Şimdi Ara

Star Wars™ Galaxy of Heroes Oynayan Var mı? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
14
Favori
33.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende yeni başladım birlaç sorum olacak müttefik acıldıgındada umarım aranıza katılabilirim,

Yukarıdaki önerilerinizi okudum hangi karakterlere agırlık vermemiz acısından olanları ancak o karakterleri nasıl acmamız gerektigini pek anlamayadım mesela kantin savasından alınması gereken karakteri oradan cıkan kartını düsürerek mi cıkaracsgız sürekli orayı farmlayarak? Bu sekilde rey cıkarmayı deneyeyim dedim ancak 3-4 defa denememe ragmen 1 kere kartı düşmedi ben mi yanlıs bir yoldan deniyorum.

Kristalleri karakter gelişimi için kullanın demişsiniz, bunu nasıl yapıyoruz gördügüm kadarıyla kristalle paket alınabiliyor ama gelişim için kartmı almamız gerekiyor kristallerle ?

Bir kerelik kristalle kutu acayım dedim icinden rey çıktı iyi bir karakter gibi duruyor suanda ona yogunlasmamı önerirmisiniz?

Şimdiden ilgilendigniz icin teşekkürler en azından bu soruların cevapları yeni başlayacak arkadaslar icinde yardımcı olur diye düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

İstersen ekle loncaya davet edeyim hocam. 644-448-756
    Edit: Daha önce konuşmuşuz ama müttefiklerde göremedim

Bu arada whatsapp grubumuz var gelmek isteyen arkadaşlar numarasını yollasın özelden.

Bende son durum bu. Az önce ekstra ilk gemimi de açtım oyun baya iyiye gidiyor

Star Wars™ Galaxy of Heroes Oynayan Var mı? Star Wars™ Galaxy of Heroes Oynayan Var mı?

Hocam bende ekledim sizi sanırım süresi kactı bit kez daha ekleme şansım varmıdır benimde kodum 147-433-871 tecrübelerinizden yararlanmak iyi olur :)

• HoLyMasteR kullanıcısına yanıt
    Ekledim hocam gecikme için kusura bakmayın
  • ulasates kullanıcısına yanıt
    Yok yok ne demek sagolun kabul ettiginiz icin, bu arada efsane olmuş sizin karakterler acıp acıp bakıyorum motivasyon acısından güzel bi rehber tarzıdna yazı bekliyorum sizden yeni baslayanlar acısından :)

• Beyler modüller hakkında bilgisi olan varmı.

Modülleri set haline getirmeden aralarında uyum olup olmayacağını görebiliyor musunuz.
  • HoLyMasteR kullanıcısına yanıt
    Sınavlar geçsin de umarım bi bilgi paylaşımı yapabiliriz öyle :) isterseniz whatsapp grubumuz var ama forumdan arkadaşlarla, düşünürseniz bekleriz güzel oyun muhabbeti dönüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hergün aktif olur ve kadromu geliştiririm diyen arkadaşları Outcast revolution loncasına bekleriz.Yaklaşık 45 kişilik aktif oyunculardan kurulu bir loncayız. Outcast Evolution'un alt loncasıyız. Heroic rancor ve normal aat tank raid yapıyoruz. 2 tane kuralımız var. Hergün aktif olarak raid puanı için günlük 600 enerji harcamanız ve line kullanmanız. Kullanılan dil İngilizce ancak line üzerinden yardımcı olunabilir.

Uygun olan ve düşünen arkadaşlar müttefik kodunu yazabilirler.
  • saglam kadrosu olan arkadaşlar franticturks birligine bekleriz şuan 2 kişilik boş yer var kadronuz iyiyse aat tank phase 7 heroic yapacagız artık son rütuşlar kaldı :)
  • İki gün önce oyundaki ilerlemem silindi. 77. leveldeydim. Oyunu her gün yaptığım gibi kapattım. Sabah kalkıp oyunu açtığımda en başından başlattı. Ne olduğunu bir türlü anlayamadım ilerlememi de geri alamadım ne yapmam gerekiyor ? Bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.
  • bettyCane B kullanıcısına yanıt
    Android ise google play oturumunu kapat,
    Oyunu açtığın gmail adresinle ile oturum aç
    Apple da nasıl olduğunu bilmiyorum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

Android ise google play oturumunu kapat,
    Oyunu açtığın gmail adresinle ile oturum aç
    Apple da nasıl olduğunu bilmiyorum ama

Tablet android. Tek bir hesabım vardı başka yoktu. O hesapla da 77.levele geldiğim oyunu oynadım. Hesabı kapatıp tekrar açtım ama bi değişiklik olmadı.

• bettyCane B kullanıcısına yanıt
    Hmm olmadiysa o zaman oyunun forum sitesine bir bak derim

https://forums.galaxy-of-heroes.starwars.ea.com

• Arkadaşlar 54 levelim ama hiç bir şey bilmiyorum. Bir kaç sorum olacak.
    Birincisi bu müttefik olayı nedir. Bir kişinin müttefik isteğini onayladığında yada senin isteğin kabul edildiğinde ne faydası oluyor. Ne kadar çok müttefik o kadar iyi mi? Müttefiklerin levelleri önemli mi. Hiç bir şey anlamıyorum şu müttefik olayından. İkinci olarak Göktürk'ün diye bir loncaya üyeyim. Akınlara yolladığım da katıl çıkıyor. Katıla tıkladığımda bilgiler kademe 1-2-3 gibi şeyler var. Ama savaş yapabileceğim bir olay yok. Lonca akını nedir. Nasıl katılınır. Üçüncü olarak arena jetonu standartmıdır. Yanı günde 10 tane arena savaşı yapsanda üç tane arena savaşı yapsanda gün sonunda aynı jetonu mu alırsın. Diyelim 2500. yüz. Savaştık bir süre 2400. olduk. Şimdi alacağımız jetonla 1000. Olsaydık alacağımız jeton arasında bir fark olur muydu. Yardımlarınızı bekliyorum

• Lezgi kullanıcısına yanıt
    Müttefik olarak eklediğin kişilerin oyuncularını savaşlarda kullanabiliyorsun. Güçlü adamlar eklersen sana savaşlarda yardımcı olacak güçlü savaşçılar kullanabilirsin. Karanlık, aydınlık ya da günlük görevlere başlarken adam seçme ekranında ilk sırada gelen adamlar müttefiklerin adamları. 50 taneyi mutlaka doldur ve senden güçlüleri seçmeye çalış.

Lonca akını başlatınca girebiliyorsun sadece. Akınların kendi kuralları oluyor. Bilgilerini okuman lazım. Akınlar sadece yöneticiler tarafından başlatılabiliyor.

sıralamana göre jeton alırsın. Sıralama bir aralığa göre belirlenir. Örnek 51-100 arası bir sırada isen jeton 625 dir. Bu aralıktaki herkes aynı miktarı alır.
  • arkadaşlar 54 levelim 3 hafta filan oldu başladığım gece gündüz demeden oynuyorum yanlız artık tıkandım kaldım. güçlü levelli forum arkadaşlarımız mütteffik olarak beni eklerlerse çok faydası olacaktır. yardımlarınızı bekliyorum.
    müttefik kodum 853-634-679
  • quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

Hmm olmadiysa o zaman oyunun forum sitesine bir bak derim

https://forums.galaxy-of-heroes.starwars.ea.com

Tamam dün akşam hallettim. Bir hesabım daha varmış onu unutmuşum. Buldum girdim hesabım açıldı. Çok teşekkür ederim allah razı olsun.

• selamlar oyuna yeni başladım 31 levelim şuan. beni bu seviyede alacak lonca arıyorum
  • yüksek level arkadaşlar hadi ama. 3-4 gün tutun elimizden ya. insanlık öldü mü :)

müttefik kodum 853-634-679 ekleyelim lütfen

aydınlık taraf savaşlarında 5-I yı geçemiyorum 3 bölümde 6 tane elit tusken akıncısı ağzıma sıçıyor. adamlar atış yapmaya bir başlıyorlar sırayla sıra bittiğinde benim timin yarısı ölmüş oluyor. burayı nasıl geçecez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lezgi -- 27 Aralık 2016; 18:1:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lezgi

yüksek level arkadaşlar hadi ama. 3-4 gün tutun elimizden ya. insanlık öldü mü :)

müttefik kodum 853-634-679 ekleyelim lütfen

aydınlık taraf savaşlarında 5-I yı geçemiyorum 3 bölümde 6 tane elit tusken akıncısı ağzıma sıçıyor. adamlar atış yapmaya bir başlıyorlar sırayla sıra bittiğinde benim timin yarısı ölmüş oluyor. burayı nasıl geçecez.

Karakterlerini geliştirmeden geçemezsin.Öncelikle iki taraf için de (aydınlık-karanlık)iyi birer mangan olmalı ve tek tek donanım seviyelerini yükseltmeye ağırlık vermelisin.
    Oyun çok sabır istiyor.Tüm günlük görevleri yapmak ve kristal,kredi,manga jetonu gibi değerli kazanımları iyi değerlendirmek gerekiyor.
    Loncalara üye olduğunuzda da belli görevleri yapmalı ve faal olmalısınız.Oyuna her gün giriş yapmak,bonus enerjileri almak çok önemli.
    Kısacası bu oyunu severek ve bağlanarak oynamak gerekiyor.Bir gün dahi giriş yapmazsanız tüm hesaplar alt-üst olabilir.

• Ben şu an 76. seviyedeyim. 1 aydan fazla ara vermiştim. Birkaç açıdan pek fazla bir şey olmadı ama genel olarak bakarsak yeni karakterler çıktı biraz geride kaldım. Manga arenasında hala ilk 400'deyim. Sürekli oyuna giremiyorum yoksa eskiden ilk 50 içerisindeydim. Keşke ara vermeseydim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.