Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MoqoKo

Şahsen ben Yoda ile aynı ırktan Jedi açmak istiyordum sanırım olmayacak.

O zaten imkansız birşey.Yoda'nın ırkından Star Wars evreninde bilinen sadece 2 karakter var.Kısacası öyle bir ırk yok.Varsada bilinmiyor.

diğer kişi kim

Diğer kişinin ismini unuttum.Kitapta geçiyordu.Kadın bir karakter.Aynı ırktan.Bulursam koyarım.

yaddle

http://starwars.wikia.com/wiki/Yaddle

• @AbuzerGulmez
    Heh evet buydu işte ya.Irk olarak başka bir örneğine hiçbir yerde rastlamadım ve yok diye biliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MoqoKo

Şahsen ben Yoda ile aynı ırktan Jedi açmak istiyordum sanırım olmayacak.

O zaten imkansız birşey.Yoda'nın ırkından Star Wars evreninde bilinen sadece 2 karakter var.Kısacası öyle bir ırk yok.Varsada bilinmiyor.

diğer kişi kim

Diğer kişinin ismini unuttum.Kitapta geçiyordu.Kadın bir karakter.Aynı ırktan.Bulursam koyarım.

Yaddle o.Konsey üyesi.İşin garibi bu elemanların gezegeni felanda bilinmiyor.

Old Republictede var bu ırktan biri.

• Benim demiş olduğum eleman bu :http://starwars.wikia.com/wiki/Vandar_Tokare
    Sanırım bu oyunda olan eleman bu :http://starwars.wikia.com/wiki/Oteg
    Heart of Darkness çizgi romanın da geçen eleman da bu :http://starwars.wikia.com/wiki/Minch

Toplam 5 eleman varmış

• Ya yok anlatmiyorlar Revan'a ne oldugunu hala, bir surpriz olarak patlayabilir bu SWTOR'da gibime geliyor...
  • Benim bildiğim Revan hafızası yerine gelince bilinmeyen galaksilere doğru güçle alakalı yeni şeyler bulmaya gidiyo ve bidaha hiç geri dönmüyor.Ordada ölüyordur heralde.Oynayacağımız oyun zaten mandalorian savaşlarından 300 yıl sora geçeceği için Revan'la alakalı birşey olmaz gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spike87

Benim bildiğim Revan hafızası yerine gelince bilinmeyen galaksilere doğru güçle alakalı yeni şeyler bulmaya gidiyo ve bidaha hiç geri dönmüyor.Ordada ölüyordur heralde.Oynayacağımız oyun zaten mandalorian savaşlarından 300 yıl sora geçeceği için Revan'la alakalı birşey olmaz gibime geliyor.

oyun kotor'un devamı aslında o yüzden revanla ilgili olacaktır revan gitti ama nereye tekrar dark side amı geçti vs.
  • Revan dark side a geçti fakat artık aşmış bi adam olduğu için sadece güçle alakalı şeylerle uğraşmak için başka bir gezegene gitti ve bidaha hiç ortaya çıkmadı.Hikaye böyle yazılmış.Yani adam yapacağını yapıyo zaten artık jedi sith olaylarını aşıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spike87 -- 4 Temmuz 2011; 17:12:48 >
  • Beyler Revan can damarım basmayın üstüne aman ha
  • Eğer oyunda Sith warrior yada inquisator açarsam adını Darth Revani koyacam direkt.

Hım foruma paylaşmak pek akıl kârı olmadı ilk günden ismi rezerve etmek gerekebilir :)
  • bence evrenle özdeşleşmiş isimler yerine kendiniz isim bulup koyun, (bana göre) bilindik isimler karakterler üzerinde çok havada kalıyor
  • Kendim isim bulursam sapıtıyorum. Şahinka'dan tut Palaremzi'ye kadar yolu var. Beynim çatlıyor düzgün bir şeyler bulayım, ortama uygun olsun diye çok kafa yorunca kayış atıyor komik komik şeyler yazıyorum. Kaizersoze alamadığım için Kaynarsote diye bir tauren deathknight açmıştım wowda mesela.

Benim endişem ilk günlerde bir sürü Palpatineee veya Vater tarzı isimler görmek. Hatta Legolas diye trooper ya da spy görürsek şaşırmam...

14 yaşımdan beri kullandığım Cyberarmy rumuzuyla bir karakter açmak isterim ama Matrix online dışında mantıklı gelemedi bu isim bana. Bu oyunda ırk olarak Droid seçebilseydik direkt alacaktım ismi o a şansımızda yok :/
  • accuant alırken kullandığımız nick oyuna başladığımızda rezerve olmuş olmayacakmı? ben bunu düşünerek. kardeşimin karakterini saymassak sadece 1 karakterle oynamayı planlıyorum. o bakımdan accuant alırken bunu böyle planlaydım gerçi benim nick baya ulusalcı oldu... nese ben SkyTR den mutluyum gerisi bahane..
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Kendim isim bulursam sapıtıyorum. Şahinka'dan tut Palaremzi'ye kadar yolu var. Beynim çatlıyor düzgün bir şeyler bulayım, ortama uygun olsun diye çok kafa yorunca kayış atıyor komik komik şeyler yazıyorum. Kaizersoze alamadığım için Kaynarsote diye bir tauren deathknight açmıştım wowda mesela.

Benim endişem ilk günlerde bir sürü Palpatineee veya Vater tarzı isimler görmek. Hatta Legolas diye trooper ya da spy görürsek şaşırmam...

14 yaşımdan beri kullandığım Cyberarmy rumuzuyla bir karakter açmak isterim ama Matrix online dışında mantıklı gelemedi bu isim bana. Bu oyunda ırk olarak Droid seçebilseydik direkt alacaktım ismi o a şansımızda yok :/

Rima Kunrashin

al bunu koy npc lerin yanında dur banka diye eşyaları sana teslim etsinler

• Eheh güzel isimmiş cidden.

Bu olayı Ultimada çok yaşardık. Çok gelirlerdi banka diye yanımıza, yazarlardı komutları yürüyüp gidince de arkamızdan koşarlar,yeni yeni koutlar icat ederlerdi :) Rahat rahat rp yaptırmazlardı adama...
    Hey gidi günler tey tey.
  • quote:

Kendim isim bulursam sapıtıyorum. Şahinka'dan tut Palaremzi'ye kadar yolu var. Beynim çatlıyor düzgün bir şeyler bulayım, ortama uygun olsun diye çok kafa yorunca kayış atıyor komik komik şeyler yazıyorum. Kaizersoze alamadığım için Kaynarsote diye bir tauren deathknight açmıştım wowda mesela.

Umarım bioware buna karşı önlem alır,etradata AnAkIn SKYwaLkeR,Ob1-1 Kenobi,ob1-wan kenobi yazan tipleri görmeylim,bizim internat cafeli ko-metin2ciler veletler gibi legolasxxx,legolastr falan filan olmaz umarım.

Oyunda isim soyisim olarak nick alınmıyor galiba,videolarda falan karakterlerin nickleri tek kelimeden oluşuyordu,soy isim görmedim hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: AbuzerGulmez

quote:

Umarım bioware buna karşı önlem alır,etradata AnAkIn SKYwaLkeR,Ob1-1 Kenobi,ob1-wan kenobi yazan tipleri görmeylim,bizim internat cafeli ko-metin2ciler veletler gibi legolasxxx,legolastr falan filan olmaz umarım.

Oyunda isim soyisim olarak nick alınmıyor galiba,videolarda falan karakterlerin nickleri tek kelimeden oluşuyordu,soy isim görmedim hiç.

Teorik olarak oyunda Obi- Wan, Darh Vader,Yoda vs npcleri olmayacağından direk bu isimleri alanlar olabilir.

• Starwars dünyasında geçen herhangi bir ismi tam olarak alabileceğini sanmıyorum. Wow ya da war da bu böyleydi en azından, Lore da adı geçenleri alamıyordun. Umarım birleşik haline bile izin vermezler. (Darthvader, obiwan, obitwo )

Soy isim olayın olmaz bence de ama title eklerler kesin, onlarda Darth, Dark, Master, Padawan v.b. gibi şeyleri ismin sonuna başına eklenen şeyler olur. Şu an online oyunların neredeyse hepsinde var (adam gibi p2p olanların) title olayı, hatta War da soyisim bile alabiliyorduk.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.