Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bioware kolay kolay "Failcom"a balmaz merak etme :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanobot

uzay ortamını çok merak ediyom acaba map lar arası geçişlerde uzay mekiği kullana bilecezmi, yoksa sadece quest ler arasımı kullana bilecez.

Başka bir gezegene uzay aracımızla kendimiz gitmeliyiz, uzayda giderken dinamik savaşlar olmalı, istersek onlara katılıp kasmalıyız, yada yanlarından heyecanlı bir kaçışla istediğimiz gezegene gitmek için yolculuğa devam etmeliyiz. ama sanırım böyle olmuyacak. ışınlanma gibi olucak. önümüze hangi gezegene gitmek istiyorsak o secenek gelicek sonra ona tıklayacaz ve uzay gemimiz bir video eşliğinde 10 sn de diğer gezegene gidicek büyük ihtimal bide ben uzay araçlarımızın içinde dolaşma veye içten görüntü olmasını isterdim. uzay araçlarımız bizim aynı zamanda evimiz gibi birşey olmalı. içinde eşya saklaya bilmeliyiz veya bazı yerleri bozulduğunda parça satan npclerden aldığımız parçaları o sorunlu yere kendimiz monte etmeliyiz. uzay aracıda oyunda ap ayrı bir dünya olmalı yani. ama böyle olmayacak biliyorum. çok basit olucak. uzayda ışın atmaktan başka birşeye yaramıyacak. oysaki bize ait uzay aracındayken diğerlerine göre özel hissetmeliyiz, lvl atladıkca modifiye etmeliyiz, bakım yapmalıyız, yakıt falan olmalı, uzay aracımızın içinde dolaşıp değişik atraksiyonlar yapmalıyız ve içerden uzayı izlemeliyiz. Birde gemiyi modifiye ettikçe ekstra ateş etme yerleri açılmalı, oralarada ya parayla alıcağımız npc leri yerleştiricez yada arkadaşlarımızı oraya davet edicez, eğer arkadaşlarımızın gemisi yoksa onları gemimizde misafir edebilmeliyiz, onları uzaydaki maceralara sürüklemeliyiz kendi gemimizle. Yani gemimizi gerçekten hissetmeliyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 24 Mart 2011; 23:11:43 >

• Beta içerisinde misiniz de "biliyorum" dediniz ?
    Uzay gemilerinin içerisinde dolaşılabilecek. Craft skilleri filan mürettebat ile uzay gemisinin içerisinden yönetilecek. Silahlara upgrade vermek için masalar uzay gemisinin içerisinde olacak. Evet uzay gemisi evimiz gibi olacak. Bakınız crew skills videosuhttp://www.youtube.com/watch?v=go-7Yv8FJok ve uzay gemisinin içerisinde alınmış sshttp://leakerz.net/wp/wp-content/uploads/modf21.png

• quote:

Orijinalden alıntı: Crebain

Beta içerisinde misiniz de "biliyorum" dediniz ?
    Uzay gemilerinin içerisinde dolaşılabilecek. Craft skilleri filan mürettebat ile uzay gemisinin içerisinden yönetilecek. Silahlara upgrade vermek için masalar uzay gemisinin içerisinde olacak. Evet uzay gemisi evimiz gibi olacak. Bakınız crew skills videosuhttp://www.youtube.com/watch?v=go-7Yv8FJok ve uzay gemisinin içerisinde alınmış sshttp://leakerz.net/wp/wp-content/uploads/modf21.png

+1
    2012 ve Temmuz diyenlere;
    Dün gece 02.00 da Steve abimiz oyunu dediğimiz gibi SPRING 2011 de çıkarmayı ümit ediyoruz ve bunu planlıyoruz dedi March April May bu 96 gün var diyelim biz

• Ins ole olur bekle bekle bi hal olduk ciksin artik yaa ^^
  • Valla geç çıksın ama düzgün çıksın lütfen yeni bir WAR yada AoC vakası yaşamayalım.
    Aceleye getirilip bize betaları oynatılan oyunları gördük.
    Trion Worlds gibi yeni bir firma(gerçi bütün çalışnalar eski firmalardan) 0'a yakın bugla bir oyun çıkarabiliyorsa,
    aynısını hatta daha iyisini Bioware ve EA dan beklerim.

O yüzden umarım aceleye getirip diğer oyunların eline koz vermezler.
  • Sıcak sıcak Jedi Knight Armor Progression

• Son yayınlanan video mukemmel ya inşallah cabuk çıkar
  • sith içinde isterük armor prog.
  • Jedi Guardian nın Armorlarını biraz uzay kovboyu gibi gördüm Sentinel daha hoş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 25 Mart 2011; 21:28:56 >
  • İyide pvp koyarlarsa bu oyun çok tutar.
  • 1 nisanı bekleyin evet yeni olay lafımız bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

1 nisanı bekleyin evet yeni olay lafımız bu

1 nisanda ne var ?
  • Kesin çıkış tarihi Resmi olarak duyurulacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital2

Kesin çıkış tarihi Resmi olarak duyurulacak

Bildiğim kadarıyla bu sadece bir beklenti...
    Bir açıklama gelecekse bende bunu merakla bekliyorum.
  • Star Wars:The Old Republic'e ilk kez deneniyor
    Beklenen MMORPG görücüye çıkıyor

BioWare yaptığı bir duyuru ile önümüzdeki hafta İngiltere'de merakla beklenen MMORPG'si Star Wars: The Old Republic için deneme etkinliği gerçekleştireceğini açıkladı.

Londra, Trocadero'daki HMV mağazasında yapılacak olan etkinliğe katılım ücretsiz, ancak sadece BioWare forumlarının üyelerine gönderilen davetiyeler ile gerçekleştirilecek.

5 Nisan Salı günü akşam 7 ve 9'da iki farklı seans yapılacak ve katılanlar ister İmparatorluk ister Cumhuriyet tarafında oynayabilecekler.

Bu duruma göre SWTOR'u birkaç ay içerisinde görmemiz muhtemel.

http://www.merlininkazani.com/Star_WarsThe_Old_Republice_ilk_kez_deneniyor-haber-40426p1.html

• Sitede çökmüş kesin boNba şeyler bizi beklio bi an ümitlendim haydi bastır Bioware
  • quote:

perform scheduled maintenance

Çökme değil,bakım yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

quote:

perform scheduled maintenance

Çökme değil,bakım yapılıyor.

düzelmiş zaten

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.