Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

yazuach dostum çok güzel düşünmüssünüz, hayırlı vede uğurlu olsun. başlangıç olarak pve ve rp düşünmeniz bence çok olumlu ve mantıklı. inşallah swtor sayesin guildinize güzel insanlar bulursunuz.

Teşekkürler.Tekrar söylüyorum başvurmak için skype yoluyla ve buradan bize ulaşabilirsiniz.Guild ve oyun hakkındaki gelişmeleri takip etmek içni ise facebook sayfamıza ve youtube channelımızıa bakabilirsiniz.Guild için oluşturduğumuz site yapım aşamasında.Bitince burdan linki vericem.
    Guild Sayfamız : Avengers
    Facebook Sayfamız : Avengers
    Youtube Channel : Avengers

pvp olsa gelirdim valla 5 sene wowda rp kustum

• Yazuach benle spike87yide ekle.Çıktığı ilk gün başlıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Yazuach benle spike87yide ekle.Çıktığı ilk gün başlıyoruz.

Guild sayfasından başvuru yapın aynı zamanda skypedan eklerseniz ordanda konuşuruz.
  • quote:

quote:

Guild sayfasından başvuru yapın aynı zamanda skypedan eklerseniz ordanda konuşuruz.

Keşke biraz daha genele hitap eden bir guild kursaydınız... Normlara uymadığımdan bunu demiyorum. Genele hitap eden, açıkçası profesyonel yönetimi olacak bir Türk guildine ihtiyaç var.

Bir diğer konu da Türkler ve RP oyun tarzı; zoru başarmaya çalışmaktan başka bir şey değil. Keza RP guildinin liderinin adı babatrol :)

Son olarak başarılar dilerim.

Benim için PvP FTW ! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 28 Haziran 2011; 18:55:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Crebain

quote:

quote:

Keşke biraz daha genele hitap eden bir guild kursaydınız... Normlara uymadığımdan bunu demiyorum. Genele hitap eden, açıkçası profesyonel yönetimi olacak bir Türk guildine ihtiyaç var.

Bir diğer konu da Türkler ve RP oyun tarzı; zoru başarmaya çalışmaktan başka bir şey değil. Keza RP guildinin liderinin adı babatrol :)

Babatrol bu forumun en önemli üyelerinden biridir.Yaklaşık 2 yıl önce forumu bıraktı.Ve o zamana kadarda açtığı konularla tanıttığı oyunları ve yardım ettiği insanları bulmak size düşmüş.Bir nicke takılmak zaten tamamen saçma bir durum.O insan bu forumda gördüğüm en iyi mmorpg oyuncularından biridir ve tanıyan tanır.Dediğim gibi guildimiz yeni bir guild değil.Üyelerimizin çoğu siteden apply yapmadı daha.Daha önce birlikdte oynadığımız bir sürü oyun var.Bir mmorpg topluluğu demek daha doğru olur.En son World Of Warcraft oynuyorduk ve tahmin edemiyiceğin kadar çok rp yapılıyordu guildde.Türkler ayrı bir ırk değil.Onlarda insan.İçlerinden bazıları yetiştirilme ve büyüdükleri çevre bakımından gerçekten boş insanlar oluyorlar ve bu gayet normal.Ha Türkiye şartlarında bu çoğunluğu oluşturuyor malesef ama başka türlü insanlarda var.Guildimiz emin adımlarla ilerliyor.Profosyonel yönetimle neyi kastettin bilmiyorum ama 2000 yılından beri çıkmış bütün p2p oyunları denedim ve bir çoğundada uzun süreli deneyimlerim mevcut.Aynı konu diğer iki yöneticimiz içinde geçerli.Ve daha önce oynadığımız oyunlarda da gayet büyük ve profosyonel guildler kurduk.Gelicek diğer üyelerimiz arasından bu konuda benden veya bir başkasından dahada bilgili birçok üye mevcut.
    Ha bu arada babatrol kim diye sorarsan..;
    http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memid=617123&lastPostViewType=1
    Açtığı birkaç konuyuda yazarsak ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_32499106/mpage_1/f_/key_//tm.htm#32499106
    http://forum.donanimhaber.com/m_33160520/mpage_1/f_/key_//tm.htm#33160520
    http://forum.donanimhaber.com/m_33173210/mpage_1/f_/key_//tm.htm#33173210
    http://forum.donanimhaber.com/m_33083069/mpage_1/f_/key_//tm.htm#33083069
    http://forum.donanimhaber.com/m_32589900/mpage_1/f_/key_//tm.htm#32589900
    http://forum.donanimhaber.com/m_33066399/mpage_1/f_/key_//tm.htm#33066399

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 28 Haziran 2011; 19:41:57 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

E tabi yeni bir üye olmanız babatrol'ün kim olduğunu bilmemenizi çok aşikar kılan birşey.

Olayı karışmayacağım fakat bari "yeni üye" derken ID'sine baksaydın

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=84144

• Dikkat etmemişim düzelttim...
  • pvp guıldı acan olursa ılk gun hızmetteyım
  • Nicke takılmak konusuna ben takılmayıp, anlamsız bir tartışma başlatmak istemem.

Ben size kötüsünüz, başaramazsınız demedim. Beyefendinin maşallahı var, güzel konular açmış. Benden 8 yaş büyük bir abimiz. Saygı da duyuyorum.

Son postunuzdan sonra şöyle diyeyim; madem bu kadar güzel bir kadronuz var, keşke daha geniş kitlelere hitap edecek bir guild ile karşımıza çıksaydınız da bizde bu iş bilir kadro altında güzel bir playerlık yapsaydık. RP genele hitap eden bir guild oluşumu değil. Ben baba RP guild girecek olsam starwars.gen.tr vb. sitelerin RP guildleri var. Muhtemelen bu guild de RP arayanların %80 nini kapacak. Oyuncu sayınız az olacak. Güzel kadronuza da yazık olacak. Benim söylemeye çalıştığım şey bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 28 Haziran 2011; 20:10:58 >
  • quote:

Nicke takılmak konusuna ben takılmayıp, anlamsız bir tartışma başlatmak istemem.

Ben size kötüsünüz, başaramazsınız demedim. Beyefendinin maşallahı var, güzel konular açmış. Benden 8 yaş büyük bir abimiz. Saygı da duyuyorum.

Son postunuzdan sonra şöyle diyeyim; madem bu kadar güzel bir kadronuz var, keşke daha geniş kitlelere hitap edecek bir guild ile karşımıza çıksaydınız da bizde bu iş bilir kadro altında güzel bir playerlık yapsaydık. RP genele hitap eden bir guild oluşumu değil. Ben baba RP guild girecek olsam SWTurk ün RP guildi var. Muhtemelen bu guild de RP arayanların %80 nini kapacak. Oyuncu sayınız az olacak. Güzel kadronuza da yazık olacak. Benim söylemeye çalıştığım şey bu.

Zaten bizim öyle çok büyük bir hedefimiz yok.Biz tanıdığımız ve kaliteli kişilerle çok büyük olmayan kendi çapımızda bir guild kurucaz.Dediğim gibi zaten temel üyeler hazır.Burda tanıdığım bir sürü kişi var başlıyıcak oyuna.Onlardan iyi oyuncular katılır diye açtık biz buraya konuyu.Oyuncu kitlemiz Rp olduğundan Pvp'ye kayan bir guild olması mümkün değildi zaten.

• quote:

quote:

quote:

Ahhh Ahhhh Nerde o eski forumumuz nerdeeee. Adamın adına bakıpta yorum yapılıyor şimdilerde... Silkroad ı bize tanıtanlar, c9 u bize tanıtanlar sanırım bu yorumu yapanlar yüzünden bıraktı bu forumu.

• rp guildleri iyi oluyr aslında guild sitenizde zaten light roleplay geçiyor öyle ağır bir rp istemiyorsunuzdur herhalde biraz daha oyunun havasını aşılamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerbatZ

quote:

quote:

quote:

Ahhh Ahhhh Nerde o eski forumumuz nerdeeee. Adamın adına bakıpta yorum yapılıyor şimdilerde... Silkroad ı bize tanıtanlar, c9 u bize tanıtanlar sanırım bu yorumu yapanlar yüzünden bıraktı bu forumu.

Nick önemlidir kardeş. Özellikle RP diyorsan çok daha önemlidir ! Ben dikkat ederim. Kendisini tanımadan ismi üzerine çok yorum yaptım. Artık hakkını helal etsin babatrol arkadaş ama biri bana gelecek "RP guildi kurduk" diyecek, guild liderinin de adı babatrol olacak. Sen facebookta adı Multaza olan birinin kadın olma ihtimalini önyargılarına dayalı olarak nasıl karşılarsan bende bu durumu öyle karşılarım. Daha nasıl örneklendirebilirim, bilmiyorum. Arkadaş keşke önceden daha güzel bigiler verseydi de önyargılara düşmeseydik.

• cıkasada wowdan kurtulsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

rp guildleri iyi oluyr aslında guild sitenizde zaten light roleplay geçiyor öyle ağır bir rp istemiyorsunuzdur herhalde biraz daha oyunun havasını aşılamak için.

Evet.Zaten baştada söylemiştim."Guildimiz bir Hardcore PVE Guildi olmakla birlikte boş zamanlarımızda eğlence için PVP ve bolca Role-Play unsurlarına yer vereceğiz." diye.Başlıca hedefimiz Endgame Content olucak.Ama tabikide rpye yer vericez.
    Guild üyelerimiz dağınık durumda şuan.Çoğu apply yaptı guild sayfasından ama Başar yani guild lideri şehir dışına çıktığı için onaylayamadık.Bugün yada yarın ona ulaşıcam.En yakın zamanda üyeleri ekliyicez sayfamıza.Ortalama 15 kişi civarıyız şuan.İlerki zamanlarda artmasını umuyoruz.
    ___________________________________________________________________________________________________

quote:

Nick önemlidir kardeş. Özellikle RP diyorsan çok daha önemlidir ! Ben dikkat ederim. Kendisini tanımadan ismi üzerine çok yorum yaptım. Artık hakkını helal etsin babatrol arkadaş ama biri bana gelecek "RP guildi kurduk" diyecek, guild liderinin de adı babatrol olacak. Sen facebookta adı Multaza olan birinin kadın olma ihtimalini önyargılarına dayalı olarak nasıl karşılarsan bende bu durumu öyle karşılarım. Daha nasıl örneklendirebilirim, bilmiyorum. Arkadaş keşke önceden daha güzel bigiler verseydi de önyargılara düşmeseydik.

Çok merak ettim daha ne kadar ayrıntılı bilgi verebilirim?Başkaları sadece guild linkini atıp birde isimle guild tanıtırken(güya) biz burda en ufak ayrıntısından dahi bahsetmişiz.Ne bekliyorsunuz acaba guild üyelerinin tek tek biyografilerini filanmı yazalım buraya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 28 Haziran 2011; 22:40:49 >

• Kendi düsüncem classların cogalması laızm
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyoney

Kendi düsüncem classların cogalması laızm

Oyundaki classlardan bahsediyorsan eğer bu oyunda piyasadaki çoğu oyunda olmayan çoklukta class var.O classların herbiri içinde bir çok farklı dala ayrılıyor.
  • ı know dala ayrılması zaten hosuma gıtmedı kendı basına tıpıyle buyuk farklılıklar olsa dadından yenmez ama yınede 10 numara olucak
  • @Crebain
    Bu arada birşeyi daha söylemeyi unutmuşum.Orda gördüğün nickler oyun içi karakter isimleri değil.Sen neden böyle bir karşılaştırma yaptın merak ettim?Orda gördüğün 3 kişide (ben dahil) oyunda başka bir nick kullanıcaz.Sanki oyundan ss atmışımda ona bakarak yorum yapıyorsun.Oyundaki nickler tamamen farklı.
  • Hiç betaya davet alan yok mu aramızda arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.