Şimdi Ara

Star Wars - Karanlık Mürit (Dark Disciple)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitap, Star Wars'ın Canon kitaplarının (yetişkin romanlarının) kronolojik bakımdan Catalyst: A Rogue One Novel'dan sonra ikincisi. Klon Savaşları dizisindeki bazı karakterlerin hikayelerinin devamı niteliğinde. (Asajj Ventress, Quinlan Vos)
    DEX Kitap tarafından yayınlandı. (Doğan Egmont) Üçüncü Star Wars kitapları oldu. Daha önce de Claudia Gray'in yazdığı Kan Bağı ve Kayıp Yıldızlar kitaplarını yayınlamışlardı.
    Şahsen daha önce Amazon'dan ikinci el olarak almıştım, henüz okuma fırsatım olmadı.
    https://www.dexkitap.com/kitap/star-wars-karanlik-murit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 5 Haziran 2021; 16:49:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkçeye çevirildiğini dün fark ettim. Okumak lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuan satışta bulunan komple bir star wars serisi var mı ?

Darth bane satışı yok mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Şuan satışta bulunan komple bir star wars serisi var mı ?

Darth bane satışı yok mesela

Canon kitaplarından Türkiye'de çevrilmiş olarak satışta bulunan seri yok. Darth Bane serisi gibi Nisan 2014 itibariyle filmlerle ilişkileri tamamıyla kesilip Legends olarak tanımlanmaya başlanan eski Expanded Universe kitaplarının ise basılmış olanları genel olarak tükenmiş olup (ikinci ellerini bulmak mümkün) bunların yeniden ya da başka Legends kitaplarının çevrilip basılması pek olası görünmüyor. (George Lucas, Expanded Univers'ü Canon saymıyordu ama Lucasfilm içeriği filmlerle uyumlu tutmaya çalışıyordu; Disney sonrası süreçte üretilen film dışı içeriklerin ise filmlerle bütünlük içinde olacağı yani Canon sayılacağı belirtildi.)

Canon kitaplardan ise şu anda (çevrilmemiş) seri olarak şunlar var:

-Aftermath: Aftermath, Aftermath: Life Debt, Aftermath: Empire's End

-Battlefront: Battlefront: Twilight Company, Battlefront 2: Inferno Squad (Sanıyorum mevcut iki kitap arasında konu bağı yok. İkinci kitap da Battlefront 2 oyununa ön hikaye durumunda.)

-Thrawn: Thrawn, Thrawn: Alliances (İkinci kitap 24 Temmuz 2018'de yayınlanacak.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 5 Haziran 2021; 16:49:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Star Wars kitapları hakkında bir konu açmak istiyordum.Malum Türkçe'ye çevrilen bir çok kitapların baskısı yok,ikinci el alsan maddi açıdan insanı zorluyor. İstekte bulunursak yeniden basarlar mı diye.Çünkü,yayınevlerine mail atmaktan yoruldum.

Nedenini anlamıyorum,Türkiye'de neden Star Wars kitaplarına ilgi gösterilmedi ? Bir çok saçma kitaplar Türkçe'ye çevrilirken,çevrilmesi gereken Star Wars kitapları çevrilmedi. İnsan üzülüyor - ki okumak çok istiyorum bütün kitapları. Dex yeni yeni bir kaç kitap yayınlıyor ama acaba ne kadar sürecek,kaç kitap yayınlayacaklar.Umarım daha çok kitap çıkar ümidindeyim.

• Sasorii kullanıcısına yanıt
    Kitaplar nedense okunmuyor fakat çizgi romanlar okunuyor. Çoğu star wars çizgi romanı eskiden bulunuyordu fakat yeni basım yapmadılar eskileride bulmak zor. Fakat yeni canon olayından sonra kitaplar yavaş yavaş çıkıyor. Sanırım Dex ve Doğan Egmont bütün canon kitapları uzun sürsede çevirecek. Tabi bu seferde çevirilen çizgi roman yok :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.