Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hani 1 nisanda açıklıyolardı release tarihini
  • 2 ay sonra geliyor arkadaşlar
  • Son rötüşleri yapıolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 3 Nisan 2011; 12:20:39 >
  • Son rötüşlar mı ? :)
    Daha crew skillerinden açıklanmamış 6 skill var... SI daha tam açıklanmadı. Hoş hangi class tam olarak açıklandı ki ! Guild sistemi 3 kademeli dediler. Daha 1. kademedeyiz...
    5 Nisan, Londra'daki testten sonra ciddi açıklamalar bekliyorum... En azından bir open beta veya oldukça geniş kitleli bir closed beta tarihi... Bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crebain

Son rötüşlar mı ? :)
    Daha crew skillerinden açıklanmamış 6 skill var... SI daha tam açıklanmadı. Hoş hangi class tam olarak açıklandı ki ! Guild sistemi 3 kademeli dediler. Daha 1. kademedeyiz...
    5 Nisan, Londra'daki testten sonra ciddi açıklamalar bekliyorum... En azından bir open beta veya oldukça geniş kitleli bir closed beta tarihi... Bakalım.

Dikkat ettiysen isteyen istediği ile oynuyacak demişler azcık bilgim varsa eminimki %90 ı bitti oyunun ben böyle son rötüş diyince atlıyan tipler olduğunu bildikleri için belli etmiolar 300 milyon dolar bütçesi var oyunun sence bitmemişmidir

• Sanırım seni yanlış anladım. Çünkü aynı şeyi düşünüyoruz. Hatta bence oyunun tamamı bitmiştir.
    Ama bir sıkıntı veya aşamadıkları bir şey var ki muallakta olan onlarca konu var... Millet çıkış tarihi bekliyor bu adamlar oyun hakkında halen tam bilgi vermiyorlar.
    Yani crew skillerinden 6 tanesi açıklanmaz mı ya... Bir firmanın çalmasından filan korkuyorsan çalacak olan oyun çıktıktan sonra da çalar o sistemi...
    Yukarıda da dediğim gibi classların durumu hepten karışık. BH oynamayı düşünüyorum ama healer specti olacak mı olmayacak mı bilmiyorum :) Bir yerde bakıyorsun birileri healer var gibi anket açmış, bir yeri okuyorsun healer lıkla alakalı hiç bir şey yok... Hoş healer olmak için BH almayacağım ama yine de oynamayı düşündüğüm sınıf hakkında tam bilgim yok... Sözde oyun Q2 2011 de çıkacak...

Valla ben mayıstan oyunu bekliyordum ama bu Nisan 5 de bir açıklama gelmezse Eylüle kadar yolu var diyeceğim, ümidimi de keseceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 4 Nisan 2011; 8:46:18 >

• Beyler 5 nisan yani bügün etkinlik vardı forumda göremedim siz biliyormusunuz ?
  • Oyunu duyurulduğu günden beri takip ediyorum fakat görüntü kalitesi ve pvp ler sırasında aksiyonları pek beğendiğim söylenemez aslında Bioware ve LucasArt tan daha güzel bir şey beklerdim heleki force unleashed 2 den sonra ama sonuçta online bir oyun görüntü kalitesini çok zorlamak istemezler belki ama izlediğim oyun içi görüntüler hiç iç açıcı değiller şimdilik bakalım ileride bizlere neler sunlarlar bilemem ama şu hali ile bu oyunu alıp oynayacağım şüpheli duruyor belki sadece starwars sevgimizden alıp bir bakarız belki güzel gelir ama pvp olayını biraz düzeltsinler :)
  • http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=292974

quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Beyler 5 nisan yani bügün etkinlik vardı forumda göremedim siz biliyormusunuz ?
  • Yav inşallah kılıç kullananlar hareket halindeyken o kılıcı kullanabiliyordur.Arkadaşın verdiği youtube videosundaki gibi o sana baksın sen ona bak,birbirine vur mantığı olursa geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

Yav inşallah kılıç kullananlar hareket halindeyken o kılıcı kullanabiliyordur.Arkadaşın verdiği youtube videosundaki gibi o sana baksın sen ona bak,birbirine vur mantığı olursa geçmiş olsun.

yok Flashpoint Taral V izle anlarsın kesinlikle öyle bir şey yok bende çok düşünmüştüm ama halletmişler çok akıcı ve rahat
  • Doğru düzgün bir bilgi güncellemesi geldi...

Advanced Classes Update
    http://www.swtor.com/news/blog/20110408
  • Nolmuş burda ya? Betaya üye olmuştum ben 1 sene önce hala cevap gelmedi. Yalan mı oldu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delling

Nolmuş burda ya? Betaya üye olmuştum ben 1 sene önce hala cevap gelmedi. Yalan mı oldu acaba?

Ona bakarsan ben 2 yıldan fazla süredir üyeyim ve bekliyorum. Betalar US ve Kanada'ya gitti sanırım. Çünkü şu anda avrupada aktif sunucuları yok.
  • Humans: Can play every class.
    Zabraks: Can Play every class.
    Miraluka: Jedi Knight, Jedi Consular
    Pureblood: Sith Warrior, Sith Inquisitor
    Chiss: Imperial Agent, Bounty Hunter
    Rattataki: Imperial Agent, Bounty Hunter, Sith Inquisitor
    Mirialan: Trooper, Smuggler, Jedi Knight, Jedi Consular
    Twi'lek: Sith Inquisitor, Jedi Knight, Jedi Consular, Smuggler
    Cyborg: Trooper, Smuggler, Imperial Agent, Sith Warrior, Bounty Hunter

Kesin değil !

Olursa cyborg bir Bounty hunter açarım !!! roger roger...
  • Uzun süredir çıkmasını bekliyorum 1 ay önce bir sith guild oluşumu içine girdim pve kısmı umarım doyurucu olur şuana kadar birçok oyunda pvp üzerinden oynadım ama artık pve yönelme zamanım geldi gibi bolca boss kesme ve setleri ile uğraşmak güzel olacaktır yaşasın kötülük.
  • Bir zamanlar Star Wars : Galaxies vardı (hala var tabiki) ama malesef arka arkaya gelen patchler ve WoW a özenme çabası içerisinde oyun harcandı b.k oldu gitti :/ Hatırlıyorum ben lisedeyken gece 2 ye saat kurup kalkar gizli gizli oynardım babam kızar diye =) Şimdi üniversitedeyim onlarca oyun oynadım ama Star Wars Galaxies gibi bir oyun keyfi hala tatmadım.. Pre-cu öncesinden bahsediyorum. Umarım bu oyun bizim bir nebze olsun StarWars açlığımızı giderir. =)
  • http://www.swtoritem.com adresindende güncel bilgileri takip edebilirsiniz, toplu ulaşımda oyun ile ilgili bilgilere daha rahat ulaşılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theradon

Bir zamanlar Star Wars : Galaxies vardı (hala var tabiki) ama malesef arka arkaya gelen patchler ve WoW a özenme çabası içerisinde oyun harcandı b.k oldu gitti :/ Hatırlıyorum ben lisedeyken gece 2 ye saat kurup kalkar gizli gizli oynardım babam kızar diye =) Şimdi üniversitedeyim onlarca oyun oynadım ama Star Wars Galaxies gibi bir oyun keyfi hala tatmadım.. Pre-cu öncesinden bahsediyorum. Umarım bu oyun bizim bir nebze olsun StarWars açlığımızı giderir. =)

Ben aynı hazı alıcağımıza inanıyorum sonuçta 5 yıldır üzerinde çalışıyorlar ve SWG den edindikleri tecrübeyi oyuna yansıtmışlardır..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.