Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: siberarmi

Hiç gaza gelmedim ki ben izlerken videoları.
    Hem de hiç...

Aynen. Gameplayler iyi duymuyor. İlk E3 videosunda yapılan combattaki delay rahatsız edici gözüküyor.
    Bilmiyorum ama duyurulduğu günden beri oyun bana hiç çekici gelmedi.
  • Arkadaşlar...
    O mesajı bir daha okuyun şöyle bir irdeleyin lütfen...
    Avatarım veya konuya daha önce attığım mesajlar size biraz ipucu olsun.
    Teşekkürler gene de samimiyet ve sıcaklık dolu paylaşımlarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 8 Haziran 2011; 18:37:08 >
  • Bende tekrarlıyorum, vasat bir combat sistemi var ve bu şekilde çıkarsa birçok oyununu oynadığım star wars benim için başlamadan bitmiş olur
  • Tatooine Developer Walkthrough

• Videodaki elemanın companion sağlam tipli :)
    Binek olayını unutmuşum ben speeder bike ımızla dağ tepe demeden dolaşırız artık!

Bu arada ana siteye gelişmiş sınıfların özelliklerinden eklediler bir kaç tane;

http://www.swtor.com/info/systems/advanced-classes

Bounty hunterda yanan düşmana benzin püskürtüp patlatma var gönül daha ne ister
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crebain

Star Wars: The Old Republic - Cinematic Trailer - Return

Harbiden filmden daha kaliteli dövüşler cıkıyor şu animasyon videolarından. Bu tarzda kaliteli filmler yapsalar süper olur.

• combat sistemi gayet güzel neresi beğenilmiyor anlamadım wow da bundan daha kötü hani vasat kötü denilen yanı ne söylerseniz belki bizim göremediğimiz noktalar vardır diyecem ama gülüyorum
  • Bu bebekleri gören yok sanırım Videoyu kesin izleyin!

http://www.razerzone.com/swtor
    http://www.razerzone.com/swtor/keyboard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 11 Haziran 2011; 14:19:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

Bu bebekleri gören yok sanırım Videoyu kesin izleyin!

http://www.razerzone.com/swtor
    http://www.razerzone.com/swtor/keyboard

Türkiyeye geldiği ilk gün setini alıcağım

• Bi çıkaydı
  • arkadaslar fazla bakamadım mesajlara ama aylık ücret olucakmı ? olucaksa ne kadar?
  • Açıkçası son zamanlarda izlediğim ingame videolar beni oyundan vazgeçirmeye başlamıştı en son videoda tuz biber oldu. İddia ediyorum, bu oyun SW gibi bir efsanenin lore'unu kullanmıyor olsaydı 2 hafta bile ayakta duramazdı. Trial çıkarsa belki denerim ancak oynayacağımı sanmıyorum böyle bir oyunu...
  • neden mesela nesi seni cezbetmedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

neden mesela nesi seni cezbetmedi?

Hocam sil şu avatarla imzayı lütfen.Dayanamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß@TÚ

Açıkçası son zamanlarda izlediğim ingame videolar beni oyundan vazgeçirmeye başlamıştı en son videoda tuz biber oldu. İddia ediyorum, bu oyun SW gibi bir efsanenin lore'unu kullanmıyor olsaydı 2 hafta bile ayakta duramazdı. Trial çıkarsa belki denerim ancak oynayacağımı sanmıyorum böyle bir oyunu...

Oldu.Biz seni sonra ararız...
  • quote:

Combattaki rahatsız edici delay, 2012 yılı ve Bioware'a göre bayat grafikler, "aksiyon oyunu" denildi fakat bas-bekle-damagedan ileri gidemeyen combat sistemi. Bioware'in bu oyun için Dragon Age gibi bir seriden fedakarlık yapması* ve ortaya çıkan oyunun da bu olması.

Gözünü fanlığın doldurmadığı çoğu kişi görebilir oyundaki eksiklikleri. Batu'nun da dediği gibi seri ve yapımcı şirketin ismi olmasa bu kadar konuşulmazdı bu oyun.

*Kendi açıklamaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 17 Haziran 2011; 22:42:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Combattaki rahatsız edici delay, 2012 yılı ve Bioware'a göre bayat grafikler, "aksiyon oyunu" denildi fakat bas-bekle-damagedan ileri gidemeyen combat sistemi. Bioware'in bu oyun için Dragon Age gibi bir seriden fedakarlık yapması* ve ortaya çıkan oyunun bu olması da.

Gözünü fanlığın doldurmadığı çoğu kişi görebilir oyundaki eksiklikleri. Batu'nun da dediği gibi seri ve yapımcı şirketin ismi olmasa bu kadar konuşulmazdı bu oyun.

*Kendi açıklamaları

Adam aioncu

• quote:

Hocam ben SW benim için çok önemli bir lore'dur çocukluğumdan beri onlarca defa izledim, okudum, oynadım... Yani SW'ye saygım sonsuz ancak bu oyun olmamış.

Öncelikle grafiklere değineyim, renk paleti olsun mekan, araç, item tasarımları olsun gerçekten harika ancak grafik motorunun yetersiz kaldığı aşikar. 2012 yılına merdiven dayamışken bu grafikler bu çapta bir oyun için bana göre yeterli değil. Ha şöylede bir şey var, oyunun dinamikleri lore'u vs vs süper olur grafikler çağ dışı olur oynanır ancak ne yazıkki onlarda olmamış.

Bana göre SW hızlı bir oyun olmalı, şuan piyasadaki metin2 bile daha hızlı ve aksiyonludur diye tahmin ediyorum. Tabiki bu izlenime sadece izlediğim videolardan kapıldım. Belki göremediğimiz birşeyler vardır, inşallah vardır. Bunun dışında oyuna yeni birşey katmamışlar. Ben bu oyunu dedikodu zamanlarından beri takip ediyorum ve o zamandan beri çok ciddi yenilikler bekliyordum MMO camiası için ancak görünen o ki klasik bir kore MMO'sundan lore dışında pekde farkı yok. SW gibi bir lore ancak bu kadar yeniliksiz oyun sistemiyle piyasaya sunulabilirdi herhalde. Herhangi bir MMO oyuncusuna bile sorsalar bu lore'un genişliğiyle ve SW dünyasının faydalarıyla inanılmaz yenilikçi fikirler, oyun dinamikleri önerebilirdi.

Buraya paragraflarca şey yazabilirim ancak SW'ye saygım bu kadarına müsade etti. BeliveMe ilede muhtemelen ortak şeyler bizi rahatsız etti onunda sözlerini benim fikirlerim gibi görebilirsiniz. Fanboy arkadaşlarda umarım benimle sidik yarıştırmaya kalkmaz, her türlü cevabı verebilecek derecede SW fanı bir insanım ve MMO camiasının içindeyim.

Kendi adıma sonuç; Oyunu alacağım oynayacağım ancak 1 aydan uzun süre tahammül edebileceğimi zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu -- 17 Haziran 2011; 22:53:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Combattaki rahatsız edici delay, 2012 yılı ve Bioware'a göre bayat grafikler, "aksiyon oyunu" denildi fakat bas-bekle-damagedan ileri gidemeyen combat sistemi. Bioware'in bu oyun için Dragon Age gibi bir seriden fedakarlık yapması* ve ortaya çıkan oyunun bu olması da.

*Kendi açıklamaları

Adam aioncu

Adam Defender Of The Rift ve Defeder Of The Aion titlelarına sahip saygı duyucaksın.Dağılın reyiz burda!
    Bu arada oyunun grafikleri gayet güzel durumda.Kötü combat sistemi diyorsunuz.Önce diğer mmolara bakmanızı öneriyorum.Gerçekten komikti.Kötü kombat sistemi hehe...Neyse ya bir saat yazı yazmıyıcam buraya.Ne olucak yine bir iki kelimeyle geçiştirip Swtor suck muhabbetlerine giricekler.Hiç kendimi yormama gerek yok.Oyun çıktıktan sonra neyin ne olduğu açık bir şekilde ortaya çıkıcak.Ve büyük bir kısım sus pus olup önceden dediklerini unutucaklar.Ha bu arada Samet bu yazdıklarını sadece Star Wars düşmanlığından yazdığını çoğu kişide biliyor.Piyu piyu çocuk işi bu Star Wars dağılın Defender geldi vuhu...

Jedi Consular Combat Tactics

Sith Inquisitor Combat Tactics

Trooper Combat Tactics

Smuggler Combat Tactics

Bounty Hunter Combat Tactics

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 17 Haziran 2011; 23:06:39 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.