Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 STAR WARS ÖLÜM YILDIZI MASA SAATİ ve İSTEĞİNİZE GÖRE ÖZEL SAATLER Satın Al 8 Eylül 2024 08:23 1 1 STAR WARS ÖLÜM YILDIZI MASA SAATİ ve İSTEĞİNİZE GÖRE ÖZEL SAATLER 3d yazıcım ile yaptım, çok farklı saatler de yapılabilir isteğe göre, mekanizması sessiz kaliteli yurtdışı amazondan aldım..Sadece saat değil oyun - film figürleri konsol aksesuarları ya da aklınıza gelebilecek her türlü plastiği yapabilirimİstediğiniz farklı bir model olması durumunda buradan veya özel mesaj yolu ile ulaşmanız yeterli en kısa sürede dönüş yapacağım..Fiyat 299 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 299 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün LENOVO GTX 1060 6GB LAPTOP SATILIK FİGÜRLER Kulaklık Standı ve Star Wars Masa Saati AOC AGON 35 inç Ultrawide Monitör SİZE ÖZEL ÜRETİM SATILIK KONSOL AKSESUARLARI