|
Bildirim
İçine ettiler ama hala isimden kazanıyor...
|
Bütün filmlerini izledim, hayranıyım özellikle 4-5-6 (ilk seri) ama bu filme gitmedim. Eski star wars yok artık
|
İzlediğim en kötü iki Star Wars filmi son üçlemenin ilk iki filmiydi. Özellikle son film gerçek bir facia.
|
Çamurdan yapsalar yine gişe rekoru kırar.
|
Sinemada izledim ancak benim için hayal kırıklığı oldu. Luke skywalker gibi bir kahramanı ne hallere düşürmüşler. Luke huysuz bir ihtiyar olmuş. Üzüldüm. Rogue one bile daha iyiydi.
|
eski tat yok reklamlarla şişiriyorlar.konu ve olaylar kişiler sapmış.
|
Disney aldı star wars 'ı çocuk filmine çevirdi.
Star Wars The Old Republic trailer larını youtube dan izleyin https://www.youtube.com/watch?v=Nzq9epS2b1A drama , karizma , ciddiyet beklediğimiz filmler bu çizgideydi ancak Disney bütün umutları suya düşürdü. |
SW alt yapisi uzerinde biraz testere, bir tutam marvel.. Bir ruzgari aldilar peslerine gidiyorlar, baska birsey degil,
Ikinci film siradan bir super kahraman filminden farksiz maalesef, kalitesiz espriler, yorgun ve “bu is fazla uzadi” hissi veren oyunculuk, iyi is cikaramayan yonetmen, derinligi olmayan senaryo.. saymakla bitmiyor.. Bir onceki filme izleyici olarak belli bir kredi acmistik, cevapsiz sorular, yeni karakterler vs. ancak gorduk ki karakter gelisimi yeni seriyle birlikte vasat seviyede, sorulara alinan yanitlarsa zekice olmaktan ote basit ters kose oyunlarina dayandirilmis. Her ne kadar filmi bilim kurgu gozyle degil fantastik bir film gozuyle islesekte mantik hatalari insani cileden cikarmaya yetiyor. 6,5/10 |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|