Şimdi Ara

STARBUCKS İLE İLGİLİ BİLMEK İSTEDİKLERİNİZ... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
13
Favori
30.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: furkanta_resmi

Cold brew üzerine neden su çekiliyor? Ben evde yapıyorum üzerine su cekmiyorum çekmeli miyim?
    20 saatte kağıt filtre ile oranı tutturarak demliyorsanız ve bunu su eklemeden içiyorsanız ciğerinizi elinize almanız an meselesi hocam 1 bardağın 3 de birine kahveyi 3 de 1 ine suyu kalan 3 de 1 inede buz dolduruyorlar siz direk ağzına kadar brew koyup içmeyi kasdediyorsunuz :) allah korusun
  • slayer_00 kullanıcısına yanıt
    48 saatte yapıyorum buz atıyorum da su cekmiyorum cekmiyordum artık cekiyorum çok güzel kafa acıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezo87

konuyu açan arkadaşa teşekkürler :)
    ilk mesajdan itibaren okudum.. güzel bilgilendim benim biraz farklı bir sorum olacak :)

Starbucks'larda Portakal Sıkma makinası görüyorum. Ama portakal suyu yok menüye baktığımda :) Onu başka bir şey için mi kullanıyorsunuz yoksa portakal suyu sipariş edebilir miyiz :)))

İkinci sorum ise.. Chai Tea Latte'yi bazen tadında.. bazen ise çok şekerli bulmam. Her seferinde uyarmak zorunda kalıyorum, onun yerine nasıl belirtebilirim bunu.. şeker eklenmiyor sanırım ama Chai Tea Latte yi mesela 2 pump veya 3 pump yapın mı demeliyim? şimdiden teşekkürler
    Öncelikle portakal suyu sipariş edebiliyorsunuz

chai tea latte tall boy için 3 pump size tatlı geliyorsa 2 pump yapmasını rica edebilirsiniz veya susuz chai tea latte isteyebilirsiniz gerek su oranı yerinede süt ilave edileceği için tadı biraz daha damağınıza güzel gelebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonthas

hindistan cevizi sütü/şurubu/aroması her ne ise şuan starbuckslarda bulabiliyir miyiz?

yoksa dönemlik bir ürün müdür kendisi?
    ben henüz karşılaşmadım kendileriyle :) varmıymış dönem dönem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

Bu mesaj silindi.
    türkçe telaffuz edin ben garipsemiyordum çoğu baristada garipsemez arada ukala tipler her zaman vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicknessss

benim simdilik sorum yok da gorus bildirmek isterim. starbucks cok sevdigim bir markadir cunku kahve cekirdeklerini aldigi ciftcilere de iyi odeme yapar, surdurulebilir tarimi da destekler, calisanina da bakar arti musterisini onemser. Starbucks cafelere gidip kahve almasaniz bile oturabileceginizi biliyorsunuzdur umarim.
    adil ticaret diye bir prensipleri var hocam Amerikan meraklısı değilim benim için deneyimdi ama kesinlikle partnerine misafirine ve değdiği her yere değer veren bir firma

sosyal sorumluluk projelerinden bahsetmiyorum bile
  • coldbrew siparişi verdiğim zaman basit bir sürahiden doldurulmasını çok garipsiyorum. bazen coldbrew yerine iced americano vermişler gibi oluyor. iced americano ile coldbrew karışması ihtimali var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: waldeinsamkeit

coldbrew siparişi verdiğim zaman basit bir sürahiden doldurulmasını çok garipsiyorum. bazen coldbrew yerine iced americano vermişler gibi oluyor. iced americano ile coldbrew karışması ihtimali var mı?
    hayır hocam coldbrew çok büyük bir bidonun içinde demlendiği için sürahilere paylanıyor bu şekilde servis ediliyor
    Karışma ihtimali sıfır ve tadı nerdeyse birbirinden çok farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer_00

sıcak ise mocha + irish şurup güzel ikili

Soğuk ise kremasız white mocha - mocha

Mocha Frappe'ler

Mocha frappe + sugar free hazelnut şurubu tavsiyemdir

Alıntıları Göster
    Hocam soğuk 3 tane önerdiniz sıcak ise 1 tane önerdiniz doğru mu birde kremasız white mocha - mocha yazmışsınız tireden sonra ki mocha siyah çikolata mı bir de frappe ile normal mocha arasında ne fark var

• Ristretto Bianco içiyorum ama her şubede tadı farklı geliyo. Özellikle bir şubede tadı resmen latte gibi, durumu anlatınca bunun belli standardının oldugu ve o şekilde hazırladıklarını iddia ediyorlar. Neden böyle ? Diğer içeceklerin hepsinin tadı hemen hemen her şubede aynıyken Ristrettonun tadı her şubede farklı
  • Kahve seven biriyim aman aman güzel bir kahvesi yok diyebilirim. Ayrıca çok pahalı. ve spariş ettiğimizde soğumuş olarak gelmesi soğumama sebep olmuştur.
  • Cold Brew kahve/su oranı nedir
  • slayer_00 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Kendi bardağı nasıl oluyor?

• Sizi en çok zorlayan nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikaye816

ben giriyorum,sütlü kahve diyorum + yumuşak içim diyorum aklıma gelirse, boy soruyor kasiyer; en küçük boy diyorum

ne utanıcam ne çekinicem,buraları bizim topraklar

ismimi soruyor,kendi ismim uzun ve karmaşık olduğundan kardeşlerimden birinin adını söylüyorum :D

Alıntıları Göster
    İsim muarrem herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesaopp

Hocam soğuk 3 tane önerdiniz sıcak ise 1 tane önerdiniz doğru mu birde kremasız white mocha - mocha yazmışsınız tireden sonra ki mocha siyah çikolata mı bir de frappe ile normal mocha arasında ne fark var

Alıntıları Göster
    aynen hocam tireden sonraki siyah çikolata soğuk mocha ile mocha frappe farklı ürünler frappe buz ve diğer ürünlerin öğütülüp servis edilmesi ile oluşuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Cold Brew kahve/su oranı nedir
    yüzde 30 su yüzde 30 kahve yüzde 40 buz gibi düşünebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EFF95B10

Sizi en çok zorlayan nedir?
    isim yazma muhabbeti en zor kısmı günde 1500 isim duyuyorsunuz bir süre sonra ismi baş harfinden uydurmaya başlıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moorefallen

Teşekkürler. Kendi bardağı nasıl oluyor?
    cam bir bardak ile servis ediliyor kulplu kavanozu andıran bir bardak eminim bir yerlerde denk gelmişsinizdir
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.