Bildirim
Star Wars™ Galaxy of Heroes Oynayan Var mı? (8. sayfa)
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ekledim hocam seni bumin kağan nick. -
Kabul ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün giremiyorum loncaya çıktığım için 1gün bekleme verdi :D yarın yollarsın sana zahmet -
Elbette
Hocam kantin savaşlarından geo soldieri fulledim ondan sonra hangi savaşa yoğunlaşayım ? -
Hocam Luminara, QGJ ve Jedi Konsolosu tamamlamanızı öneririm. Anakin ve Obi Wan Kenobi de ileri aşamalarda baya etkililer.Ahsoka da kasması kolay güçlü karakterlerden. Aydınlık yada karanlık tarafı seçip ona yoğunlaşmanız gelişmek için çok daha iyi olur. (Ben çok karakter açtığım için toparlamakta zorlanıyorum mesela) Karanlık taraf için Talia ve Count Dooku'yu kasıp yanına da Captain Phasma açmanızı tavsiye ederim. Biraz çok karakter oldu ama gördüğüm kadarıyla en çok kullanılan metada olan karakterler bunlar.
Not: Zaman kaybetmeden Rey açın ve kasabildiğiniz kadar kasın. Ayrıca karşı saldırı için Ima Gun Di baya iyi. (İkisini de Lonca mağazasından toplayabilirsiniz)
Biraz genel yazdım ama spesifik bir sorunuz varsa elimden geldiğince yardımcı olurum
-
Hocam luminara tamamdır 7 yıldız oldu nerdeyse ek olaral 7 yıldız sidious, 5yıldız qgj 4yıldız dooku ve 4yıldız anakin, 4yıldız old kenobi var ikiside karttan çıktı şansa.Jedi counselor 40tan sonra kasmayı bıraktım talia ve chewie de aynı şekilde.Kantinde şu an obi wan kasıyorum gelen puanlarıda qgj'e yatırıyorum.Arenada sidious fullendikten sonra storm trooper han kasmaya başladım onuda açarım yakında.Ayriyetten leia ve fives'in açılmasına 5er parça var rey'e de 30 kaldı.Kullamadığımda biggs darklighter var 1lvl hala karttan çıkmıştı.Şu anki metada lando ile beraber en çok kullanılan karakter herhalde.Luminarayı fulledikten sonra onu kasmaya niyetim var da hem landom olmadığı için hem de ben kasana kadar büyük ihtimal nerf yiyeceği için yerine phasma kasarım herhalde.Neyse hocam durum bu baya karakter var elimde büyük ihtimal senin gibi toparlama sıkıntısı çekerim ama 3tane 7 yıldız karakter var toparlayana kadar beni idare ederler herhalde.Nasıl devam edeyim buradan? Yazı biraz uzun oldu kusra bakma zahmet veriyoruz sanada :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi System32Deleted -- 7 Kasım 2016; 0:51:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yok hocam ne demek senelerdir oynuyorum konuşacak birini buldum ilk kez. İstersen whatsapp falan da yapabiliriz hatta :) kenobi liderlik, can ve yetenek engeli ile baya metada kasıp kullanabilirsin. Jedi konsolos, ahsoka yada bariss kasmani öneririm tekrardan. Çünkü leia kasıyorsun han ile koruma yetmeyebilir bol bol heal Lazim olan durumlar oluşuyor ayrıca galaktik savaşta da tek healer zorlar baya. Biggs yanında wedge olmadan pek kullanılmıyor ama sinerjileri çok yüksek. Meta değil de sinerji kazanıyor daha çok oyunda aslında. Ama tercihleriniz gayet yerinde bence, fives rakibi cildirtan bi karakter, yanına da phasma ile güzel ikili olurlar. Bu arada su kırmızılı karakter bisey muhafızı onu da yükseltebilirsiniz kolay yukseliyor ve sürekli saldırıyı üzerine çekiyor
quote:
Orijinalden alıntı: ulasates
Yok hocam ne demek senelerdir oynuyorum konuşacak birini buldum ilk kez. İstersen whatsapp falan da yapabiliriz hatta :) kenobi liderlik, can ve yetenek engeli ile baya metada kasıp kullanabilirsin. Jedi konsolos, ahsoka yada bariss kasmani öneririm tekrardan. Çünkü leia kasıyorsun han ile koruma yetmeyebilir bol bol heal Lazim olan durumlar oluşuyor ayrıca galaktik savaşta da tek healer zorlar baya. Biggs yanında wedge olmadan pek kullanılmıyor ama sinerjileri çok yüksek. Meta değil de sinerji kazanıyor daha çok oyunda aslında. Ama tercihleriniz gayet yerinde bence, fives rakibi cildirtan bi karakter, yanına da phasma ile güzel ikili olurlar. Bu arada su kırmızılı karakter bisey muhafızı onu da yükseltebilirsiniz kolay yukseliyor ve sürekli saldırıyı üzerine çekiyor
Facebook grubu kurabiliriz isterseniz hocam.Eski daka nasıldır heal konusunda barris yada konsolosun yerine alabilir miyim?Barris de kasması zor gibi biraz.
-
Bildiğim kadarıyla daka pek iyi değil heal icin. Paso stun atıyor bi de diriltmesi var. Evet baris bende kasamadım daha yüksek savaşları istiyor. Ben ahsoka kullanıyorum 2. olarak dmg olarak da baya iyi heal da belli durumlarda etkili olabiliyor. Ama bi konsolos değiller
Hocam şöyle olamazmı ana healer olarak luminara var 2.healer olarak da daka alsak hem stun falanda atar heal açığını bi nebze kapatır konsolos bi yerden sonra güçsüz kalıyor gibi de.
Olabilir tabii denemekten zarar gelmez :)
-
Hocam sanırım suresini kaçırdım onun ya :/ isterseniz tekrar ekleyin yada kodunuzu gönderin ben ekleyeyim
quote:
Orijinalden alıntı: ulasates
Hocam sanırım suresini kaçırdım onun ya :/ isterseniz tekrar ekleyin yada kodunuzu gönderin ben ekleyeyim
Attım hocam tekrar -
Kardeşim bende istek attım. 2-3 haftadır oynuyorum sardı devam ederim ama adam gibi aktif lonca bulamadım. Müttefikliği kabul edip loncaya girmemi sağlarsan çok minnettar olurum. Finisterra nickim 46 seviyeyim. -
Ekleyenleri kabul ettim sizi de davet ettim hocam
Seviyem 32. Müttefik kodum da 811-921-953 ekleyebilirsiniz. 1 haftadan fazla oldu düzenli oynuyorum Aktif bir lonca arıyorum bu arada -
quote:
Orijinalden alıntı: OneMoreChance
Seviyem 32. Müttefik kodum da 811-921-953 ekleyebilirsiniz. 1 haftadan fazla oldu düzenli oynuyorum Aktif bir lonca arıyorum bu arada
Ekledim hocam Bumin Kağan nickim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X