Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ps2Bağımlısı

Grafiklere bakılırsa oynanacak bir oyun değil

Nick Mesaj uyumu
  • quote:

Sen yeni mi düştün genç?
  • quote:

sen öyle diyosan..
  • quote:

PUHAHAHA gece gece koptum ya
  • Davetiye atabilecek var mı acaba? (PM ile e-mailimi verebilirim)
  • trooper videosunda garip bir durum var. tabi ben olaya fps yönüyle baktım. heavy guner biri hiç bir zaman sniper birine uzak mesafedeyken saldırmaz. sonuç olarak kazanan her zaman mesafe avantajlı sniper dir. oysa yukardaki trooper videosunda bunun tam tersi bir durum var. ağır silah biliyorsunuz yakın mesafe çok fazla damage için elverişlidir. uzak mesafede etkili olmaz. normalde heavy gun lı biri hareketide yavaş olacağından snipere kolay av olması lazım. video da ise tam tersi sniper felan dinlemiyo adam biçiyor her şeyi. nese yinede güzel bir video.

bide guild felan dionuz, şifreli konuşuyonuz swtor şuan beta, test her ne ise oynanıyomu?

• bende başlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

trooper videosunda garip bir durum var. tabi ben olaya fps yönüyle baktım. heavy guner biri hiç bir zaman sniper birine uzak mesafedeyken saldırmaz. sonuç olarak kazanan her zaman mesafe avantajlı sniper dir. oysa yukardaki trooper videosunda bunun tam tersi bir durum var. ağır silah biliyorsunuz yakın mesafe çok fazla damage için elverişlidir. uzak mesafede etkili olmaz. normalde heavy gun lı biri hareketide yavaş olacağından snipere kolay av olması lazım. video da ise tam tersi sniper felan dinlemiyo adam biçiyor her şeyi. nese yinede güzel bir video.

bide guild felan dionuz, şifreli konuşuyonuz swtor şuan beta, test her ne ise oynanıyomu?

Oyun açılmadan önce guild sistemi aktif edildi. Yani guild kurabiliyor veya bir guilde katılabiliyorsun. Oyun açıldıktan sonra guildi aynı şekilde oyuna taşıyabileceksin.

Soruna gelirsek; oyunda aim diye bir stat var. (bkn.http://leakerz.net/wp/wp-content/uploads/PAXEastTrooperSheet.jpg )
    Trooper ile böyle bir silah taşıyıp, vurabilmek için aim de kasman gerekecek ! WoW oynadın mı bilmiyorum ama ondaki hit gibi.
    Tabi sistemin ayrıntılarını bilmiyorum, bir cap olacak mı ? neye göre olacak ? pve ile pvp sisteminde aim nasıl işleyecek ? Mesela videoda npc lere karşı savaşıyor, orada daha düşük aim mi istiyor...

Neyse şu E3 den çok ümitliyim. Merak edilen bir çok şeyi öğreneceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 6 Haziran 2011; 17:24:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Crebain

quote:

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

trooper videosunda garip bir durum var. tabi ben olaya fps yönüyle baktım. heavy guner biri hiç bir zaman sniper birine uzak mesafedeyken saldırmaz. sonuç olarak kazanan her zaman mesafe avantajlı sniper dir. oysa yukardaki trooper videosunda bunun tam tersi bir durum var. ağır silah biliyorsunuz yakın mesafe çok fazla damage için elverişlidir. uzak mesafede etkili olmaz. normalde heavy gun lı biri hareketide yavaş olacağından snipere kolay av olması lazım. video da ise tam tersi sniper felan dinlemiyo adam biçiyor her şeyi. nese yinede güzel bir video.

Oyun açılmadan önce guild sistemi aktif edildi. Yani guild kurabiliyor veya bir guilde katılabiliyorsun. Oyun açıldıktan sonra guildi aynı şekilde oyuna taşıyabileceksin.

Soruna gelirsek; oyunda aim diye bir stat var. (bkn.http://leakerz.net/wp/wp-content/uploads/PAXEastTrooperSheet.jpg )
    Trooper ile böyle bir silah taşıyıp, vurabilmek için aim de kasman gerekecek ! WoW oynadın mı bilmiyorum ama ondaki hit gibi.
    Tabi sistemin ayrıntılarını bilmiyorum, bir cap olacak mı ? neye göre olacak ? pve ile pvp sisteminde aim nasıl işleyecek ? Mesela videoda npc lere karşı savaşıyor, orada daha düşük aim mi istiyor...

Neyse şu E3 den çok ümitliyim. Merak edilen bir çok şeyi öğreneceğiz.

hmmmmmm o zaman tamam... wow u 5 sene orginal server (ahn'qiraj. dunemaul) oynamışlığım var. şuan private wow (Virginwow) oynuyorum böle stat olayını göz ardı ederek yorum yapmıştım nese oynayıp öğrenecez guild kurdunuzmu? eğer siz kurduysanız üye olabilirim... link pls.

• Valla bir gözünüz bu sayfada olsun. Benden söylemesi :)
    http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=6619963

Bu akşam avrupa saatiyle saat 21:00 den (Türkiye'ye göre 22:00) sonra canlı yayınlar başlayacak...
    http://live-event.ea.com/e3/press
    http://e3.gamespot.com/press-conference/ea-e3/
    http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/liveschedule_fullsize.html

Bugün StephenReid demiş ki;
    quote:

Hello all! Thought it was about time, on the eve of E3 (well, the press conference pre-E3 anyway) that we get this stickied.

Tomorrow, everything starts! The EA press conference happens from 12:30pm local Los Angeles time, which is 3:30pm Eastern Standard, 8:30pm UK time and 9:30pm for the rest of Europe. It'll last about an hour.

You can watch the press conference via live stream on EA.com here:

http://live-event.ea.com/e3/

If you live in the US and have Spike TV as a cable channel, you can watch it live there too.

As I confusingly explained earlier via Twitter, during the press conference you may see some stuff that will spoil you (in a kind of minor way) for other... stuff. Not in-game stuff, by the way. All I will say is, check back on The Old Republic site tomorrow. There will be... stuff.

Also, post-press conference, look out for an exclusive onhttp://store.origin.com/

Last but not least! We're going to have a great show... but don't assume you're about to learn every single thing you've ever wanted to know about The Old Republic in the next week. Some of your questions will be answered, some will not. Like I said before, just strap in and enjoy the ride.

I'll try my best to pop in to this thread and others during the show to talk and respond to questions, but bear with me (and others)... there are busy days ahead.

Before I forget, too - if you're in the LA area please come join us for some very informal drinks at the Figueroa Hotel on Wednesday from 8pm.

PS - Thank you to GameWiz for starting this thread, and please thank him for doing the work to keep this thread updated during E3!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 6 Haziran 2011; 18:42:22 >

• Star Wars: The Old Republic - Cinematic Trailer - Return
  • o cinematic trailer neydi ya....ağzım açık izledim resmen...buradan george lucas'a sesleniyorum asıl malzeme old republic'te
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crebain

Star Wars: The Old Republic - Cinematic Trailer - Return

euheu ulan bu sithler yok mu ne çok seviyolar ustalarını çizmeyi
  • çok gaza getirici bir video olmuş
  • Aynen HD sini en az 5 kere izledim o Jim Raynor zaten favori sırf karizma adam
  • Türkiye saatiyle 24:00 yapılan canlı gameplay

Gamespot sitesinin yaptığı röportaj ve gameplay

• Hiç gaza gelmedim ki ben izlerken videoları.
    Hem de hiç...

(Bu espri içermeye çalışan bir yazıdır.Yazar burada aslında çok fazla gaza geldiği, demirhanede Boba Fett miğferi dövdüğünü ve oyunu CE alıp ilk günden itibaren işi gücü bırakıp soluksuz oynayacağını anlatmak istemiştir. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 9 Haziran 2011; 9:19:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Hiç gaza gelmedim ki ben izlerken videoları.
    Hem de hiç...

adam kuul beyler

Edit: Adam kinayeci beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 9 Haziran 2011; 10:25:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Hiç gaza gelmedim ki ben izlerken videoları.
    Hem de hiç...

sen haşhaşine devam et
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.