Şimdi Ara

Starbucks (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Starbucks Coffee tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de bayilik sistemiyle çalışmamaktadır.

Arkadaşlar verdiğiniz paranın %95'i yurtdışına gidiyor. Lütfen para kazandırmayın bu adamlara. Size kahve verdikleri karton bardağın altına bakın, ingiltereden geliyor o kötü bardak bile.

quote:

Mağaza İçi Malzemeler: Mağazamızda bulunan koltuk ve masa gibi benzeri eşyalarımız Starbucks Coffee mağazalarımıza özel tasarlanmış ve her bir mağazamız için bağlı bulunduğumuz yurtdışı merkezimizden belli adetlerde sipariş edilerek kullanılan materyallerdir. Bu eşyalar, misafirlemizin ve çalışanlarımızın güvenliği ön planda tutularak tasarlanmaktadır.

Verdiğiniz paranın nerdeyse tamamı yurtdışına gidiyor. Lütfen yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Starbucks Coffee tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de bayilik sistemiyle çalışmamaktadır.

Arkadaşlar verdiğiniz paranın %95'i yurtdışına gidiyor. Lütfen para kazandırmayın bu adamlara. Size kahve verdikleri karton bardağın altına bakın, ingiltereden geliyor o kötü bardak bile.

quote:

Mağaza İçi Malzemeler: Mağazamızda bulunan koltuk ve masa gibi benzeri eşyalarımız Starbucks Coffee mağazalarımıza özel tasarlanmış ve her bir mağazamız için bağlı bulunduğumuz yurtdışı merkezimizden belli adetlerde sipariş edilerek kullanılan materyallerdir. Bu eşyalar, misafirlemizin ve çalışanlarımızın güvenliği ön planda tutularak tasarlanmaktadır.

Bu yorumu bekliyordum.

Hocam sen şimdi eve hiç kola,ice-tea almıyor musun ? Hiç adidas,nike,puma ayakkabı giymiyor musun ? Giyim alış verişini LCW,Lacoste gibi yerlerden yapmıyor musun ?

Sende bunu yapma

Bu yerlerin malları kadar iyi yapan bi Türk firması varsa söyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Kayacı

quote:

Orijinalden alıntı: reos

ben çok fena kahve ve kafain hastasıyımdır. bir çok farklı kahve içtim ama starbucks ın kahvelerinin çoğunu sevmiyorum. lavazzayı tercih ediyorum kahve olarak daha çok. ama starbucksın kekleri ve diğer tatlıları çok leziz

Tabi ki onlar nefis.

Hocam bu dediğiniz yer tam olarak nerede?

lavazza büyük bir marka aslında. bir çok cafe ve özel rest.'e kahve sağlıyor. bazı merkezlerde de kendi cafesini açıyor. alanydayım ben. burada bir kaç cafede var. kendi cafeleride var. alanyadaysan tarif edebilirim

• Starbucks çok pahalı bir yer açıkçası, hot chocolate güzel sadece mutlaka deneyin diğer ürünleri bana pahalı geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

İsimleri kasaya söylerken zorlanmıştım bir kez bir dahada o eziklikle gitmedim..

Kolay yolu var mı

• Arkadaşlar dün bir arkadaşımla da gittik.Yurt dışı falan tamam iyi de.Bu işi bu kalitede yapan bir Türk firması var ise lütfen söyleyin sürekli orada takılırım.Yemin ediyorum bunu yaparım.Ancak bunun yanında Burger King gibi yerlerden de yememek lazım(yiğenlerime engel olamasam da kendim asla yemem orada mesela),adidas gibi markalar giyinmemek lazım,kola içmemek lazım,nescafe alıp içmemek lazım...

Bu liste uzar gider böyle.

Türk firmaları işlerini adam gibi yaptığı zaman zaten karşılığını alırlar.Bu gibi mekanlara kimse "Aha işte yurt dışına param gidecek hemen oradan bir şeyler almalıyım" mantığı ile gitmiyor çünkü.
  • Lavazza yeni yeni Türkiyede mağaza işine girdi. Kaliteli kahve yapıyorlar vallahi

İstanbul bahçeşehirde mağazaları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechaniker -- 16 Eylül 2010; 11:19:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cembaba1992

Lavazza yeni yeni Türkiyede mağaza işine girdi. Kaliteli kahve yapıyorlar vallahi

İstanbul bahçeşehirde mağazaları var.

Ankara'da nerelerde var peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Kayacı

Arkadaşlar dün bir arkadaşımla da gittik.Yurt dışı falan tamam iyi de.Bu işi bu kalitede yapan bir Türk firması var ise lütfen söyleyin sürekli orada takılırım.Yemin ediyorum bunu yaparım.Ancak bunun yanında Burger King gibi yerlerden de yememek lazım(yiğenlerime engel olamasam da kendim asla yemem orada mesela),adidas gibi markalar giyinmemek lazım,kola içmemek lazım,nescafe alıp içmemek lazım...

Bu liste uzar gider böyle.

Türk firmaları işlerini adam gibi yaptığı zaman zaten karşılığını alırlar.Bu gibi mekanlara kimse "Aha işte yurt dışına param gidecek hemen oradan bir şeyler almalıyım" mantığı ile gitmiyor çünkü.

mado sanırım türk. ama emin değilim

• Bende gidiyorum bizim hanimla yazin frapacinomuzu aliyoruz kisin mocha , kapicuno filan aliyoruz. Inanin pahali sayilmaz cunku atiyorum kadikoydeki liselilerin takildigi kiytirik kafelerdede bi kahve 5 tl olabiliyor. Mekan guzel , kahve guzel , insanlar guzel on numara diyorum tagammi
  • KAHVE DÜNYASI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

quote:

Starbucks Coffee tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de bayilik sistemiyle çalışmamaktadır.

quote:

Bu yorumu bekliyordum.

Hocam sen şimdi eve hiç kola,ice-tea almıyor musun ? Hiç adidas,nike,puma ayakkabı giymiyor musun ? Giyim alış verişini LCW,Lacoste gibi yerlerden yapmıyor musun ?

Sende bunu yapma

Güzel kardeşim

Lacoste Çorlu'da üretiliyor.

http://www.paradergi.com.tr/hab115,112@300.html

Mc Donald's Ürünlerinin %98'ini Türkiye'den temin eder

McDonald's Türkiye'de faaliyet gösterdiği 24 yıldır, satınalma hacminin %98'inden fazlasını Türkiye'den temin etmektedir. Örneğin; McDonald's restoranlarında tüketilen etlerin tamamı Pınar Et'ten, süt ürünleri Danone'dan sağlanır.

http://www.mcdonalds.com.tr/McDonaldsTurkiye.asp

LCW zaten Türk markası

LC Waikiki mağazalarının yönetiminden sorumlu Tema Mağazacılık A.Ş.'nin %100 hissesini elinde bulunduran Tema Holding A.Ş.'nin ortakları Dizdar, Küçük, Kısacık ve Amouyal aileleridir.

http://www.lcwaikiki.com/OrtaklikYapisi.aspx

Ice Tea de Türkiye'de üretiliyor.

Türkiye'deki çay kültürünün gelişmesine katkı sağlamak isteyen Unilever, Lipton'u Türk tüketicisiyle 1986 yılında tanıştırdı. Çay üretiminin özel sektöre açılmasından sonra Rize'nin Pazar ilçesinde kurulan fabrikada Lipton markasıyla üretime geçen Unilever, 1994'te Artvin'in Arhavi ilçesinde ikinci fabrikasını hizmete açtı. Lipton, 2004 yılının Mayıs ayında Rize'nin Fındıklı ilçesinde açılan Dosan Fındıklı Fabrikası'yla tüketicilerine bir hizmet daha sunmaya başladı ve %100 yerli harman olan Lipton Doğu Karadeniz Çayı'nı piyasaya sundu. Doğu Karadeniz Çayı, kalitesi ve eşsiz lezzetiyle Türk çayseverler tarafından da çok kısa zamanda benimsenerek sofraların ve keyifli sohbetlerin vazgeçilmez lezzeti haline gelmiştir. 1989'da İlk Lipton Bardak poşet, 1990'da İlk Lipton Demlik poşet üretilmiştir.

http://www.gidasanayii.com/modules.php?name=News&file=article&sid=5440

Coca Cola'nın %80'i Türk Firması

Coca-Cola İçecek A.Ş. ortaklık yapısı:
    Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayi A.Ş. (İştirakleri ile beraber) %50,3
    The Coca-Cola Export Corporation %20,1
    Özgörkey Holding A.Ş. %5,0
    Halka açık kısım %24,6

http://www.cocacolaturkiye.com/turkiyede_yapilanma.aspx

Bu cevabı da bekliyor muydun? Biraz bilinçli olun. Bir şey söylemeden önce araştırın. Bilip de konuşun.

Tekrar söylüyorum yazık günah, gitmeyin Starbucks'a

• lol sadece Ford Transit Türkiye'de üretiliyor diyerek diğer ford ürünlerini kullanmayın dersin sen şimdi.Mcd'nin mallarını Türkiye'den alması bir şeyi değiştirmez.Para kime giriyor ? Senin deyişinle yabancılara giriyor

Bu arada hep gidip bir expresso içmek istemişimdir ama fırsat olmadı :<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 16 Eylül 2010; 17:13:09 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

quote:

quote:

Bu yorumu bekliyordum.

Sende bunu yapma

Güzel kardeşim

Lacoste Çorlu'da üretiliyor.

http://www.paradergi.com.tr/hab115,112@300.html

Mc Donald's Ürünlerinin %98'ini Türkiye'den temin eder

McDonald's Türkiye'de faaliyet gösterdiği 24 yıldır, satınalma hacminin %98'inden fazlasını Türkiye'den temin etmektedir. Örneğin; McDonald's restoranlarında tüketilen etlerin tamamı Pınar Et'ten, süt ürünleri Danone'dan sağlanır.

http://www.mcdonalds.com.tr/McDonaldsTurkiye.asp

LCW zaten Türk markası

LC Waikiki mağazalarının yönetiminden sorumlu Tema Mağazacılık A.Ş.'nin %100 hissesini elinde bulunduran Tema Holding A.Ş.'nin ortakları Dizdar, Küçük, Kısacık ve Amouyal aileleridir.

http://www.lcwaikiki.com/OrtaklikYapisi.aspx

Ice Tea de Türkiye'de üretiliyor.

Türkiye'deki çay kültürünün gelişmesine katkı sağlamak isteyen Unilever, Lipton'u Türk tüketicisiyle 1986 yılında tanıştırdı. Çay üretiminin özel sektöre açılmasından sonra Rize'nin Pazar ilçesinde kurulan fabrikada Lipton markasıyla üretime geçen Unilever, 1994'te Artvin'in Arhavi ilçesinde ikinci fabrikasını hizmete açtı. Lipton, 2004 yılının Mayıs ayında Rize'nin Fındıklı ilçesinde açılan Dosan Fındıklı Fabrikası'yla tüketicilerine bir hizmet daha sunmaya başladı ve %100 yerli harman olan Lipton Doğu Karadeniz Çayı'nı piyasaya sundu. Doğu Karadeniz Çayı, kalitesi ve eşsiz lezzetiyle Türk çayseverler tarafından da çok kısa zamanda benimsenerek sofraların ve keyifli sohbetlerin vazgeçilmez lezzeti haline gelmiştir. 1989'da İlk Lipton Bardak poşet, 1990'da İlk Lipton Demlik poşet üretilmiştir.

http://www.gidasanayii.com/modules.php?name=News&file=article&sid=5440

Coca Cola'nın %80'i Türk Firması

Coca-Cola İçecek A.Ş. ortaklık yapısı:
    Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayi A.Ş. (İştirakleri ile beraber) %50,3
    The Coca-Cola Export Corporation %20,1
    Özgörkey Holding A.Ş. %5,0
    Halka açık kısım %24,6

http://www.cocacolaturkiye.com/turkiyede_yapilanma.aspx

Bu cevabı da bekliyor muydun? Biraz bilinçli olun. Bir şey söylemeden önce araştırın. Bilip de konuşun.

Tekrar söylüyorum yazık günah, gitmeyin Starbucks'a

Öncelikle Türkiye'de üretilmesi yurt dışına hiç para gitmiyor anlamına gelmez.

Lacoste -> Fransız Şirketi.Şansına bugün Erkin Özdemir Belizer Holding'in yöneticisi Locoste'un %60'ını almış.

Mc Donalds -> ABD Şirketi. Süt ve et ürünlerini dışardan getirtecek halleri yok. Yine satışların büyük bir kısmı dışarıya gidiyor.

LCW -> Bir Fransız firmasından alınma şirket.İsmi değiştirilip LCW haline getittirilmiş.

Ice tea -> Unilever, 1930 yılında Hollandalı margarin üreticisi Margarine Unie ile İngiliz sabun üreticisi Lever Brothers'ın birleşmesiyle oluştu. Türkiye'deki ilk yatırımını 1952 yılında gerçekleştirdi.

Cola'ya lafım yok.

Bazı şeyleri iyi oku.Türkiye'de firması olduğu için hiç yurt dışına para akışı olmadığını göstermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

İsimleri kasaya söylerken zorlanmıştım bir kez bir dahada o eziklikle gitmedim..

Kolay yolu var mı

Çok tiksinirim bu adamdan hiç sevmem ama ilk defa güldürdü

Ekleme : İtachi.Uchiha : < niye yaptın bunu.Cahilce konuşmamda anlatmak istediğim belki de anlatamadığım şeyleri yazmışsın.Sende mi cahil oluyorsun şimdi lütfen benim seviyeme düşme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 16 Eylül 2010; 17:24:38 >

• yok abi yanlışın var lakos benim babamın markası, wikipediyi aç bak, kopi paste yap
  • @Itachi.Uchiha yurtdışına para gitmediğini söylemedim. Mc Donalds gibi firmalar bayilik sistemiyle çalışır. Paran varsa gidip sen de açabilirsin. Sadece açarken para veriyorsun. Daha sonra kazandığın sana kalıyor.

Bir markanın Türkiye'de üretime geçmesiyle ülkemizin ekonomisine ne kadar katkı sağladığını tahmin edemezsin. Binlerce kişiye istihdam yaratır.

Starbucks'ta durum böyle değil. Kahveler, karton bardaklar, peçeteler her şey yurtdışından geliyor. Bayilik sistemiyle de çalışmıyor. Türkiye'deki tüm Starbucks'lar aynı kişinin. Verdiğiniz paranın nerdeyse tamamı yurtdışına gidiyor.
  • quote:

@Itachi.Uchiha yurtdışına para gitmediğini söylemedim. Mc Donalds gibi firmalar bayilik sistemiyle çalışır. Paran varsa gidip sen de açabilirsin. Sadece açarken para veriyorsun. Daha sonra kazandığın sana kalıyor.

Bir markanın Türkiye'de üretime geçmesiyle ülkemizin ekonomisine ne kadar katkı sağladığını tahmin edemezsin. Binlerce kişiye istihdam yaratır.

Starbucks'ta durum böyle değil. Kahveler, karton bardaklar, peçeteler her şey yurtdışından geliyor. Bayilik sistemiyle de çalışmıyor. Türkiye'deki tüm Starbucks'lar aynı kişinin. Verdiğiniz paranın nerdeyse tamamı yurtdışına gidiyor.

Tamam bu konuda sana hak veriyorum ama yurt dışına bir yerden yine para gidiyor.Onu demeye çalışıyorum.Türkiye'de bu kadar iyi KAHVE yapan bir yer varsa söyle.

@Ucan Spagetti Canavarı :

• Beyler tüm dünyada kendi acar ama sadece orta Doğu'da galiba Türkiye'de buna dahil shaya gruba ait. Kuveyt'li bı holding ekside yazıyor. Başka bı sitede görüp (şimdi hatırlamıyorum) ekside araştırmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.