Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Anlatmaya çalıştığım combat sistemi buydu. Gerçekten bu videolarla aklımdakiler tamamen değişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerbatZ -- 26 Haziran 2011; 16:02:49 >
  • bence eksik bir yanı yok ayrıca videonun yorumlarına bakarsanız orada da tartışılmış heroic combat nerede denmiş ama oyun zaten bunu sunmuyordu ki sadece piyasada olanlardan daha hızlı etkileşim olduğu geçti ayrıca oynayan şahıs resmen skillleri mouse click ile yapıyor yani güzel bir combo yapılabilecek skiller iyi yerleştirilirse ve kısayollar kullanılırsa daha iyi olacaktır.

bunu senin için söyleyecem @berbatz sen wowun combat sistemi bundan iyi diyordun aynı şekilde skiller rasgele yerleştirip rasgele seçelim ve mouse ile yapalım skilleri o zaman ondan nasıl bir görüntü çıkacaktır acaba.
  • Benim hayatımda wow u oynadığım süre 5 dakikayı geçmez. Wow u sevmeyen biriyim. Örneği sadece akıcı combat sistemine sahip olduğu için vermiştim. Zaten burdaki videoda da belli ki swtor da aynı akıcılığa sahip. Sadece oynayan kişi karakteri akıcı kullanması gerekiyor. Diğer swtor videolarına da bakarsanız, orda çok monoton bir combat göreceksiniz. Ama biz bunu oynayan kişiden değil de oyunun yapısı gereği zannediyorduk. Olay oyuncu da bitiyormuş.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerbatZ -- 26 Haziran 2011; 19:13:24 >
  • wow da makro var. yazarız bir makro bir tıklarız elimiz kolumuz bağlı on iş yaparız. iyi makro yazan wow da 1. olur demiyeyim ama garanti %20 + şanslı olur. inşallah böle makro işi swtor da olmaz. bence mauseylen tıklamak çok güç iştir böle combat yapıpda yenen birinin eli öpülür. tabiki kısa yol tuşlarını kullanmak daha iyi... hatta swtor a özel klavye üretimi işine çinliler çoooktan girmiştir bilem.
  • WOW hikayesiyle 10 milyonu askın oyunsuıyla yılmadan 6 sene boyuncu kendını oynattı tebrıkler ama yenılık ıyıdır bu oyunda bomba gıbı gelıyor wowu bırakma nedenım swtor benim gibi hikayeyi bilenlerler daha cok zevk alacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

wow da makro var. yazarız bir makro bir tıklarız elimiz kolumuz bağlı on iş yaparız. iyi makro yazan wow da 1. olur demiyeyim ama garanti %20 + şanslı olur. inşallah böle makro işi swtor da olmaz. bence mauseylen tıklamak çok güç iştir böle combat yapıpda yenen birinin eli öpülür. tabiki kısa yol tuşlarını kullanmak daha iyi... hatta swtor a özel klavye üretimi işine çinliler çoooktan girmiştir bilem.

Şu an için oyunun başlangıcında makrolar olmayacak deniyor.

Püfff İngiltere'deki şerefsiz arkadaşlarıma gelmiş invite hava atıyorlar devamlı facebook ve mail yöntemiyle.
    Bu arada gelen davet mesajındaki testte başarılı yada başarısız olmak mühim değilmiş he halukarda betaya katılım varmış.
    İngiltere bileti alalım bari napak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 27 Haziran 2011; 11:17:00 >

• tam anlamıyla wow kopyası,class sistemi dungeon combat herşey aynı.
    6 sene oynandı ve öldü o oyun tarzı, sanki wow a mod yapmışlar gibi. çok oyun gördük böyle warhammer,aion,rift,everquest zart zurt hiçbiri wou indiremedi.
    wow öldü zaten amele kaynıyor daha oynamak aptallıktır.
    diablo 3 gelsede onu oynasak bu sw tor da çok feci hayal kırıklığına uğrattı beni. 2014 de blizz yeni mmorpg açıklayacak kod adı Titan,umarım starcraftta geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doxylamine

tam anlamıyla wow kopyası,class sistemi dungeon combat herşey aynı.
    6 sene oynandı ve öldü o oyun tarzı, sanki wow a mod yapmışlar gibi. çok oyun gördük böyle warhammer,aion,rift,everquest zart zurt hiçbiri wou indiremedi.
    diablo 3 gelsede onu oynasak bu sw tor da çok feci hayal kırıklığına uğrattı beni. 2014 de blizz yeni mmorpg açıklayacak kod adı Titan,umarım starcraftta geçer

Hımmm. So much hatred, so much ignorance, so much untapped power. Welcome to the dark side!

Türkçe Meali :Bravo süper bir mesaj, bu mesajdaki ilim irfan yıllar boyu devam etsin, gelecek nesillere iletilsin.
  • quote:

• Bi saniye,yukardaki videoada adam rakibin içinden mi geçiyor,bana mı öyle geliyor?
  • Adam rakibin içinden geçiyor,ayrıca online oyuncuların içindende geçilebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

Bi saniye,yukardaki videoada adam rakibin içinden mi geçiyor,bana mı öyle geliyor?

gerçi burdaki eski bir video olabilir nese wow da aynı ghost npc, ghost player. abi bunu mesele etme pls. sende biliyosun bu alanda en gerçekçi conan... birine yanlışlıkla çarpsan, önündeki adam veya npc sanki omuz yemişte az yana kaymış gibi olur. gözünü sevdiğimin oyunu ata binmesi bile hala bütün oyuınlar içinde en gerçeğe yakın olanı.. dış mekanlar da oynamaya doyamadım. amma raid, dungeon yada guest amaçlı grupla veya tek başına girdiğim yerlerde 4gb lik pc oynanamaz derece sapır sapır dökülmese bırakmazdım o oyunu. ben bu ghost işini dert etmiyorum swtor da pve işi biraz iyi olsun oynanabilirlik kalitesi en yüksek mertebede olsun yetip artcak bana. inşallhda böle istediğim gibi olucak ümitliyim.

• The Avengers Guild Tanıtımı Ve Üye Alımı

Guildimizin sayfası : Avengers
    Facebook Sayfası : Avengers
    Youtube Channel : Avengers
    Guildmizin Sitesi : Yapım aşamasında...
    Guildimiz bir Hardcore PVE Guildi olmakla birlikte boş zamanlarımızda eğlence için PVP ve bolca Role-Play unsurlarına yer vereceğiz.
    Guildimiz RP/PVE bir serverda açılacaktır.The Sith Empire tarafında bulunmaktayız.
    Başlıca hedefimiz Endgame Content olmakla birlikte ileride bütün dungeonlar , raidler ve warzonelar guild ile birlikte yapılacaktır.
    18 yaş üstü , kendisine ( Dungeon,raid ve Warzone'larda kendine hakim olabilecek seviyede) ve karakterine hakim,Raidlere ve diğer
    guild aktivitelerine zamanında katılabilecek (katıldığı zaman yarıda bırakıp gitmeyecek),yabancı oyuncularla iletişim kurabilecek kadar ingilizcesi olan , mikrafon bulunduran ve kullanabilen , mmorpg geçmişi yeterli düzeyde bulunmakla birlikte En az bir oyunda Endgame Content'e katılmış olmak başlıca koşullarımızdandır.
    Ayrıca,yukarıda belirtilmiş hususların dışında ek olarak RP guildi olduğumuz için Yeterli düzeyde Star Wars loreuna aşikar olmak şarttır.
    Guilde başvuran arkadaşların başvuruları "skype"da yapılacak görüşmeden sonra değerlendirmeye alınacaktır.

Guild Roster

Guild Leader
    Babatrol(Sith Warrior)

Guild Officer
    Yazuach(Bounty Hunter)

Guild Officer
    PureKerow(Imperial Agent)

Guildimiz yeni kurulduğu için diğer üyelerimiz siteden başvuru yapmamış olmakla birlikte yaklaşık 15 üyemiz daha bulunmaktadır.

İletişim

Facebook sayfasından veya Skype yoluyla bizlere ulaşabilirsiniz.Aynı zamanda bu sayfadanda başvurularınızı bize iletebilirsiniz.Sadece şartlarımıza uygunluğunuzu kısa bir post ile dile getirmeniz yeterli olacaktır.
    Skype İsimlerimiz

babatrol

yazuach

Ekleyip online yakaladığınızda irtibata geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 28 Haziran 2011; 10:35:11 >

• quote:

aa Doxylamine senin doğum tarifihi buldum geçen 27 Mayıs --1997--,bunları anlamak için biraz yaşın küçük değilmi
  • quote:

tamam!
  • Aldığım cevaplardan sonra direkt oyuna pas atıyorum.Hiç değilse war'daki gibi combatda geçmeyek içinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCEE28 -- 28 Haziran 2011; 0:51:49 >
  • İstedikleri kadar geçsinler içimden yanan adamın üzerine benzin sıkıp patlatmak ve ağzına füze çakmak olduğu sürece ben varım :)
    Trooperın bıçak+faceshot combosuda fena değil hani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

İstedikleri kadar geçsinler içimden yanan adamın üzerine benzin sıkıp patlatmak ve ağzına füze çakmak olduğu sürece ben varım :)
    Trooperın bıçak+faceshot combosuda fena değil hani :)

abi boşuna nefesini tüketme o yönle EXCELANCEE28 abimi köşeye sıkıştıramassın ben onu tanıyorum. enson conan oynuyordu . age of conan 18 + yaş grubu efeklerle oynanır. conanın ilk zamanlarından hatırımda kalan bir kaç tanesini anlatayım mesela son hamlede rakibi öldürecen demi karakterin bir yarım tur döner ve kılıcı veya elinde her nevarsa karşı mob yada playerin kafasına vurur kelle uçar başsız gövde fışkıran kan ve acayip ses efekleri içinde önce iki dizin üstüne sonrada yere yatar bu arada monitörünün e fışkıran kanla boyanınca sana abowwww dedirtir. yada son hamlede senin karakter pis bir şekilde güler ve sonra kılıcını karşı moba yada playere saplar ardından kılıcı yiyen yine acayip bağrmaylan öne doğru eğilir. şimdi sıra geldi kılıcı çıkartma efek görüntüsünde senin karakter sapladığı kılıcı direkt geri çekmez önce rakibin böğrüne bir ayağıyla bastırır sonra büyük bir iş yapmış edasıylan kılıncı geri çeker. özellikle combo işi çok güsel, yapılan combatta korunmasındaki rakibin çekirge misali sağa sola sıçrama efeklerini bile görmen mümkün. hatta rakibin hangi siklle sana vuracağını bile izleyebilirsin. wow zaten skil efeklerini gösterme yönünden12 +, lotr çok güzel skill efekleri var ama yine ghost gösterim olduğu için pek önemi yok. warhammerde karakterler combatta katı hale gelir ondada bu hal pvp işleminde avantaj dezavantaj şeklinde kullanılır. dar yere mesela kapı eşiğine bir tank yerleştirirsin o tank yada tanklar ölmeyince kimse geçemez . conan da atınla kalabalık arasına dalarsan... önce sana "höst ayıııı" (burası benim abartamam ) derler ve hızın çook düşer ama sonuçta seni %100 geçmene mani olmazlar... bir yerden düşme efekleride oyunlarda bir garip wow da düşersen, çoook yüksekse ölürsün. düştüğün mesafe az sa sadece canın düşer, lotr ve conan da düşersen canın gitmez ama ayağın kırılır belli bir zamana kadar yavaş yavaş bir ayağını sürüyerek gidersin....lotr de suda yüzdün ve karaya çıkacan demi sudan çıktıktan sonra belli süreliğine ıslanan elbiselerini izlemek bi başka zewk örneğidir. hepside güzel oyunlar yukarda da söyledim oynanabilirlik kalitesi yüksek olan bu işte kazançlı çıkıyor. bu zamana değinde o oyun 12 yaş grubuna hitap eden wow olmuş. 5 yıl oynadım 1.5 yıl önce zar zor bıraktım inşallah swotor uda wow gibi uzun süre oynarım diyorum...

yazuach dostum çok güzel düşünmüssünüz, hayırlı vede uğurlu olsun. başlangıç olarak pve ve rp düşünmeniz bence çok olumlu ve mantıklı. inşallah swtor sayesin guildinize güzel insanlar bulursunuz.

edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 28 Haziran 2011; 15:40:50 >

• Age of Conan oynadım fakat wowdaki ilk 20 level ı kasmak age of conandakinden çok daha zevkli.Belki age of conandaki combat sistemi harbi güzel ama genede ben tek birşeye bakmak yerine genel olarak bakıp karar vermiştim.Kısacası herkesin oyunlardan beklediği şey farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

yazuach dostum çok güzel düşünmüssünüz, hayırlı vede uğurlu olsun. başlangıç olarak pve ve rp düşünmeniz bence çok olumlu ve mantıklı. inşallah swtor sayesin guildinize güzel insanlar bulursunuz.

Teşekkürler.Tekrar söylüyorum başvurmak için skype yoluyla ve buradan bize ulaşabilirsiniz.Guild ve oyun hakkındaki gelişmeleri takip etmek içni ise facebook sayfamıza ve youtube channelımızıa bakabilirsiniz.Guild için oluşturduğumuz site yapım aşamasında.Bitince burdan linki vericem.
    Guild Sayfamız : Avengers
    Facebook Sayfamız : Avengers
    Youtube Channel : Avengers

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.