Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ayın 15 inden itibaren closed betaya davet mailleri gelmeye başladı. Ama direkt davet değil sizi teste tabi tutuyorlarmış önce geçemezseniz yok size beta (Ösym hazırlıyorsa yandık testleri)
  • Bana bu ayın 2 sinde gelmiş o,ki zaten ilk üye olduğumda işaretlemiştim betaya katılcam diye,fakat soru falan sormadılar bakalım nasıl olcak bu iş.
    Bilgisi olan varsa ve söylerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spike87

Bana bu ayın 2 sinde gelmiş o,ki zaten ilk üye olduğumda işaretlemiştim betaya katılcam diye,fakat soru falan sormadılar bakalım nasıl olcak bu iş.

Eminmisin hiçbir kouşl olmaksınız her kişiye çok ağır bi Survey geliyor bu anketten geçmen %45 %55 arası şans resmen sana nasıl yollamamışlar SS atarmısın acaba ?
  • Efsane geliyor desenize küçükken az götürmezdim annemleri sinemaya ohh ABD yılları
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

quote:

Bana bu ayın 2 sinde gelmiş o,ki zaten ilk üye olduğumda işaretlemiştim betaya katılcam diye,fakat soru falan sormadılar bakalım nasıl olcak bu iş.

Eminmisin hiçbir kouşl olmaksınız her kişiye çok ağır bi Survey geliyor bu anketten geçmen %45 %55 arası şans resmen sana nasıl yollamamışlar SS atarmısın acaba ?

Prepare for European game testing!
    Star Wars™: The Old Republic™ will soon begin a new round of game testing in Europe.
    Want to be a part of BioWare's most anticipated game ever? Sign up at swtor.com/tester.*

Böyle yazıyor işte.Demek istediğim teste katılmak için başvuru çoktan yaptım ama hala soru sormadılar.Soru soracakları kişileride mi tek tek seçecekler şansa?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

quote:

Son aldığım bilgiye göre 2 gün önce TOR Dell den 2 adet büyük çaplı server satın almış bu ayın sonunda "High Scale Beta" (bu adımdan sonra Open beta geliyor) ya geçilecekkmiş Test için Sign up olmayı unutmayın.

Hocam tahmini olarak oyun ne zaman çıkacak acaba?Eylülden sonraya sarkmasın artık.

Sitede Second half of 2011 yazıyor yani Q3 demek forumda bu aralar şu mantık var

1)Haziran sonu 2 tane büyük server alındı
    2)Temmuz da High Scale Beta ya geçiş oluyor
    3)Ağustos ortalarında Release Day Announcement ve kısa bir süre sonra Open Beta (benim tahminim)
    4)Open Beta 30-35 gün sürüyor eylül Ortası-Sonu gibi Oyun bekleniyor en geç Ekim diyelim
    5)Razer ürünleri Kasımda çıkıcak ve Razer oyunla beraber çıkarmayı hedefliyoruz demişti son durum böyle..

Open beta yapılmayacakmış

Closed Betayı oynayan birinin yorumu
    quote:

2-3 saat ve 3 degisik sinifi oynama tecrubesini sayarsaniz, ozetle wow gencligi ( quest okumadan al , git oldurcek mob ara, sonra geri don ve tekrarla ) max level olana kadar kil olacak, sonrasinda endgame de klasik wow baslayacaktir, onu severler mi bilemem artik.

aksine , star wars fiction seven, veya oynadigi oyunda ne halt yedigini merak eden , quest okuyan ( dinleyen ayni zamanda swtor da ) oyuna bayilacak.

Tamamen kisisel zevk, aliskanlik, tercih meselesi su anda oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 22 Haziran 2011; 22:21:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

quote:

Son aldığım bilgiye göre 2 gün önce TOR Dell den 2 adet büyük çaplı server satın almış bu ayın sonunda "High Scale Beta" (bu adımdan sonra Open beta geliyor) ya geçilecekkmiş Test için Sign up olmayı unutmayın.

Hocam tahmini olarak oyun ne zaman çıkacak acaba?Eylülden sonraya sarkmasın artık.

Sitede Second half of 2011 yazıyor yani Q3 demek forumda bu aralar şu mantık var

1)Haziran sonu 2 tane büyük server alındı
    2)Temmuz da High Scale Beta ya geçiş oluyor
    3)Ağustos ortalarında Release Day Announcement ve kısa bir süre sonra Open Beta (benim tahminim)
    4)Open Beta 30-35 gün sürüyor eylül Ortası-Sonu gibi Oyun bekleniyor en geç Ekim diyelim
    5)Razer ürünleri Kasımda çıkıcak ve Razer oyunla beraber çıkarmayı hedefliyoruz demişti son durum böyle..

Open beta yapılmayacakmış

Closed Betayı oynayan birinin yorumu
    quote:

2-3 saat ve 3 degisik sinifi oynama tecrubesini sayarsaniz, ozetle wow gencligi ( quest okumadan al , git oldurcek mob ara, sonra geri don ve tekrarla ) max level olana kadar kil olacak, sonrasinda endgame de klasik wow baslayacaktir, onu severler mi bilemem artik.

aksine , star wars fiction seven, veya oynadigi oyunda ne halt yedigini merak eden , quest okuyan ( dinleyen ayni zamanda swtor da ) oyuna bayilacak.

Tamamen kisisel zevk, aliskanlik, tercih meselesi su anda oyun.

Open Beta yapılacak diye iliyorum kendileri dedi Open beta High Scale Beta da olabilir türkçesi çok kişili Beta gibi

TOR çin usulu Grind oyunu değil RPG

• Oyunun forumlarından okuduğum kadarıyla haziran sonuna kadar high scale test için insanlara mail gönderiliyor(gönderilmeye başlanmış) temmuzdada high scale test başlıyor.
    Bize düşende mail gelmesini beklemek tabi şansımız varsa...
    Bu arada bu high scale daki high ın anlamıda tartışılıyor(yüksek levelları deneten bir beta mı oyuncu sayısını artırmayı planlayan bir betamı vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spike87 -- 24 Haziran 2011; 23:19:44 >
  • quote:

Oyunun forumlarından okuduğum kadarıyla haziran sonuna kadar high scale test için insanlara mail gönderiliyor(gönderilmeye başlanmış) temmuzdada high scale test başlıyor.
    Bu arada bu high scale daki high ın anlamıda tartışılıyor(yüksek levelları deneten bir beta mı oyuncu sayısını artırmayı planlayan bir betamı vs.)

High Scale Beta=
    Şuan başlandı mailler gönderilmeye hatta 1 hafta bile oldu RIFT teki clanımdan bile insanlar mailleri almışlar.
    High Scale Beta ne demek

1)Dell den alınan 2 tane büyük çaplı server bu test te kullanılıcak
    2)High Scale ile artan oyuncu sayısı birlite "Stress Servers" ve yük durumlarındaki dengeler düzeltmeler gibi çok önemli şeyler yapılıyor olucak
    3)26+ LVL üstü nu kapsayan tesste Warzones Raid Pvp olucak Tier 1+Gear lar olucak ENDGAME bi nevi
    4)Open Beta olmayakmış belki High Scale Test bu süreç içerisinde devam edicek ve oyunun erken çıkmasına sebeb olabilir.

ve küçük bir not: Oyun 32.8 GB( şuanki hali ile)

• daha gelmedi mail şans yok ki :S
  • quote:

quote:

Oyunun forumlarından okuduğum kadarıyla haziran sonuna kadar high scale test için insanlara mail gönderiliyor(gönderilmeye başlanmış) temmuzdada high scale test başlıyor.

High Scale Beta=
    Şuan başlandı mailler gönderilmeye hatta 1 hafta bile oldu RIFT teki clanımdan bile insanlar mailleri almışlar.
    High Scale Beta ne demek

1)Dell den alınan 2 tane büyük çaplı server bu test te kullanılıcak
    2)High Scale ile artan oyuncu sayısı birlite "Stress Servers" ve yük durumlarındaki dengeler düzeltmeler gibi çok önemli şeyler yapılıyor olucak
    3)26+ LVL üstü nu kapsayan tesste Warzones Raid Pvp olucak Tier 1+Gear lar olucak ENDGAME bi nevi
    4)Open Beta olmayakmış belki High Scale Test bu süreç içerisinde devam edicek ve oyunun erken çıkmasına sebeb olabilir.

ve küçük bir not: Oyun 32.8 GB( şuanki hali ile)

Bu oyun 1.0 sürümünde patchsiz 33 gb ise ki bu oyun çıktığında artabilir, patchler geldikten sonra bilgisayara format atmak hayal benim için.Harici harddisk şart olacak.
    @Lucifer Roses
    Hocam çoğumuz bu betayı deneme şansıma erişemeyeceğiz,bu bizim açımızdan şanssızlık değil maili alanlar açısından büyük bir şans diye düşünüyorum.Ümidi kesmeyip bekleyeceğiz daha 6-7 günümüz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spike87 -- 25 Haziran 2011; 2:39:01 >

• Tam anlamıyla bir RPG geliyor.

SWG'den beri beklediğimiz,özlediğimiz,rol yapabiliceğimiz-swg kadar olmasa da-bir rpg geliyor.Çin çakması,bol grindli,questleri okumadan yapan gençlik bu oyundan nefret edicek.Hikayesi,evreni yeter.Questler oldukçe detaylı,güzel,insanı rpg ortamına sokan,sw tarihi üzerine doktora yapanları sevindiricek güzellikteler.

Bir çok yönden failim beybi der gibi duran bir oyun olsada,rpg faktörü ve loreu,questleri vs vs ile bu oyun kendini oynatır.

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbuzerGulmez

Tam anlamıyla bir RPG geliyor.

SWG'den beri beklediğimiz,özlediğimiz,rol yapabiliceğimiz-swg kadar olmasa da-bir rpg geliyor.Çin çakması,bol grindli,questleri okumadan yapan gençlik bu oyundan nefret edicek.Hikayesi,evreni yeter.Questler oldukçe detaylı,güzel,insanı rpg ortamına sokan,sw tarihi üzerine doktora yapanları sevindiricek güzellikteler.

Bir çok yönden failim beybi der gibi duran bir oyun olsada,rpg faktörü ve loreu,questleri vs vs ile bu oyun kendini oynatır.

Saygılarımla

Hocam saygılar fakat ne bakımdan fail size göre?
  • Benim tek şüphem combat sistemi.Diğer tüm konular için heyecanla bekliyorum.

Siz de biliyorsunuz ki bu oyundaki oyuncuların büyük bir kısmı jedi-sith takılıcak ve etraf ışın kılıcı olucak.Işın kılıçlarının combatları nasıl olucağı hakkında şüphelerim var.Umarım bu konuda başarılır olurlar.Işın kılıçlarını serbestçe kullanabilicekmiyiz veya karşılıklı skill atma durumumu olucak vs vs.

Bunun dışında oyundan beklentim yüksek.Sadece,star wars evreni bile bu oyunu oynamam için yeter

Not:Sith veya Jedi oynamıyacağım.
  • Oyunda otomatik saldırı yok.Skillerle saldırı olacak fakat Jedi-Sith arası savaşlarda bir duraksama olacağını hiç sanmıyorum.Hem durmadan skiller atılacak hemde biri skill attığında karşıdaki savunacak.Bu yüzden combat sisteminde bir problem olmaz diye düşünüyorum.Hareket halinde saldırı yapabilmekte cabası tabi.Umarım oyun beni yanıltmaz...
  • şu an öyle mükemmel bir combat sistemine sahip bir mmo rpg yok gördüğüm kadarıyla o yüzden combat sistemi bana kafi geldi tabi işin pvp kısmına bakmak lazım sith jedi taraflarının birbirine girdiği battlegroundlarda nasıl olacak yoksa pve kısmında doyurucu.
  • age of conan o konuda asmis bence o tip olsaydi oynarken titreyerek level atlardik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

şu an öyle mükemmel bir combat sistemine sahip bir mmo rpg yok gördüğüm kadarıyla o yüzden combat sistemi bana kafi geldi tabi işin pvp kısmına bakmak lazım sith jedi taraflarının birbirine girdiği battlegroundlarda nasıl olacak yoksa pve kısmında doyurucu.

hocam sizin yazınızla ilgili bir düşüncemi daha doğru öngörüşümü yazayım dedim. geçende swtor guild lerini inceledim . americalılar daha çok republic, rp ve pve de toplanmışlar. pvp kısmında öle ahım şahım bir kalabalık yok sadece avrupa other langueli (yani ruslar) empire, pvp bölümünde kümeleşmişler. bundan da anlaşılacağı üzere oyuncu olarak söylüyorum. pvp ağırlık pek olmayacak... oysaki oyunda iki karşı düşman var, çok güsel pvp serverleri olacak die dünmüştüm. bu sebeple pvp serverinde oyuna başlamayı istedim. 3 accuantima, zar zor europa pvp guild bulabildim (2 republic ve 1 empire) hala iyimi yaptım yoksa kötümü yaptım bilemiyorum. dielim oyun başkadıktan sonra işte bedava oynama hakkının bitiminden itibaren oyun gerçekten oyunu isteyenlere kalacak. acaba lotr,conan warhammer in başına gelen bu oyunun başınada gelirmi? bence oyunu funlar sürükleyecek o tür oyuncularda pve ve rp tarafında olacaktır. yine tahmin eğer oyuncu sayısı çoook düşerse bu sefer fun, man dinlemez oyunda pvp serverleri ayakta kalır diorum. zamında böle bir hata yapıp conanda pve başlamıştım pve bölümünde oynayanlar boşalınca yaptığım hatanın acısını çekmiştim. sonradan bir karakterde pvp bölümünde kasmak zorunda kaldım. (o sıralarda karakter transferi yoktu) en kalabalık server en iyi olandır ama rp olsun ama pve olsun ama pvp.... arkadaş sölemiş conanda pvp serverinde lwl almak hehehhe hakketen zor olaydır bu zorluk oyundan kaynaklı, biliyorsunuz conan da herkes birbirine düşmandır. ama bence buda doğru bir olay değil az önce seni kesen biri var az sonra gelmiş party kurmuşsun raid yapıyorsun. bazen yapmışımdır en hararetli anda, zindanı terk etmek, beni kesen adama heal atmamak, gerekirse daha çok mob yada bosu çekmek:) onları bağırtmak..... uzar gider.

lütfen eleştiri yapacaksanız önce yazının tamamını okuyun ve bol kelimeyle eleştirinizi yapın. forumda gereğinden fazla , kelime haznesi yeterince geniş olmayan + bowling çi yapıda yazanlar baya var. bunları azaltmalıyız.

• quote:

Orijinalden alıntı: AbuzerGulmez

Benim tek şüphem combat sistemi.Diğer tüm konular için heyecanla bekliyorum.

Siz de biliyorsunuz ki bu oyundaki oyuncuların büyük bir kısmı jedi-sith takılıcak ve etraf ışın kılıcı olucak.Işın kılıçlarının combatları nasıl olucağı hakkında şüphelerim var.Umarım bu konuda başarılır olurlar.Işın kılıçlarını serbestçe kullanabilicekmiyiz veya karşılıklı skill atma durumumu olucak vs vs.

Bunun dışında oyundan beklentim yüksek.Sadece,star wars evreni bile bu oyunu oynamam için yeter

Not:Sith veya Jedi oynamıyacağım.

Oyunun Combat sistemi Yapımcısı ile olan Podcast i 2 kere dinledim
    2 Tarafın ( Jedi - Sith) Reaksiyon süresi şu ana kadar yapılmış bütün oyunlardan daha az ama bu durum Lightsaber Fight için geçerli 2 tarafta Skill vurduğunda KOTOR daki gibi bir tepkimeye giriyorlar.Kimsenin bundan şüphesi olması Jedi ve Sith ler için gayet iyi combat sistemi.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.