Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkcası,trooper'ın sith-jedi classları ile hemen hemen birbirine yakın sayılarda açılıcağını düşünüyorum.epey farklı bir class,diğer mmolarda pek göremediğimiz bir sınıf türü olucak gibi(ranged tank olmasından ötürü),smuggler ve bh de epey açan var.Gerçi bioware ortalık vıv vıv diye ışın kılıçlı elaman dolmasın diye diğer classları bufflar en başlarda.
  • Yalnız şuda bir gerçekki
    Bioware köstümleri yapamamış robocop kıyafetleri gibi hiç yakışmamış hele Sith Warrior neydi öyle nerde cüppe pelerin siyahın asaleti
    İçlerinde en güzel Jedi Sentinel Tier 2 kıyafeti zaten bende onunla oynayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Yalnız şuda bir gerçekki
    Bioware köstümleri yapamamış robocop kıyafetleri gibi hiç yakışmamış hele Sith Warrior neydi öyle nerde cüppe pelerin siyahın asaleti
    İçlerinde en güzel Jedi Sentinel Tier 2 kıyafeti zaten bende onunla oynayacağım

Bence aksine hepsi çok güzel olmuş.
  • bh nin armorlar güzel merc spectekiler daha güzel smuggler da hoş.
  • Bana göre bütün classları kendi özelliklerini yansıtan kıyafetleri var ve gerçekten çok hoş olmuş hepsi.Fakat ne yazıkki sith inquisitor ün kıyafeti pembe çok gey.En azından sith assassin in kıyafetini siyah cübbeli yapsalardı.Madem Darth Maul diyolar insan bi cübbe yapar pembeli ve etekli yapacağına...
  • Bence oyunun tek kötü yanı aşırı şekilde jedi ve sith olucak.Jedi veya sith olmcak için nebilim zor bi sistem falan geliştirselerdi sayılı kişiler olsaydı.Bu bir gerçekki oyunun neredeyse %80i jedi ve sith'ten oluşacak.Her taraf jedi/sith SW ruhuna yakışmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Bence oyunun tek kötü yanı aşırı şekilde jedi ve sith olucak.Jedi veya sith olmcak için nebilim zor bi sistem falan geliştirselerdi sayılı kişiler olsaydı.Bu bir gerçekki oyunun neredeyse %80i jedi ve sith'ten oluşacak.Her taraf jedi/sith SW ruhuna yakışmaz.

Ben de böyle düşünüyorum ama en azından belirli levele kadar padawan falan olsaydık.

Birde şunu merak ediyorum; acaba jedidan sithe geçiş olacak mı
  • Jedi'dan sith e geçiş olmayacak fakat bir jedi iken kötü yola doğru gidebilmek veya bir sith iken iyi yöne doğru girebilmek olacak.Bunun getiriside ışın kılıcı rengi ve henüz açıklanmamış başka şeyler olacaktır. Tittle olarak jedilarda Padawan ve Master gibi şeyler olacak.Sithlerde darth,lord gibi şeyler olacak.Ayrıca eğer oyunun sitesindeki forumları incelerseniz jedi ve sith dışındaki sınıflarında bir okadar ilgi gördüğünü ve herkesin sith ve jedi olmayacağını görebilirsiniz.Zaten oyunun sistemi oturunca 5-6 ay kadar bir süre içerisinde eminim class seçimleride oturacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Bence oyunun tek kötü yanı aşırı şekilde jedi ve sith olucak.Jedi veya sith olmcak için nebilim zor bi sistem falan geliştirselerdi sayılı kişiler olsaydı.Bu bir gerçekki oyunun neredeyse %80i jedi ve sith'ten oluşacak.Her taraf jedi/sith SW ruhuna yakışmaz.

Bence böyle olmuycak,tabikide jedi ve sithler her iki taraftada %30-%40 arası bir oran alıcaktır ama diğer classlara epey rağbet var.trooper ilgi çekici ve farklı.han solo adına smuggler açılır,bhciler beklemede.ayrıca oyunda jedi ve sithler herkesi kesemiyor,diğer classların,bu iki classa karşı epey avantajı olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spike87

Jedi'dan sith e geçiş olmayacak fakat bir jedi iken kötü yola doğru gidebilmek veya bir sith iken iyi yöne doğru girebilmek olacak.Bunun getiriside ışın kılıcı rengi ve henüz açıklanmamış başka şeyler olacaktır. Tittle olarak jedilarda Padawan ve Master gibi şeyler olacak.Sithlerde darth,lord gibi şeyler olacak.Ayrıca eğer oyunun sitesindeki forumları incelerseniz jedi ve sith dışındaki sınıflarında bir okadar ilgi gördüğünü ve herkesin sith ve jedi olmayacağını görebilirsiniz.Zaten oyunun sistemi oturunca 5-6 ay kadar bir süre içerisinde eminim class seçimleride oturacaktır.

Bilgilendirdiğin için teşekkürler hocam

• wow daki death knight olayı gibi olacaktır önce herkes bu classlara yüklenir ancak sonra diğer karakterin ihtiyacı yüzünden yöneleceklerdir . Ben bh powertech veya sith inqu healer olmayı düşünüyorum açıkçası.
  • smuggler akar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crebain

1.23 deki fight da dodge mu atıyor resmen bana mı öle geldi. Bu kadar denk gelmiş olamaz bence

• Şahsen ben Yoda ile aynı ırktan Jedi açmak istiyordum sanırım olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulidin

quote:

Orijinalden alıntı: Crebain

1.23 deki fight da dodge mu atıyor resmen bana mı öle geldi. Bu kadar denk gelmiş olamaz bence

bh nin powertech sınıfı tank olacak zaten trooper gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MoqoKo

Şahsen ben Yoda ile aynı ırktan Jedi açmak istiyordum sanırım olmayacak.

O zaten imkansız birşey.Yoda'nın ırkından Star Wars evreninde bilinen sadece 2 karakter var.Kısacası öyle bir ırk yok.Varsada bilinmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

O zaten imkansız birşey.Yoda'nın ırkından Star Wars evreninde bilinen sadece 2 karakter var.Kısacası öyle bir ırk yok.Varsada bilinmiyor.

diğer kişi kim
  • quote:

quote:

quote:

diğer kişi kim

Diğer kişinin ismini unuttum.Kitapta geçiyordu.Kadın bir karakter.Aynı ırktan.Bulursam koyarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

diğer kişi kim

Diğer kişinin ismini unuttum.Kitapta geçiyordu.Kadın bir karakter.Aynı ırktan.Bulursam koyarım.

star wars knights of the old republic çizgi romanında da vardı bir eleman.

• SWTOR da taral V e girerkende yodanın ırkından biri görev veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.