoruz. Her gün 600/600 yapabilecek 50 level üstü arkadaşlar bana mesaj atabilirler. Clanımızda birçok 85 level var. Rancor seviye 7 ve AAT yapıyoruz. Tek ihtiyacımız her gün 600/600 raid ticket üretebilecek aktif arkadaşlar. "Ben aktif oynarım, 600/600 üretirim." diyen arkadaşları bekleriz.
    Gelmek isteyen arkadaşlar bana özel mesaj atabilirler.

İyi günler.
  • Arkadaslar size bir sorum daha olacak :)

Tabletten girdiğim hesapla farklı bir cihazdan oyuna girmeye çalışıyorum ama giremiyorum.

O cihazda play oyunlar hesabım açık ma oyunu baştan başlatıyor. Eğer çözümünü biliyorsanız yardım ederseniz sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.