Şimdi Ara

Starbucks 15 yıldız kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
5
Favori
18.903
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yav hocam sen sevmezsinde sevenleri var. Sen sevmiyon diye şimdi bundan sonra starbucks fırsatı paylaşmazlarsa ne olcak sevenlere?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Kahveleri çok kötü nescafe bile daha iyi
    Mesela ne içiyorsun da kötü?

Dandik granül kahve ile taze çekirdek kahve bir tutulamaz. Asla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 18 Nisan 2018; 22:24:31 >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    20 kişilik tc kimlik numaranız varsa alırsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Geçen gün mocha aldım oda sıcaklığında tadi icilemiyecek kadar kötü bir kahveydi nescafe en azından içiliyor ve sıcak birfe nescafe 50 kuruş Starbucks mocha 10 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradakiler her boka bir bahane bulur insan gibi arkadaşım biz begenmiyoruz ama konu için teşekkürler seven arkadaşlar için güzel fırsat diye yazabilir ve güzel fırsat arkadaşım inşallah gidersem alırım

• TrettiofemHalf kullanıcısına yanıt
    Ben ne konu sahibine birşey dedim ne de konu açmayın dedim dediğim şey sturbacks kahvesi özellikle fiyatına göre kötü bu da bir gerçek fırsat var diye kötü birşeye iyi mi diyelim ki bence fırsat bile yik bu durumda bile pahalı

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Hocam starbucksta begenmezsen kahveyi sicakligi olsun tadi olsun,rica edersen yenisini yaparlar hemen.

Ben de sevmem pek starbucksi ama disardaki firmalar olarak karsisinda adam akilli firma yok.Kahve dunyasi mesela rezalet.

• 20 tc için buyrun tc üreten site

https://www.simlict.com/

• ZAWestern Z kullanıcısına yanıt
    İsim soy isim doğum gününü de tahmin ederek tuturabiliyorsa sıkıntı yok

• ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Hocam ağzına kadar dolu şubede sadece 1 kişi çalıştırıyor bu firmanın neyini savunuyorsunuz çalışana kızmıyorum ki sütü ısıtacak vakti yok oda sıcaklığındaki sütü ne varsa boşaltıp verdi içindekileri ayrı fazlar halinde görebiliyordum

Ayrıca gerçekten ben bunun tadını beğenmedim yenisini yapın deyip yaptırdınizmi ben yapacaklarını hiç sanmıyorum çünkü yapsalar 20 çeşit kahve var hepsinden az biraz içer bunu beğenmedim dersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 18 Nisan 2018; 22:37:21 >
  • Starbucks'ın kahveleri kötü diyenler en az 20 çeşit cekirdek kahve var kaç tanesini denemişler de böyle diyorlar acaba. Ha ben hepsini denedim diyosa eyvallah

• TormentedSoul kullanıcısına yanıt
    O arkadasa doktor da fayda etmez bence.

Benim isyerimde var iki tane Starbucks. Pahali da deseniz kotu de deseniz her gun binlerce insan kahve iciyor starbuckstan ve onlar icin guzel bir firsat. 6tl ye normal kahve alir, hediyesiyle de 11-12tl lik farkli lezzetler tadarsin. Kahveyi evde yapabilirsin ama farkli karisimlari evde yapmak zor olur.

• quote:

Geçen gün mocha aldım oda sıcaklığında tadi icilemiyecek kadar kötü bir kahveydi nescafe en azından içiliyor ve sıcak birfe nescafe 50 kuruş Starbucks mocha 10 tl
    Eğer kahve içecekseniz, öyle allengirli sütlü/köpüklü/şuruplu/tozlu şeyler almayın.

Mocha denilen şey espresso+şurup(yada toz)+köpüklü süt. Zaten o şurup yada toz işin içine girdi mi kahve kahve olmaktan çıkıyor. Ürünün içine şurup, krema ve tatlandırıcılı herhangi bir malzeme girdiğinde kahve olma(tad alma) durumu yok oluyor.

Bana göre şurup krema girdiğinde; sütlü yoğun birşey, oluyor.

Bir daha ki sefere;

1 kişi için 3c
    2 kişi için 4c
    4 kişi için 8c

Press alın, İstediğiniz kahveyi söyleyin ondan taze çeksinler. Yanına da badem süt alın(kağıt bardak değil porselen kupa isteyin).
    Daha çok keyif alır kahve içmenin tadını çıkartırsınız. 10-12TL lik mocha yerine 4 kişi(yada 2 kişi fazla fazla) 14TL ye KAHVE içersiniz.

Ben bu markadaki pek çok ürünü denedim, fiyat/fayda hesabını en çok Press kahve tutturuyor.
    Soğuk olarak da Filtre kahve alınabilir, isteyen sütlü de içer. Sıcak hava da en uygun fiyata gelen üründür.

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    şunu anlamıyorsun, bu fırsat sana göre olmayabilir ama başkalarına göre fırsat. Kahvesi sana kötü gelebilir ama zevkler ve renkler tartışılmaz. Tadı kötü geliyor diye parasına değmez diyemezsin.

Şimdi yarın öbür gün biri çıkar İspanya turu kampanyası paylaşır. O paraya İspanya değmez demek ne kadar doğru olabilir?
  • burada 3 starbucks var mesela

biri çok çok iyi

biri idare eder

diğerinde kasadaki kızı diktatör olursam asarım

tabii ürün kalitesi de etkili

kore starbuckstaki kekler kahveler burda verilse nero vs batar o derece

ben hizmetini seviyorum

ürün kötü mü

sorgusuz değişiyor

soğuk içecekleri güzel

ortalama kafelerden daha ucuz aslında

ve bir+bir ile uygun fiyatı var

gönül ister kendim çekirdek kavurup çekip cold drip yapayım ama olmuyor...

• TrettiofemHalf kullanıcısına yanıt
    quote:

Tadı kötü geliyor diye parasına değmez diyemezsin.

Bunun üstüne birşey demeye gerek yok bence

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Sade kahve midemi rahatsız ediyor sütlü köpüklü suruplu olmazsa içtiğimde mide ağrısı çekiyorum

O zamab içme diyebilirsiniz ama bu olay bu yıl başladı bende yavaş yavaş mecburiyetten bırakıyorum ama buradaki olay sturbacksin yeterince eleman çalıştırması kahve dediğin sıcak olur hadi soğuk kahvede içilebilir belki ama ılık kahve arada birşey oluyor tadida hiç güzel olmuyor

• Arkadaslar mantik su olmali:

-Dün Starbuckstan icecek aldiginda 15 yildiz yani 1 bedava icecek veriyorlar miydi?

-Hayir

-Yarin verecekler mi?

-Evet

O zaman bu bir sicak firsattir (ürünleri begenmenden bagimsiz olarak).

Haber veren arkadasa tesekkurler.

• quote:

Sade kahve midemi rahatsız ediyor sütlü köpüklü suruplu olmazsa içtiğimde mide ağrısı çekiyorum

O zamab içme diyebilirsiniz ama bu olay bu yıl başladı bende yavaş yavaş mecburiyetten bırakıyorum ama buradaki olay sturbacksin yeterince eleman çalıştırması kahve dediğin sıcak olur hadi soğuk kahvede içilebilir belki ama ılık kahve arada birşey oluyor tadida hiç güzel olmuyor
    Sütlüyü kahvenin seyrelmesi/yumuşaması açısından anlarım ama şuruplu/kremalı vs. olmazsa durumu biraz keyfi gibi.
    Şurubun kahve bardağındaki etkisi ancak verdiği koku/aroma olur.

Aldığınız ürünün içindeki bir şey size dokunuyor olabilir. Belki tam yağlı süttür?
    Kahvede olabilir, şurup/süt/krema vs. de...
    Bunu her seferinde içinden birsini eksilterek alıp anlayabilirsiniz.

Yada kahveyi bırakmak ve İngilizler gibi süt+poşet çay içmek en güzeli olur.

Aldığınız ürün istediğiniz gibi değil ise, söyleyin yenisini yaparlar. Onlar için bu tür zaiyatlar(kayıplar) maliyetlere dahil.

O kadar para veriyorsam, ürünü de olması gerektiği gibi isterim. Benim de sizinde hakkınız, söyleyin yapsınlar.
    Kalabalık, eleman yok vesaire onlar "onların sorunu", herkes sırasını bekleyip bedelini ödediği ürünü alıyor.

• Beyler
    Starbucks dan alabileceğim filtre kahve tavsiye eder misiniz ?

Süt ile tüketeceğim bir tarifde verirseniz sevinirim.

normalde CafeCrown Fındık aromalı kahve kullanıyorum ama artık gerçek kahve içmek benımde hakkım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.