Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

hay allahım skill tree ne kadar da çok rift inkine benziyor hayret

hay allahım riftin skill tree ne kadar da çok wow unkine benziyor hayret

ewet wow talent skillerinin ters çevrilmiş hali hatta orda bi göz gördüm ahanda revenge dedim

mmo sonuçta,yıllardan beri her çıkan mmo daha öncekilerden esintiler yaşıyor.adamlara wowa az bensetse wow clone var wow clone ov no falan filan farklı bişi yapsa wowa benzemiyor çöp(bu sayfada böyle yorum yapan insanlar vardı).onların da işi zor,ne kadar farklı birşey yapmak isteselerde bir yerinde mutlaka güncel mmo trendiyle benzerlikler taşıyan bir nokta oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoonna -- 30 Haziran 2011; 23:15:56 >

• Bir kaç ss daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizophrenia -- 1 Temmuz 2011; 1:48:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AbuzerGulmez

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

hay allahım skill tree ne kadar da çok rift inkine benziyor hayret

hay allahım riftin skill tree ne kadar da çok wow unkine benziyor hayret

ewet wow talent skillerinin ters çevrilmiş hali hatta orda bi göz gördüm ahanda revenge dedim

mmo sonuçta,yıllardan beri her çıkan mmo daha öncekilerden esintiler yaşıyor.adamlara wowa az bensetse wow clone var wow clone ov no falan filan farklı bişi yapsa wowa benzemiyor çöp(bu sayfada böyle yorum yapan insanlar vardı).onların da işi zor,ne kadar farklı birşey yapmak isteselerde bir yerinde mutlaka güncel mmo trendiyle benzerlikler taşıyan bir nokta oluyor.

yok abi işimiz sadece gırgır yanlız bu aşadan yukarı doğru skill verme işini ilk rift te gördüydüm o zamanda rift e wow taklidi demiştik.... öle çop felan demeyiz ,dersek zaten mmo sevgimiz bitmiş demektir. eleştiri tabiki olucak o allahın emri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Man!me

Bir kaç ss daha

SS lerin kaynağı nedir ?

• Benim merak ettiğim bir durum var o da şu.Biliyorsunuz ki GW2'de karakterimizin geçmişini düzenleyebiliyoruz ve bu sayede oyundaki rpg öğeleri artıyor ve hemen hemen her karakter birbirindne farklı birer kişiliğe sahip oluyor.Acaba bu oyunda görevleri yaparken verdiğimiz cevaplara göre böyle bir durum olucakmı.Atıyorumki adamın biri loreu biliyor,her cevabı dikkatle vermiş,kötü adam olmak için kasmış ama öbür adam kafadan sallamış şıkları,bu iki farklı char,end-game durumunda ne farkları olucak,light side,dark side vs vs puanı toplamaktan başka.

Umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir.

@che-guevara

gırgır yaptığınızı biliyorumdemek istediklerim size yönelik değildi,piyasda bu tarzda oyuncular çok olduğu için oyun yapımcılarının yaşadığı zorluklara değinmek istedim.çoğu zaman,mmo piyasasını domine eden bir oyun olduğu için diğer oyun yapımcıları çıkardıkları oyunlarında her zaman piyasada zirvede olan oyunla benzeme,benzeme vs vs gibi sorunlarla karşılaşıyorlar.sw evreninde bile yok jedi roguea benzedi efendim smugglerda stealth var ona rogue mu diyelim bh yi mage yerine koyalımmı vs vs diyen çok kişi var.

not:bomba bir twi'lek ya da zabrak hatun açasım var(class olarak bh açıcağım).sizler ırk ve class olarak ne düşünüyorsunuz.

• ben trooper oynayacam aylar öncesinden karar vermiştim...yabancı (çoğunluk kuzey europa ülkelerinden) bir guilddeyim. (republic-europe-pvp-english).
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR
    SS lerin kaynağı nedir ?

betacake.blogspot.com ve google

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizophrenia -- 1 Temmuz 2011; 12:03:25 >
  • millet beta keylerini alsın oynasın ss paylaşsın ohhh ne güzel dünya
  • SSler için teşekkürler.Cyborg olmayabilir deniliyordu ancak gördüğümüz kadarıyla varmış.Büyük ihtimalle ilerki zamanlarda çıkacak ek paketlerle ırk seçeneğini genişletirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbuzerGulmez

Benim merak ettiğim bir durum var o da şu.Biliyorsunuz ki GW2'de karakterimizin geçmişini düzenleyebiliyoruz ve bu sayede oyundaki rpg öğeleri artıyor ve hemen hemen her karakter birbirindne farklı birer kişiliğe sahip oluyor.Acaba bu oyunda görevleri yaparken verdiğimiz cevaplara göre böyle bir durum olucakmı.Atıyorumki adamın biri loreu biliyor,her cevabı dikkatle vermiş,kötü adam olmak için kasmış ama öbür adam kafadan sallamış şıkları,bu iki farklı char,end-game durumunda ne farkları olucak,light side,dark side vs vs puanı toplamaktan başka.

Umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir.

not:bomba bir twi'lek ya da zabrak hatun açasım var(class olarak bh açıcağım).sizler ırk ve class olarak ne düşünüyorsunuz.

EA nın bize söylediği kadarı biliyoruz şu an. O da light-dark side a yakınlığımız yeni skiller açılmasına ve bazı npclerin bize olan tavırlarına etki edecekmiş. Konuşmalarda genellikle o kişi ve yakınındaki olaylarla etkili olacakmış.
    End game'e o kadar bir etkisi olacağına düşünmüyorum ben Bioware in son zamanlarda çıkan oyunlarına bakarak. Yalancı çıkarırlar umarım.

Ben twi'lek bir BH açıcam kesin artık :)

Eklenti: Cyborg ırktan öte bir "background" tarzında olacak, ırklarda hala droid olmamasını kabullenemiyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 1 Temmuz 2011; 13:53:54 >

• Cyborg bir background değil, ırk olacak. Savaş gazisi vs. gibi backgroundlarla süslenmiş bir ırk !?

İlk duyduğumda droid tarzı diye düşünmüştüm ama videolardan göründüğü kadarıyla darth vader tarzı, yarı insan yarı robot bir ırk olacak. Ne getirdiğini bilmediğimden bana gereksiz gelen bu ayrıntı yerine bende senin gibi droid olmasını tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 1 Temmuz 2011; 14:18:33 >
  • Wooekie olmalıydı bence.Wowun taureni gibi olurdu.
  • Bari Wookie companion versinler. Bakmadım gerçi varmı yok mu diye.
    Bu arada cyborg diye bir ırk varsa bile daha görünmedi hiç bir yerde,

http://www.wikiswtor.com/Species

ve Bioware in şöyle bir açıklaması var;

Possible cybernetics in game:: When talking about implants vs Cybernetics in game Daniel said: 'They are not the same as the visible cybernetics you're occasionally seeing on player characters. Being a cyborg is different and a very specific choice - Bioware

Bu cümleden parçaları sonradan ekletiyoruz gibi bir izlenim çıkardım. (Tesisat yaptırırım benim BH nin omuzlara )

• wookie companion vardı sanki yoksa kotorlamı karıştırıyorum
  • Betadaki karakter oluşturma ekranında cyborg seçeneği mevcut ve açıklaması da aynen şu" Humans enhanced by cybernetic implants- some to compensate for injuries, other to enhance their combat abilities"

Ayrıca yine sızan mesleklerde Cybertech diye bir meslek var ki belki kendine parçalar yapabilirsin ? Mesela +2 göz filan :p

Cybertech
    Added grenade and droid armor craftable items.
    Tech wrists and boots are now craftable.
  • Oynamadık yerini bırakmam karakterin öyle olursa +2 göz iyiymiş
  • @crebain

bh akar,

swgde bh questleri yaparak epey para kazanılabiliyordu acaba swtorda durum ne olucak.hedefimizi izini gezegenler arasında sürdükten sonra öldürüp paraları kapmak süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoonna -- 2 Temmuz 2011; 8:47:24 >
  • BH muhtemelen para kazanacak ama bir açıklama da (resmi site bh classı outfitting sekmesinin en altında) "gerekirse bir gemi parasını bir silaha verebilir" diyor ! Yani malzeme işine de bir o kadar para harcanacak.

Biz ölmeden kalmadan oyun çıkarsa powertech oynayacağım. Ama ne yalan söyleyeyim videolardaki trooperın armor setleri bh ninken daha çok hoşuma gitti. Umarım bunlar dışında bir daha farklı setler de olacaktır.
  • bh nin suitleri fallouttaki power armorlara benzettim

jedi sith classları yanında smuggler bounty de çok açılan classlardan olacaktır galiba imperial agent en düşük olanı olacak.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.