Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana da sith inquisitor biraz göz aldatması gibi geldi En iyisi her zaman elde tutulan silahtır o yüzden Sith Warrior sonsuza dek..

Sorcerer ı kastettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimhesabim -- 9 Temmuz 2011; 18:20:03 >
  • Sith Warriorlarla sith inquisitorün sorcerer olmayanının farkı nedir
  • Sith assassin i darth maul olarak düşün sith warrior juggernaut u darth vader gibi düşün.Sith assassin çift taraflı kılıç kullanıyo ve light armor giyiyo ve baya akrobatik hareketler yapıyo aynı zamanda stealth özelliği var ve tanklık yapabilecek(fakat ana tank değilde off-tank olur gibi geliyo bana).Sith juggernaut tank olabiliyor dps olabiliyor.Heavy armor giyiyor ama tek kılıç kullanıyo.Sith marauder sith warriorun diğer alt classı.Oda medium armor giyiyor 2 kılıç kullanıyo tamamen dps üzerine kurulu.
    Birde sith sorcererların da kılıcı olacak.Aynı palpatine gibi düşün ve palpatine Yodayla bile kapışan bi adam hafife almamak lazım sorcererları.Acayip acayip skilleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spike87 -- 9 Temmuz 2011; 20:29:43 >
  • Oyun çıkınca ismim hazır.Exar Kunt Tabi oyun izin verirse.
  • Jedi consularda specialization ve associate yok şu anda bu ilginç geldi bana.Böyle tek tip bırakacaklarmı yoksa ekleme gelecek mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoqoKo

Jedi consularda specialization ve associate yok şu anda bu ilginç geldi bana.Böyle tek tip bırakacaklarmı yoksa ekleme gelecek mi acaba?

Jedi Shadow ve Jedi Sage diye ayrılıyo hepsi gibi.
    Sith inquisitor ün karşısı diye düşün hepsi o şekilde classların.
  • kendimi neverwinter nights 2 ye verdim
  • Beta testinden yeni görüntüler yokmu?
  • Cuma güncellemesi daha gelmedi ama ben başka bir siteden öğrendiğim bir şeyi paylaşmak istiyorum.

İstanbul'dan bir Türk arkadaşımız oyunun deneme sürümünü oynamak nasip olmuş. Beta değil deneme sürümü. Şöyle ki "30 gün süren var, al sana client dosyasının linki. 30 gün içinde indir oyna, sorun tespiti beklemiyoruz, sadece oyna..."

Bu arada dosya 30 gb diyor :) İndirirken baya zorlanmış. Genel anlamda oyun süper diyorlar. Tabi düzeltilecek çok şey de varmış. Bug vs. Oyunda gücü kullanan ve kullanmayan sınıflar arasında herhangi bir güç/güçsüzlük farkı olmadığı söylüyor. Video, ekran görüntüsü yayınlamamış. Ne diyelim, darısı bizim de başımıza.

Sıkıntı olmaması için sitenin adresini vermeyeceğim. Zaten swtor ile ilgili 3-4 tane site var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crebain

Cuma güncellemesi daha gelmedi ama ben başka bir siteden öğrendiğim bir şeyi paylaşmak istiyorum.

İstanbul'dan bir Türk arkadaşımız oyunun deneme sürümünü oynamak nasip olmuş. Beta değil deneme sürümü. Şöyle ki "30 gün süren var, al sana client dosyasının linki. 30 gün içinde indir oyna, sorun tespiti beklemiyoruz, sadece oyna..."

Bu arada dosya 30 gb diyor :) İndirirken baya zorlanmış. Genel anlamda oyun süper diyorlar. Tabi düzeltilecek çok şey de varmış. Bug vs. Oyunda gücü kullanan ve kullanmayan sınıflar arasında herhangi bir güç/güçsüzlük farkı olmadığı söylüyor. Video, ekran görüntüsü yayınlamamış. Ne diyelim, darısı bizim de başımıza.

Sıkıntı olmaması için sitenin adresini vermeyeceğim. Zaten swtor ile ilgili 3-4 tane site var.

Koskoca Sith bir Trooper'a eşit yani. Bence SW lore'u gereği klasik uzakdoğu MMORPG'lerinin kalıbına pek uygun değil. Bunu farklı platformlarda defalarca dilegetirdim ancak hep SW fanboylarının saldırısına uğradım. Oyun bir çıksın hatırlatıcam bu laflarımı Genede Star Wars'a olan saygımdan 1-2 ay oynamaya çalışırım oyunu, belki beğenir devam ederim.

(Yukarıdaki yazı tamamen ŞAHSİ görüşürümdür)

• Yazılan cümleyi aynen aktarayım "force kullanan sınıfların diğer sınıflara hem güç, hem oynanış zevki olarak hiçbir üstünlüğü olmayacak." Muhtemelen PvE den bahsediyor. Sen ise PvP den bahsediyorsun.

PvP de için başka birinin şöyle bir cümlesi var "açık pvp alanına gitmedik fakat warfront tarzı bir yere girdik 15 lvl dık 26 lvl bile vardı muhtemelen test olduğu için oradalardı. Pvpde kim kime dum duma olmuş biraz dmg yediğinizde kim ne vuruyor nereden vuruyor pek anlaşılmıyor"
  • O pvp olayı, oyunun tarz değişikliği ve sınıfların büyük kısmın Ranged attacka sahip olmasından kaynaklı bence.

Gözümüz alıştıktan ve karakterleri,sınıfları tanıdıktan sonra rahatlanır. Sonuçta sağdan soldan gelen füze ve yıldırımların kaynağını çözeriz :)
    Ama keskin nişancıları o kadar rahat takip edebileceğimiz sanmıyorum.

@Batu

Hocam "koskova" Sithlerle trooperın eşit olmasının tek sebebi para o yüzden kafanı hiç yorma bence :) Arada bariz fark olsa oyunu satın alıp,uzun süre oynacak insan sayısı şu ankinden çok daha az olurdu.

SWG ilk başladığında bu tip konularda iyiydi ama sadece çok derin fanları oyunu oynuyordu. Sonra da daha geniş kitleye hitap etmek için s*çıp sıvadıkları için ellerindekileride kaybettiler.
  • Classlar arasında birbirlerine karşı belli duurmlarda +/- ler olacaktır zaten. sallıyorum, birinin ranged attackı iyiyken force lightning direnci düşük olacaktır gibi...

SWG ilk zamanlarında jedi olmak kastırdıkça kastıran bişeydi, etrafta çok göremezdin ama tabi sonra elini sallasan...
  • bir sith'in trooper ile eşit olmasında sakınca yok bence mantıken her sith ve jedi mükemmel bir force kullancısı değil ya bunu filmlerde de gördük koca ustalar order 66 diye harcandılar ya da jedi tapınağının yıkılışı orayı bir sith ordusu basması trooperlar vardı.

karakter arasında bir denge olmalıydı bence bunu konuşmak çok çok erken end game zamanına bakmalıyız bakalım tüm güçleri ile karakter arasında nasıl bir fark olacak yoksa 15 20 lvl da bunu konuşmak çok gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

bir sith'in trooper ile eşit olmasında sakınca yok bence mantıken her sith ve jedi mükemmel bir force kullancısı değil ya bunu filmlerde de gördük koca ustalar order 66 diye harcandılar ya da jedi tapınağının yıkılışı orayı bir sith ordusu basması trooperlar vardı.

karakter arasında bir denge olmalıydı bence bunu konuşmak çok çok erken end game zamanına bakmalıyız bakalım tüm güçleri ile karakter arasında nasıl bir fark olacak yoksa 15 20 lvl da bunu konuşmak çok gereksiz.

Order 66 can damarım oraya girme abi
  • Yodaya işlemez order 66
  • Aynen yoda ya sökmez. Keşke Windu da Order66 ya maruz kalsaydı çok merak ediyorum ölür müydü
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimhesabim

Aynen yoda ya sökmez. Keşke Windu da Order66 ya maruz kalsaydı çok merak ediyorum ölür müydü

"akademide padawanlar arasında mace windu hakkında bilinen şöyle bir hikaye de vardır:

mace windu'nun güçlü gank savaşçıları tarafından etrafı sarılmış, hepsi silahlarını mace winduya doğrultmuştur. mace windu bunun üzerine elini lightsaberının üstüne koyup teker teker gankların gözlerine bakmış ve ağzından sadece şu 3 kelime çıkmış: "it's your decision." ardından bütün adamlar silahlarını indirmiş ve teslim olmuşlar."
    Sen tahmin et ne olurdu.

• Neden tüm hikaye Türkçe'de sadece Windu'nun sözleri İngilizce ? Olayı görüp, anlatan bir Türk ama İngilizce bilmediğin için Windu'nun ne söylediğini tam anlamadığından direkt duyduğunu mu bize aktarmış ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 18 Temmuz 2011; 11:09:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crebain

Neden tüm hikaye Türkçe'de sadece Windu'nun sözleri İngilizce ? Olayı görüp, anlatan bir Türk ama İngilizce bilmediğin için Windu'nun ne söylediğini tam anlamadığından direkt duyduğunu mu bize aktarmış ?

Olayın ruhunu daha iyi anlatmak için yapıldığı ortada. Mesela sinema kültürü olan bir çok insan asla dublajlı filme gitmez her zaman altyazılı tercih eder, bunun gibi birşey. Dondurmam Gaymak filmini ingilizce dublajlı izlememiz saçmadır, Star Wars'uda Türkçe izlememiz saçmadır bu kadar basit.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.