Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

StarWars The Old Republic We have Not released any specific information to Any game distribution company yet; including "Game Stop". The production of the game Is complete. The only issues are textures, major glitches, pixel leaks and crashes. The latest date we hope to release by Is July 2011. If you want information please, post a comment on this page or contact either "Bioware" or "Lucas arts" directly; Thank-you.

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=275389&page=511

Hemen yorumları alıyoruz..

• Yaw bana da panik yaptırdın :) Delinin biri kuyuya bir taş atmış, kırk akıllı çıkartamamış.
    Adam facebooktan bir yerden okudum diyor, kaynak bile yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 14 Nisan 2011; 17:10:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crebain

Yaw bana da panik yaptırdın :) Delinin biri kuyuya bir taş atmış, kırk akıllı çıkartamamış.
    Adam facebooktan bir yerden okudum diyor, kaynak bile yok :)

Olsun hiç yoktan iyidir

• Ve bazı background başlıkları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 16 Nisan 2011; 12:13:41 >

• Bu konu/oyun 2.listeyi haketmiyor

• Güzel görünüyor.
  • Hala kesin bir tarih yok mu ?
  • Neden bütün sithler steroid kullanmış mı gibi kas yapmış o kaslar ne öyle yaw?
  • Cumhuriyet savaşçılarıda yemeye ekmek bulamışlar gibi.İncecik kollar,bacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

Hala kesin bir tarih yok mu ?

Stephen fansite summit bittikten sonra barda içerken TORwars dan bir kişi ile interview yapmış E3 te yada yakın zamanda geliyoruz ve söz veriyoruz Release Date için demiş..
  • Droid Bounty hunter göreve ve yok etmeye hazır.Savulun et parçaları suikast protokolleri işleme başladı.
    Beaware, Lucas arts ve EA dan hiç umudum kalmadı ama ne zaman bir haber okusam bu oyunla ilgili direkt gaza geliyorum.Ne sunarlarsa alacam galiba.
    Bu arada oyunun pvpsi cok yalan olacak gibi geliyor bana ama neyseki yaşlanınca PVE'ye yöneldik.(El göz koordinasyonu geçti artık bizden.)

Edit: Suikast yazmayı becerememişim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 2 Mayıs 2011; 15:59:49 >
  • Cuma güncellemesiyle gelen ss ler.. Codex sistemi..
    Maksat konu güncellensin :p

http://www.swtor.com/news/blog/20110506

• Codex görünce heyecanlandım,Warhammerdaki gibi 'gözüken trophy' sistemi eklerler umarım bir ara konusunu açmıştım resmi foruma destekte vermişlerdi ama
  • Karanlık tarafın gerçek gücü... Sith Inquisitor
    (Muhtemelen oyunda en çok göreceğimiz sınıf olacak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 13 Mayıs 2011; 8:58:42 >

• Katılıyorum Dengesizlik olmasındanda çok korkuyorum
    @bu arada oyunun çıkış tarifihini 1 July 31 Dec arası yapın
  • Her MMO oyunu gibi bunda da dengesizlik olacak o yüzden çok yüksek tutmayın pvp-pve konusunda denge olayını.
    Her MMO oyunu gibi bunda da mouse+klavye ikilisini kullanma özürlülerin NERF NERF OMG N00BZ!!!1!!!!1 gibi ağlamaları yüzünden dengesiz nerfler ve bufflar olacak.

Oyun hakkında beklentilerim şunlar.
    Adam gibi yazılmış quest dizisi ve ilerleyişi ve grup halinde yapılması gereken biraz zorlayıcı mekanlar.
    Rift gibi sorunsuz bugsız bir başlangıç.(Helal olsun adamlara 0 a yakın bugla açtılar oyunu)

Yaşın ilerlemesinden dolayı el göz koordinasyonu körelmiş biri olarak zaten Multiplayer pvp olaylarından soğumuştum,
    açıkçası SW:OR inde pvp videoları bana biraz durağan ve garip geldi.Oradan da fazla bir beklentim yok arada bir girer sağa sola 2-3 roket atarım (Alev makinası da tabi)

• Satın alıp,aylık ücret ödemeden oynayabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacroCosmos

Satın alıp,aylık ücret ödemeden oynayabiliyor muyuz?

Hayır ilk başta 59 65 dolar arası olucak büyük ihtimal satın alıp aylık 14.99 dolar yada 19.99 arası ücret ödemek gerekiyor (Collectors Edition da bekleniyor)
    Bunlar tahmin olmakla beraber olabilitesi %75 olan bir düşünce..
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

quote:

Hayır ilk başta 59 65 dolar arası olucak büyük ihtimal satın alıp aylık 14.99 dolar yada 19.99 arası ücret ödemek gerekiyor (Collectors Edition da bekleniyor)

İlk söyledikleriniz dogru, 60-70 dolar arası bir fiyat ve çok yuksek olasılıkla 15 dolar civarı da - daha yuksek olmaz - aylık ucret olacaktır.
    %75'i hangisi için dediniz bilmiyorum ama yukarıdaki tarz bir sistem olacagı zaten %100 .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crescent

quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

quote:

İlk söyledikleriniz dogru, 60-70 dolar arası bir fiyat ve çok yuksek olasılıkla 15 dolar civarı da - daha yuksek olmaz - aylık ucret olacaktır.
    %75'i hangisi için dediniz bilmiyorum ama yukarıdaki tarz bir sistem olacagı zaten %100 .

Daha resmi bir bilgi yok bütün forum bu düşüncede %25 le çıkıntılık yapmazlar ise yukardaki değerler mümkün..

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.