Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TOR şuan rakipsizdir başka hiçbir oyun ile karşılaştırılamaz MMORG dan farklı RPG öyesinide içine katmış bir oyundur.Diğer bütün MMO lar hep aynı
    Creb kes
    Şurayı bul
    Exp yap
    Raid yap vs vs

Bu oyunda KOTOR un devamı 3,4,5 gibi Class başına 200+ Gameplay (Story RPG) time var.TOR oynayan adam sadece MMORG oynuyorum demez.Tor inanılmaz bir proje kimsenin cesaret edip yapacağıda sanmam bir daha Bioware altından kaldabildi bitek.
    Oyunun grafikleri Hero Engine DX9 un modlanmış hali ortalamanın üstünde
    Sesler John Williams imzalı tartışmaya gerek yok
    Kısacası WoW fln hikaye türünün tek örneğidir Wow u Rift ile karşılaştırın TOR a rakip yok daha..

edit:Combat sisteminde 2010 un sonlarına doğru Developer ile olan söyleşide Lightsaber savaşları için çok çalıştık Crep leri tepkime süresi WoW'uninden daha düşük die okumuş ve izlemiştim.Way of Jedi Trailerın da son kısımda ne kadar akıcı olduğu gözüküyor ama oyun çıkmadan bunların hepsi havada kalan laf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 20 Haziran 2011; 20:37:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

TOR şuan rakipsizdir başka hiçbir oyun ile karşılaştırılamaz MMORG dan farklı RPG öyesinide içine katmış bir oyundur.Diğer bütün MMO lar hep aynı
    Creb kes
    Şurayı bul
    Exp yap
    Raid yap vs vs

Bu oyunda KOTOR un devamı 3,4,5 gibi Class başına 200+ Gameplay (Story RPG) time var.TOR oynayan adam sadece MMORG oynuyorum demez.Tor inanılmaz bir proje kimsenin cesaret edip yapacağıda sanmam bir daha Bioware altından kaldabildi bitek.
    Oyunun grafikleri Hero Engine DX9 un modlanmış hali ortalamanın üstünde
    Sesler John Williams imzalı tartışmaya gerek yok
    Kısacası WoW fln hikaye türünün tek örneğidir Wow u Rift ile karşılaştırın TOR a rakip yok daha..

Kesinlikle katılıyorum.Hele o gameplay videolarındaki seslendirmeler beni benden aldı resmen.Lore'u mükemmel empoze etmişler oyuna.Yani videolardan görüldüğü kadarıyla öyle.Gelsede oynasak artık yaa.

• @Che-Guevar

Sen ışın kılıcına + basılmış item muamelesi yapmadın değil mi?Mesajından o anlaşılıyor ama ben o ihtimali göz önüne almak istemiyorum.

Şimdi gelelim şu combat muhabbetine.
    Arkadaşlar bugün en iğrenç combat sistemli oyun warhammerdır.Okadar iğrençki cabalın combo mevzusu ve yapılan kılıç hareketleri daha bir muhteşem.Bugünün en iyi,bakın en iyi diyorum,combat sistemi conanda var.Gidin bi wara bakın,birde conana.Aradaki player sayısını gözle rahatlıkla algılarsınız.Combat sistemi bir yere kadar götürüyor.Eğer firma düzgün bir alt yapı,düzgün bir içerik sunmazssa combat yalan oluyor,geçmiş olsun.Arkadaşın biri oyunun 3 ay oynanabileceğini söylemiş.pardon ama büyük harfle:STAR WARS diyoruz.Biow. düzgün bir şekilde oyunu piyasaya sunarsa,desteğide eksik etmezsse ne 3 aylar görür o oyun.
    Combat sistemine devam edelim:
    Şimdi videolardan anladığım kadarı ile konuşucam.Eğer kılıç kullanan sınıflar,kılıcı hareket halinde efektif olarak kullanabiliyorsa oyunun combat sistemine ne war,ne aion,nede wow yaklaşamaz.Conanı bu 3 lüde ayırmam gerek,lakin realistik combatı sunabilen tek oyundur kendiler.Hareket halinde efektiflikten kastımda,rakibe arkadan vurmanın daha fazla dps yapması,yada aynı şekilde arkadan yapılan saldırılarda blocklamanın azalması gibi unsurlar bunlar.Bunun dışında oyunda grafik çok iyi değil,ama kötüde değil.Ayrıntılı grafik var oyunda.
    Şimdikonuşmak için halen erken,çıktığı zaman görüceğiz oyunun vaziyetini.

• Beyler birşey soracağım.Irk olayı nasıl olacak?Mesela ben sith açtığımda illa insanmı açmak zorunda kalacağım?Darth maulun ırkını açma falan var mı?Birde mesela ben sith marauder açtım.İlla iki tane ışın kılıcı kullanmak zorundamı olacağım?Yoksa çift taraflı veya tek ışın kılıcı kullanma şansım da olacak mı?
  • Videolardan görüldüğü kadarıyla ırk çeşitliliği gayet geniş.Sadece human diye birşey yok.Ben şahsen human açmam.Birazdan ırklarla ilgili bir video koymaya çalışıcam şuan ufak bir işim varda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Beyler birşey soracağım.Irk olayı nasıl olacak?Mesela ben sith açtığımda illa insanmı açmak zorunda kalacağım?Darth maulun ırkını açma falan var mı?Birde mesela ben sith marauder açtım.İlla iki tane ışın kılıcı kullanmak zorundamı olacağım?Yoksa çift taraflı veya tek ışın kılıcı kullanma şansım da olacak mı?

Darth Maul Pureblood dır.Rebublic Empire ayrıldıktan sonra bir sürü ırk olucak google dan araştır.
    Sentinel ve Marauder Dual Guardian ve Juggernaut One Handed kullanıyor kısa ve öz
  • quote:

quote:

Beyler birşey soracağım.Irk olayı nasıl olacak?Mesela ben sith açtığımda illa insanmı açmak zorunda kalacağım?Darth maulun ırkını açma falan var mı?Birde mesela ben sith marauder açtım.İlla iki tane ışın kılıcı kullanmak zorundamı olacağım?Yoksa çift taraflı veya tek ışın kılıcı kullanma şansım da olacak mı?

Darth Maul Pureblood dır.Rebublic Empire ayrıldıktan sonra bir sürü ırk olucak google dan araştır.
    Sentinel ve Marauder Dual Guardian ve Juggernaut One Handed kullanıyor kısa ve öz

Hadi ya.Kötü olmuş kılıç işi bence.Peki juggernaut illa tank,marauder illa dps olayı var mı?Arkadaşla birlikte açacağız.Aynı olmak istemiyoruz ama juggernaut tanksa yalan olacak.

• quote:

quote:

quote:

Hadi ya.Kötü olmuş kılıç işi bence.Peki juggernaut illa tank,marauder illa dps olayı var mı?Arkadaşla birlikte açacağız.Aynı olmak istemiyoruz ama juggernaut tanksa yalan olacak.

Forumlarından okuduğum kadarıyla her ırk her sınıfı seçemiyecek ama ırk çeşitliliği var mantık çerçevesinde.(Wookie yok,droidde yok ne yazık ki...)

Juggernaut direk tank olarak geçiyor fakat dps yönüde hafife alınmasın diyor. Biriniz Marauder ötekiniz İnquisitordan Assasin olabilir

http://www.swtor.com/info/systems/advanced-classes

Buradan gelişmiş sınıf özelliklerine bakabilirsiniz.

Gerçi yazılanlardan ve oynanış videolarından çıkardığım kadarıyla tanklık ve healerlık çok yapışmış durmayacak classın üstüne.Juggernautun mesela 2 tane talent dalı var gibi Vengeance ve İmmortal
    İmmortal tam tanklık gözükürken Vengeance biraz daha dps-pvp ağırlıklı gibi duruyor.

Ahanda bu postun başında da biraz daha açıklıyor Sith warrior adv.classları

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=96502

Edit:Hatta kendi fikrim olarak Darth Vader direkt Vengeance Juggernaut. Force Choke tan tut Lightsaber throwa herşey var.Ayrıca tek kılıç kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 21 Haziran 2011; 9:53:11 >

• Wookie olmaması kötü olmuş ama droid olsaydı bence saçma olurdu.Sonuçta Star Wars Galaxies'de biz droidleri pvp veya pvede araç olarak kullanıyorduk ırk olarak yoktu ve doğrusuda buydu.Bence engineer sınıfıda Star Wars Galaxies'de de olduğu gibi daha çok droidler üzerine kurulu bir sınıf olucak.
  • Bence trooper veya imperial agentta seçilebilmeliydi wookie.Sırf sesleri için açılır yani.
  • Wookie baştan umudum yoktu zaten, üstünde silahtan başka bir şey yok :)
    Droid derken bu Kotor daki assassin olan HK serisi tarzında veya Episode 3 deki gelişmiş robot ırkında biri gibi olur diye bekliyordum ben çünkü başlarda böyle açıklamalar yaptılardı.
    Sonradan Cyborglere kaydı bu açıklamalar ki bence droidden daha mantıklı ama gene içimde ukte kalacak Droid bounty hunter oynayamamak.

Twi’lek açarız artık bountyi napak ...

Ekleme: bu arada sınıflar için neredeyse kesinleşen her şey burada

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=44704

Oyunda auto attack olmaması beni sevindiren bir şey :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 21 Haziran 2011; 13:45:17 >

• Auto attack olmaması ilginç.Sürekli skill atma şeklindemi olacak?O şekilde olursa aralarda biraz kesiklik olabilir sanki.
  • Hocam ben bir şey merak ettim yardımcı olur musunuz acaba.
    Öncelikle herkese merhaba.Bundan bi 3-4 sene önce benim kuzenin bilgisayarında star wars vardı ama hangi oyunuydu bilmiyorum ve online oynanıyordu.Acaba aranızda bilen var mı ? grafikler o zmn bile çok iyidi.Aredana ışın kılıçlarıyla felan savaşıyorduk xD özel combolarda vardı xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.kaanalper -- 21 Haziran 2011; 15:59:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaba95

Hocam ben bir şey merak ettim yardımcı olur musunuz acaba.
    Öncelikle herkese merhaba.Bundan bi 3-4 sene önce benim kuzenin bilgisayarında star wars vardı ama hangi oyunuydu bilmiyorum ve online oynanıyordu.Acaba aranızda bilen var mı ? grafikler o zmn bile çok iyidi.Aredana ışın kılıçlarıyla felan savaşıyorduk xD özel combolarda vardı xD

O Star Wars Galaxies oluyor.Sony Online çıkarttı zamanında.2 yıl boyunca hiç sıkılmadan oynadım o oyunu ve mükemmeldi.Oynadığım mmoların içinde en iyi crafta sahip oyundu.Kendine fabrika kuruyordun filan.İnanılmaz ayrıntılıydı.Oyundaki itemlerin hepsini oyuncular yapıyordu nerdeyse.Level sistemi yoktu.Class çeşitliliği inanılmaz fazlaydı.Yani şöyle anlatabilirim oyunda Image Designer diye bir class bile var.Yani türkçesi İmaj danışmanı diyebiliriz.Mükemmel bir oyun"du" taki Soe oyunun içine edene kadar...En başta oyuna level sistemi ve daha birçok saçma şey getirdi.Soe'nin en büyük failidir bu oyun.Ama parlak zamanalrında oyuncu sayısı gerçekten çok çok çok fazlaydı.Şimdilerde en son 50.000'di.Soe'nin Welcome Back çalışmasıyla en fazla 120.000 filan olmuştur.1-2 serverda oynayacak adam bulursun ama eskisi gibi değil hiçbir şekilde.Şu haliyle önermem asla.Git SwgEmu'da oyna.Tek private serverı.Bozulmamış haline göre düzenlenmişti.Orası offical serverdan çok daha kalablaık ve bütün paticik orda oynuyor.
    Konusuda burda ; Tıkla!

• forum adına swtor guild kuran yada kurma düşüncesi olan varmı? yada kurulu guilde oyuncu inv yapabilecek biri varmı? yoksa yabancı europe republic bir guilde üye olmayı planlıyorum. büyük ihtimal trooper olucam. nick her zamanki gibi 5 sessiz harf : skyTR
  • Son aldığım bilgiye göre 2 gün önce TOR Dell den 2 adet büyük çaplı server satın almış bu ayın sonunda "High Scale Beta" (bu adımdan sonra Open beta geliyor) ya geçilecekkmiş Test için Sign up olmayı unutmayın.
  • quote:

Son aldığım bilgiye göre 2 gün önce TOR Dell den 2 adet büyük çaplı server satın almış bu ayın sonunda "High Scale Beta" (bu adımdan sonra Open beta geliyor) ya geçilecekkmiş Test için Sign up olmayı unutmayın.

Hocam tahmini olarak oyun ne zaman çıkacak acaba?Eylülden sonraya sarkmasın artık.
  • quote:

quote:

Son aldığım bilgiye göre 2 gün önce TOR Dell den 2 adet büyük çaplı server satın almış bu ayın sonunda "High Scale Beta" (bu adımdan sonra Open beta geliyor) ya geçilecekkmiş Test için Sign up olmayı unutmayın.

Hocam tahmini olarak oyun ne zaman çıkacak acaba?Eylülden sonraya sarkmasın artık.

Sitede Second half of 2011 yazıyor yani Q3 demek forumda bu aralar şu mantık var

1)Haziran sonu 2 tane büyük server alındı
    2)Temmuz da High Scale Beta ya geçiş oluyor
    3)Ağustos ortalarında Release Day Announcement ve kısa bir süre sonra Open Beta (benim tahminim)
    4)Open Beta 30-35 gün sürüyor eylül Ortası-Sonu gibi Oyun bekleniyor en geç Ekim diyelim
    5)Razer ürünleri Kasımda çıkıcak ve Razer oyunla beraber çıkarmayı hedefliyoruz demişti son durum böyle..

• bu kadar geç çıkmasa keşke çok yaklaştığını hissediyordum...
    İnş. open beta oynayacaz artık,2 senedir üyeyiz alırlar umarım.
  • Eylül bittiğinde çıkmamış olursa bioware'i basarım valla.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.