Şimdi Ara

Star Wars : The Old Republic yeni Guild'de toplandık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arktık oyun başladı, 2 Beta, 1 Early Access derken, Aralık ayının 20 de soluk almaya başladı oyunumuz aktif olarak, bizlerde daha oyunun kurulumu devam ederken Guild imizi kurduk, ancak guild imizin kurulduğu server problemli çıkınca bazı arkadaşlar o server da oynamak istemeyip ayrıldılar ( Haklı olarak Tabii ), bazı arkadaşlarda başka server larda özellikle PvP server larında yeni guild ler kurdular, bizde en iyi server lardan birinde bir guild kurduk ancak bizim kurduğumuz guild PvE server ındaydı, bu oyunda Flashpoint, Hotbal, pvp her şey mümkün olduğu için pvp serverlarından tek farkı siz isterseniz istediğiniz kadar pvp yapabiliyor oluşunuz, pvp serverlarında böyle bir lüksünüz yok malesef, ben şu anda kasıcam pvp yapmak istemiyorum desenizde nafile, illaki birileri gelip sizi ganklayabilir (rahatsız edebilir yada saldırabilir), bize göre pvp server ının bir espirisi kalmadı hali ile, ancak yinede rahatsız edilmek beni rahatsız etmez diyenlerin tercih edebileceği bir server biçimi.

Bizim guild imiz oldukça olgun ve yaşça ileri, 30+ gibi oyuncuların çoğunlukta olduğu, yaşça daha küçük olan arkadaşlarımızın da en az 30+ arkadaşlarımız kadar olgun olduğu, seviyeli bir guild oldu.
    PvE server ismimiz European Server - Eye of Ashlanae
    Guild ismimiz UTINI
    Galactic Republic ( Cumhuriyet Tarafı - Light Side )
    web sitemizin adresi utini-guild.com

Sitelerimiz yeni yapılıyor, biraz eksikleri var ama hızla ilerliyoruz.

Oynamak isteyen, oyunu öğrenmek isteyen herkese kapımız açık, hepinizi bekliyoruz.
    Eğer gelirseniz irtibat için : Serseri - Cimcime - Demir - Dolunay - Wantra - Quwantra nickleri ile irtibata geçerek görüşebilirsiniz.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quwantra -- 9 Ocak 2012; 12:32:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.