< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 26 Eylül 2019; 22:40:0 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 26 Eylül 2019; 22:40:0 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
PS4 SLİMDEKİ 2BUÇUK SAATLİK İLK İZLENİMLERİM (Spoiler YOKTUR!)
-Oyunun grafikleri tanıtımlardakinden daha güzel ve slimde oynamama rağmen grafikleri çok beğendim -Nadiren fps düşüyor optimizasyonda hafif sıkıntılar var ama oyundan kesinlikle soğutmuyor -Oyun şahane başlıyor sinematikler muhteşem, aynı bir star wars filmi izliyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz -Ana karakterimizi Cameron Monaghan canlandırıyor kendisi Gotham'da Jerome(Joker)'i mükemmel canlandırmıştı ve burda da çok iyi iş çıkarmış. -Oyun Rogue One döneminde geçiyor anladığım kadarıyla -Oyun souls/borne combat ve ölme dirilme mekaniklerini kullanıyor ama bu durum sizi korkutmasın istediğiniz zorluk seçeneğini seçebilirsiniz ve ayrıca çok fazla bonfire(oyundaki adıyla meditasyon) yani checkpoint noktası var. -Oyun tam olarak Darksouls+Uncharted+Prince of Persia mekaniklerini kullanıyor. -Platform öğeleri güzel -Işın kılıcı kullanımı zevkli -Işın kılıcı modifiye edilebiliyor sapı,ışık rengi vs değişiyor -Çeşitli outfitler var -Oyunu 2. seviye zorlukta yani normale denk gelen zorlukta açtım ona rağmen bazen zorladığı oldu ama kesinlikle dengeli. -Oyun açık dünya değil ama metroidvania kafasında biraz yani harita yapısı Darksouls,Bloodborne,God of War(4) gibi. yeni ekipman ve skill vs aldığınızda açılmayan kapıları açabiliyorsunuz, biraz gezebiliyorsunuz haritada. Son olarak her ne kadar az oynamış olsam da ben oyuna bayıldım umarım 8+ puanlar alır çünkü alıcak gibi duruyor gördüğüm kadarıyla ve alsın ve iyi satsınki EA tamamen singleplayer olan oyunların kıymetini anlasın ve online,microtransection gibi saçmalıklarla bizi soymaya kalkmasın artık. |
Forumdaki sıkıntı şu; çoğunluk her konuda uçları yaşıyor, oyuna ya tapıyor ya çöp diyor. Aklı başında yaklaşan yorum yapanlar çok az, onlarda bu uçan kaçanlar yüzünden realist yorumlar yapamıyor.
Kardeşim bi oyun her şeyiyle mükemmel olamaz veya çöp olamaz. İlla artıları eksileri vardır, iyi veya kötü yönlerini söyleyenlere saygı duyalım... Her oyun konusunda; çöp diyenler görmekten sıkıldım, oyunu eleştiriyor diye linç edilenleri görmekten de bıktım, adam akıllı ortalama yorumlayan insanlar nerede ya ? Ben önceleri bu tartışmaları konuşmaları çok görürdüm, şimdi içi boş çok yorum var... |
Grafikler çok iyide değil çok kötüde. Keyfinizi baltalamaz zaten ne diye bu kadar takıldı grafiğe anlamış değilim. Oyunu 3 saat kadar oynadım jedi master zorluğu bazı mini bosslarda çıldırttı souls oynamış biriyim fakat star warsda hikayeye odaklanmak istediğim için jedi knight zorluğuna düşürdüm. Story takip etmek isteyen ve combatla dengeli olsun diyenlere o zorluğu tavsiye ederim
|
Artık şöyle oyunlara türkçe dil desteği getirip bizim gibi oyuncuları mutlu edebilirler
|
Çok boş birisin, biraz kendini düzelt, hakaret etme,veledliğin lüzumu yok.
Öncelikle mesajımda,sadece 85 değil 83 ve balon olduğunu belirttim.Senin hatanı düzelttim. Star war hakkında kötü veya iyi hiçbir şey yazmadım,çünkü ne oynadım ne de izledim,hiçbir bilgim yok.Ama sen, star wars a iyi yazmışım,göklere çıkarmışım gibi hareket ediyorsun. Kötü diyen de haklı olabilir ,iyi diyen de. Oynayanlar sizsiniz,bir yorum yapamam. Deaht stranding i ise bende aldım ve oynuyorum. Ama balon olduğunu da çekinmeden yazıyorum,bu benim düşüncem. Star wars 75 de olsa balon olamaz,çünkü bence oyundan fazla bir beklenti yoktu.Death stranding ise bir ps exc sayılır,bir kalitesi muhakkak olacaktır. |
6-7 saat sürecek oyunu zaman kaybı şeylerle 20 saate uzatmışlar. Yahu görevi bitirdikten sonra neden gemiye dönmek zorundayım, fast travel koysanız ölür müsünüz ? 2 saat boyunca BD’nin rezalet tasarlanmış harita demeye bin şahit isteyen saçmalığında yol arıyorsunuz. Yabancı forumlarda millet isyan etmiş oyunu silen silene, burada bu kadar güzelleme görmek şaşırtıcı geldi açıkçası. İlk 1 saat keyif aldım ama sonrası zulüme dönüştü, silmeyi düşünmeye başladım artık.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 9 Haziran 2018; 21:49:32 > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |