Şimdi Ara

Starbucks (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ancak evet,normalde yaşadığım kent Ankara'dır.
  • Kızılaydaki starbuck full olmuyor oraya gidiyorum
    w.mocha çikolatalı müthiş 11 lira ama güzel bende pahalı diyordumda şöyle bir şeyde var dandik nescafe ye kafelerde 3.5 lira alıyorlar
    starbucks ona 11 almış orta boy değer ...
  • gloria jean's coffees, hem mekan olarak hemde kahve lezzeti olarak bence daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

gloria jean's coffees, hem mekan olarak hemde kahve lezzeti olarak bence daha iyi

Yarın kesinlikle deneyeceğim.
  • quote:

gloria jean's coffees, hem mekan olarak hemde kahve lezzeti olarak bence daha iyi

Nerede burası, baskın yapıyım yarın
  • white chocolate mocha'yı mutlaka dene

@Katıksız Manyak!

http://www.gloriajeans.com.tr/Places.aspx

şubelere burdan bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 15 Eylül 2010; 0:28:42 >
  • İsimleri kasaya söylerken zorlanmıştım bir kez bir dahada o eziklikle gitmedim..

Kolay yolu var mı
  • @Özgür Can
    sağol hocam.
  • Hiç bişey almadan mı oturuyosun ?
    Aman hocam kimse bişey demese de her yerin bi adabı vardır, sırf koltuk rahat sessiz beleş diye öyle oturulur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

İsimleri kasaya söylerken zorlanmıştım bir kez bir dahada o eziklikle gitmedim..

Kolay yolu var mı

Söylemesi kolay şeyler içmek
  • Normal yerlerde sutlu nescafeye ztn 4 5 lira alıyorlar.bence starbucks f/p olarak gayet iyi.dikkat f/p diyorum.
  • Bir kere meyve suyuna 4 lira verdim yüreğime indi. Onun yerine içeceğim şeyi evde aynı paraya 4-5 kat daha fazla yaparım. İstediğim kadar da otururum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

quote:

Nerede burası, baskın yapıyım yarın

ankarada tunalı dnr ın hemen altında, benettonun yanı.
  • caffe latte nasıl okunuyodu ya ben acaba bunca zamandır kıroluk mu yapıyorum sesli sözlük benim dediğim gibi demiyor???
  • Yakın arkadaşımla fırsat buldukça gittiğimiz, sessiz sakin bir mekan. Ben de çok severim. Özellikle kimi Starbucks'ların mekanı güzel oluyor. Alışveriş merkezinin içinde olup da etraftan izole edilmişse çok güzel; ama tam tersi bir durumda resmen alışveriş merkezinin uğultusu dinleniyor. Onun için dışardaki mekanları öneririm. Ortaköy ve Taksim'dekiler bu yönden gayet iyiler.
  • Starbucks gerçekten çok güzel yer,bizim burdaki yoğun da olmuyordu,gidip ders çalışıyoduk arkadaşlarla,en çok ta frappucinosunu seviyorum,ama pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedidirokedi
    caffe latte nasıl okunuyodu ya ben acaba bunca zamandır kıroluk mu yapıyorum sesli sözlük benim dediğim gibi demiyor???

Kafe latte diye okuyorum ben:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: kedidirokedi
    caffe latte nasıl okunuyodu ya ben acaba bunca zamandır kıroluk mu yapıyorum sesli sözlük benim dediğim gibi demiyor???

Kafe latte diye okuyorum ben:))

bende öyle ama,sesli sözlük kofi leyt diye okuyo
  • quote:

emin misin? ingilzice okutmadın inş. çünkü latte italyanca yada fransızca süt anlamına geliyor yanlış hatırlamıyorsam

bencede fiyatlar pahalı ama en güzel kahveleri orda içiyorum açıkçası. ne GJ ne kahve dünyası beni paklamıyor. kahve dünyasına gidersem 3ü1 arada içiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

quote:

emin misin? ingilzice okutmadın inş. çünkü latte italyanca yada fransızca süt anlamına geliyor yanlış hatırlamıyorsam

bencede fiyatlar pahalı ama en güzel kahveleri orda içiyorum açıkçası. ne GJ ne kahve dünyası beni paklamıyor. kahve dünyasına gidersem 3ü1 arada içiyorum

evet italyanca oldugunu biliyorum,ingilizce okuttum çünkü kasiyerin ya da çevre insanların italyanca bilmedigini ve bana kıroya bak nasıl okuyo kafi leyti diyeceklerinden çekindim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.