Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba pre-raid kart olur mu,yoksa sadece kredi kartı ile mi aylık ödeme olur?
  • Şu anda oyunun fiyatının ne olacağı yada aylık ücretin ne kadar olacağı hakkında hiçbir official açıklama yok arkadaşlar, yazılanların tümü tahminden ibaret. 2. olarak da EA Origin diye bir digital download olayı başlatıyor (Steam gibi), oyun ordan digital olarak da indirilebilicek, ancak örneğin forumlarda yazanlara göre avustralyaya kapalı olacakmış origin. Türkiye'den indirilebilirmi bilmiorm. Official forumları takip etmenizi öneririm ingilizceniz varsa

Oyunla ilgili beta testerlardan sızan bilgiler ve screenshotlar için betacake.blogspot.com öneririm ;)

Bu arada, türk bir republic guildi var mı?
  • oyun ücreti eu servarlar için 15 poundtan fazla olmaz diye tahmin ediyorum.
  • Aral oyun çıktığında en az 120 tl ile başlayacaktır o yüzden download mantıklı ya da yabancı site üzerinden almak lazım.

aylık ücreti wow a yakın tutacaklardır bence.
  • b2p olsa mutluluktan aglarim
  • @__badblood__

o ihtimalin olması çok zor.

@lucifer roses

çok haklısın,dünya fıyatı ile hemen hemen aynı falan olursa fiyatı(ki bu pek olmayan bir),internet hızı yavaş olanlar,client çok büyük olursa oyunu alabilir ama 120 falan fiyat çekerse asla boxlı olarak alınmaz oyun araldan.

download veya shopto vs vs rulez
  • Aral Aion ile aynı fiyata satışa çıkaracaktır bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizophrenia -- 30 Haziran 2011; 15:01:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man!me

Aral Aion ile aynı fiyata satışa çıkaracaktır bence.

Aionu ne kadara çıkarmıştı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

quote:

Aral Aion ile aynı fiyata satışa çıkaracaktır bence.

Aionu ne kadara çıkarmıştı acaba?

Aion'u Aral getirmedi Tiglon getirdi ve 90 TL'den sattı.
    EA oyunları anlaşma üzerine 80 TL'den satışa çıkıyor. Bu fiyat geçen sene 60'dı.
  • Yalnız Aion'u Türkiye'ye Aral getirmedi benim bildiğim kadarıyla.Ncsoft'un hiçbir oyununu Aral getirmedi.Sitesindede yok zaten.Yanlış biliyorda olabilirim ama benim bildiğim böyle.
    Doğru biliyormuşum .

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Kerow, yazuach, babatrol. uzun süredir unutmuştum bu isimleri. ben de geldim

Yeni gördüm arka sayfada kalmış.Hoşgeldin .Her zaman bekleriz.
    Msn grubu kuruyoruz bir tanede birazdan.Herkez skype kullanmıyor sonuçta.Birazdan yazarım buraya.Sayımız 20yi geçti herkezi bekleriz.
    Guild Sayfamız : Avengers
    Facebook Sayfamız : Avengers
    Youtube Channel : Avengers
    Msn Grubu : group126319@groupsim.com
    Not:Msn grubu kuruldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 30 Haziran 2011; 16:18:38 >

• Ben betaya üye olmadım.Bir yerden beta key bulabilme imkanımız olur mu acaba?
  • quote:

Ben betaya üye olmadım.Bir yerden beta key bulabilme imkanımız olur mu acaba?

türk olarak beta key bende var dien çıkmadı henüz. lotr gibi olursa valla beta key i bilem fahiş fiyata satarlar. elbette oyuna geniş katılım istiyorlarsa illa bi yerlerden beta key dağıtımı olur. ilk başlama olarak oyunu alanlara acaba 1 ay oynama bedava olacakmı ki? ayrıca acaba us, eu die bir ayrım olacakmı? olmayacakmı? client 32 gb dedi bir arkadaş eğer doğru ise. oyun eylül-ekim ayı başlasa indirme işlemine katlanamam kutu alırım die düşünüyorum. hem anısı olur. rafımda baya orginal oyun birikti swtor un kutusunun eksik olmasını istemem. şöle temmuz,ağustos gibi beta veya test daveti alırsam o başka tabi 50-100 farkmaz indiririm.
  • Paticikte 2-3 kişi var şuan oynuyorlar betada.Ss filan paylaşıyorlar sık sık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

Paticikte 2-3 kişi var şuan oynuyorlar betada.Ss filan paylaşıyorlar sık sık.

paticik forumunu eskiden de tanıyorum conan oynuyorken üye olmuş idim. forumda çok lan lı lunlu konuşmalar var. ora bana uymaz. keşke bizden birilerilerine inv gelseydi.
  • Haziran sonu beta davetleri bitiyor ki bu gün haziranın son günü.Fazla ümitlenmeye gerek yok bu saatten sora.Temmuzun ortalarında bence açıklarlar artık çıkış tarihini.Bize de sabretmek düşer.
  • Madem aramızda betaya katılıp ss paylaşan yok başka sitelerden (ç)alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizophrenia -- 30 Haziran 2011; 21:19:20 >

• Keşke katılsaydım sağlık olsun ilk gelen yorumlar nasıl arkadaşlar?
  • hay allahım skill tree ne kadar da çok rift inkine benziyor hayret
  • quote:

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

hay allahım skill tree ne kadar da çok rift inkine benziyor hayret

hay allahım riftin skill tree ne kadar da çok wow unkine benziyor hayret
  • Orijinalden alıntı: Yazuach

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

hay allahım skill tree ne kadar da çok rift inkine benziyor hayret

hay allahım riftin skill tree ne kadar da çok wow unkine benziyor hayret

ewet wow talent skillerinin ters çevrilmiş hali hatta orda bi göz gördüm ahanda revenge dedim
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.